spirosSkolanteros Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Λοιπών παίζω crossfire και τα minimum reqs είναι pentium 4 1.5ghz ram 512 κάρτα γραφικών geforce 5600 σκληρός δίσκος 1.2 gb λειτουργικό windows xp/7/vista directx 9.0. Λοιπόν τα recomended reqs είναι pentium 4 2ghz 1 gb ram κάρτα γραφικών geforce 6600. Εγώ έχω έναν υπολογιστή με windows 7 64 bit ram 4 gb, κάρτα γραφικών gigabyte gts 450 1 gb και επεξεργαστή pentium 4 3ghz και γενικά απ ότι καταλαβαίνετε θα μπορούσα να παίζω άνετα αυτό το παιχνίδι. Αλλά όχι, πώς γίνετε να έχω μόνο 20 με 25 fps(frames per second). Έχω εξαντλήσει τα πάντα μήπως φταίει κάτι στον επεξεργαστή μου?
nick#18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ο επεξεργαστης σου κοβει την καρτα γραφικων οποτε δεν μπορει να αποδοσει οσο πρεπει μαλλον... Μαλλον για cpu πας! Τι μητρηκη εχεις? Πριν απο αυτο δοκιμασε να τον ανεβασεις λιγο να δεις αν θα παιξει καλυτερα..
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ο επεξεργαστης σου ειναι απο τους χειροτερους εβερ 775 δεν ειναι?βρες κανα μεταχειρισμενο ανωτερο πχ Q6600 αν τον υποστηριζει η μητρικη σου
spirosSkolanteros Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 φίλε θα ήθελα να τον ανεβάσω λίγο να δω αν όντως φταίει ο επεξεργαστής (μιας και το παιχνίδι παίζει και με πού πιο χαμηλούς) πώς μπορώ να το κάνω αυτό. http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945psn/sb/cs-020714.htm Από μητρική αυτό εδώ το χρέπι έχω.
JS v.i.p. Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μήπως έχεις θέμα ασυμβατότητας υλικού ή οδηγών ? Γιατί είσαι μέσα στα πλαίσια των απαιτήσεων.
spirosSkolanteros Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Js αυτό λέω και εγώ έχω παραπάνω από τα ρεκομενντεντ μπορεί νάνε και θέμα τον drivers πώς μπορώ να το καταλάβω και να το λύσω?
JS v.i.p. Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Οι κάρτες κάνουν κόλπα πολλές φορές και θα έλεγα ότι κατά 80% φταίει η κάρτα γραφικών (οδηγοί). Έκτός αν έχεις θέματα θερμοκρασίας της Cpu. Τι άλλο ? Πέρνα τους Drivers της κάρτας, ……… πήγανε στο site της κάρτας και βρες τους τελευταίους. Στο υλικό σου έχει κανένα θαυμαστικό – ερωτηματικό κ.λπ. ?
spirosSkolanteros Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 εμ λοιπόν είδες τι κάρτα γραφικών έχω είναι σχετικά καινούρια και δεν έχει βγάλει καινούριους ντάιβερς κατέβασα σήμερα αυτούς που έχει το official site αλλά και πάλι τίποτα...
Obsidian Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δεν θα δεις τρομερη αυξηση στις επιδοσεις με το overclocking, πιστεψε με. Τον ειχα και εγω τον Pentium 4 και το overclocking ειχε λιγα αποτελεσματα.. Το προβλημα ειναι η παρωχημενη αρχιτεκτονικη, οχι η συχνοτητα. Δεν ειχα την συγκεκριμενη motherboard αλλα απ'οσο ξερω οι Intel ειναι φιμωμενες σε θεματα overclocking. Επισης *αν* υπαρχει περιπτωση να αναβαθμισεις μην παρεις καποιον τετραπυρηνο γιατι δεν υποστηριζεται.
JS v.i.p. Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αυτή είναι η κάρτα ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3749#ov Για κατέβασε αυτούς, μήπως πέρασες για κανένα άλλο μοντέλο ? Κοίτα αν έβαλες σίγουρα τους σωστούς .
spirosSkolanteros Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 όντως αλλά σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό δεν έχει λόγο να κολάι στον p4. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3592&dl=1#driver Αυτή έχω και αυτούς κατέβασα
Obsidian Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εκτος απο το παιχνιδι τι αλλο τρεχεις? Σε εναν τετοιο επεξεργαστη η παραμικρη εφαρμογη που τρεχει στο background τον γονατιζει. Κλεισε ο,τι μπορεις και δες ποσο χρησιμοποιειται κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.
spirosSkolanteros Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 αυτό το κάνω κάθε φορά γνωρίζω την κατάντια του p4 μερικές φορές κλείνω ακόμα και το explorer.exe αλλά και πάλι τπτ.
JS v.i.p. Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Και οι GForce είναι αρκετά ευχρηστίες και σταθερές, σε σχέση με την Radeon που μου έχει ταλαιπωρήσει το κορμί. Τι ακριβός σου κάνει ? Καρέ καρέ ?
ninos30 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καταρχάς το Crossfire είναι ενα dedicated Online game. Και ως γνωστόν τα online games ΔΕΝ εξαρτώνται κυρίως από το HW αλλά από τα χαμηλά/υψηλά pings της σύνδεσής σου (γιατί εδώ στο Ελλάντα μαματα από Pings). Είδα στα forums του παιχνιδιού ότι ακόμα και άτομα από Αμερική (και ως γνωστόν μιλάμε για τρελές γραμμές εκεί) έχουν πρόβλημα στο game όταν παίζουν 8x8. Ακόμα και ο ένας από τους 16 που συμμετέχει στην μάχη να έχει σκ..α γραμμή, o server εναρμονίζεται βάσει αυτού... Κι ας μην μπερδεύεται κανείς με το υψηλό bandwidth. Τι να το κάνω εγώ αν κλειδώνει το modem στα 22Mbps (λέμε τώρα) και έχει pings ένα τώρα κι ένα όποτε θυμηθεί... Εγώ αυτό που θα έκανα στην θέση σου, θα δανειζόμουνα για μια μέρα ένα καλό PC από ένα φίλο, θα έστηνα το game και θα δοκίμαζα σε game 1vs1. Αν εκείνος βγάλει τα FPS που ψάχνεις τότε ψάξου με το HW. Αν όχι, αλλού είναι το πρόβλημά σου και θα μιλούσα με τον ISP να μου έριχνε την ταχύτητα της γραμμής (που βελτιώνει τα pings).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.