APsD Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλημέρα, Προσπαθώ να αλλάξω το χρώμα της γραμματοσειράς σε ενα button στο mainmenu του site μου αλλα δεν μπορώ να τα καταφέρω. Αυτο που κάνω είναι το εξης: Γράφω στο πεδίο του ονοματος του button αυτο: "<strong><em style="color: #ff0000; background-color: transparent">Νέο!</em></strong>" και αυτο μου εμφανίζει αυτο: Δεν γίνεται να μην ειναι ασπρο το φόντο πίσω απο την λέξη? Ευχαριστώ.
macabre_sunsets Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δοκίμασε και με "background: none;". Εάν δεν πιάσει δοκίμασε το ακόλουθο: ><span class="neo">Νέο</span> >.neo { color: #FF0000 !important; background: none !important; font-style: italic; } Τα "!important" είναι για να μην εφαρμόζεται κάποιο άλλο style στο εν λόγω <span>. Ενδεχομένως να παίξει και χωρίς αυτά.
APsD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν δουλεύει Το πεδιο που προσπαθώ να το γράψω είναι εδω: Λαθος ειναι? Δεν ειμαι web designer.(ουτε το εχω φτιάξει εγω το site) Δικια μου είναι η σελίδα και προσπαθω να προσθέσω καποια πράγματα.
PsychoCowboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν δουλεύει Το πεδιο που προσπαθώ να το γράψω είναι εδω: Λαθος ειναι? Δεν ειμαι web designer.(ουτε το εχω φτιάξει εγω το site) Δικια μου είναι η σελίδα και προσπαθω να προσθέσω καποια πράγματα. λαθος ειναι ναι εκει που το βαζεις μπαινει το ονομα του μενου οχι κωδικας html...firebug εχεις?
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Βάλε το Firebug ή αν έχεις Chrome, μπες. Δεξί κλικ πάνω στη λέξη και "Επιθεώρηση στοιχείου". Στο Firebug δε θυμάμαι πώς το έλεγε. Δες σε πιο .CSS αρχείο αντιστοιχεί το... Χρώμα της λέξης σου. Από εκεί, πάς, ανοίγεις το αρχείο, αλλάζεις το χρώμα και το ξανά ανεβάζεις.
APsD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Συγγνωμη αλλα ειμαι παντελως ασχετος απο αυτα. Το site μου το φτιάξανε και απλα μου δείξανε καποια βασικα πράγματα για να βαζω και να αφαιρώ προίόντα. Εχω Firefox. To Firebug τι ειναι? Πρόγραμμα? Plugin του Firefox? Plugin του Joomla?
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Plugin του Firefox είναι. Κάνε ό,τι σου είπα, ψάξ'το και λίγο και θα βγάλεις άκρη. Δεν είναι κάτι δύσκολο.
varemarious Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 δοκίμασε να γράψεις μέσα στο πεδίο σου.. <span style="color:#FF0000; font-weight: bold;">Νέο!</span>
CyberCr33p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 H αλλαγή πρέπει να γίνει από το CSS του template που χρησιμοποιείς. Τα αρχεία css θα τα βρείς μέσα στο φάκελο /templates/onoma-tou-template (συνήθως είναι μέσα σε υποφάκελο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.