warlock9_0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 το # δε χρειάζεται αν το βάζεις σημαίνει οτι η γραμμή αυτή είναι σχόλιο και δεν την τρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 το καταλαβα πριν απο λιγο που το ξανακανα .ευχαριστω παντως.κατι αλλο τωρα εκανα την εγκατασταση παλαιωτερης εκδοσης του eyeos αλλα ειχε κολληματα και ειπα να δοκιμασω καποια αλλη. πηγα λοιπον μεσω root terminal να διαγραψω τον φακελο του eyeos δεν με αφηνε μπηκα μεσα αρχισα να σβηνω και μετα απο λιγο μου λεει ο φακελος αυτος δεν ειναι αδειος δεν ειναι directory και αλλα τετοια τι παιζει με αυτο??πως γινεται να παρει ποδι ολος ο φακελος του eyeos χωρις να μου λεει βλακειες??επισης δεν με αφηνει να κανω ουτε move ουτε copy ουτε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ># rm -fr /path/to/file και έφυγε χωρίς δεύτερη κουβέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Βρηκα αλλο τροπο το κατα ποσο ειναι σωστος θα μου το πεις εσυ.Πηγα απλα και εκανα chmod 777 στο φακελο που ηθελα να εχω τον πληρη έλεγχο.ξερω οτι με αυτο που εκανα αλλαξα τα δικαιωματα αλλα ενας φιλος μου ειχε πει οτι με την σειρα τα νουμερα σημαινουν κατι συγκεκριμενο κατι συγκεκριμενο.πρεπει παντα να ειναι τριψηφιο το νουμερο ή θα αρκουσε ενα chmod 7 και θα ειχα το full control.αν εγραφα 750 ας πουμε τι δικαιωματα θα εδινα στον φακελο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 το πρώτο ψηφίο είναι για τον user, το δεύτερο για το group του user και το τρίτο για όλους τους άλλους τα κάθε ψηφίο είναι η μετατροπή από δυαδικό σε δεκαδικό και έχει τρία bit που δίνουν με τη σειρά δικαιώματα read, write, execute άρα το 750 είναι 111 101 000 που σημαίνει ότι ο user που έχει το αρχείο έχει όλα τα δικαιώματα, το group του user έχει μόνο read και execute και όλοι οι άλλοι δεν έχουν τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.