driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλησπερα... Εχω μια Gigabyte G31M-ES2L και απλα αναρωτιομουν γιατι κανει κατι δευτερα να αναψει... Παλια ειχα μια MSI MS-7301 και αναβε σχεδον κατευθιαν....Υπαρχει περιπτοση να φταιει και ο σκληρος...?? Ευχαριστω... (Πολλες αποριες εχω τωρα τελευταια)
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Βασικά η Gigabyte δουλεύει με κάρβουνο ... οπότε μέχρι να ζεσταθεί το κάρβουνο αργεί λίγο... Ρε δεν μας λυπάσαι καθόλου ...??? φτααααααανει!!!!! :cry: :cry:
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Βασικά η Gigabyte δουλεύει με κάρβουνο ... οπότε μέχρι να ζεσταθεί το κάρβουνο αργεί λίγο... Ρε δεν μας λυπάσαι καθόλου ...??? φτααααααανει!!!!! :cry: :cry: H σωστή απάντηση όπως λένε και στην Κρήτη είναι "Κάθε πράμα του αφεντικού του μοιάζει"
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 H σωστή απάντηση όπως λένε και στην Κρήτη είναι "Κάθε πράμα του αφεντικού του μοιάζει" Αουτς αυτο πρέπει να πόνεσε λίγο!!! :lol:
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 H σωστή απάντηση όπως λένε και στην Κρήτη είναι "Κάθε πράμα του αφεντικού του μοιάζει" Χμμμ σοφο θα ελεγα. Γι'αυτο χαλαει συνεχεια το αυτοκινητο μου?
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Χμμμ σοφο θα ελεγα. Γι'αυτο χαλαει συνεχεια το αυτοκινητο μου? yeap
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλησπερα... Εχω μια Gigabyte G31M-ES2L και απλα αναρωτιομουν γιατι κανει κατι δευτερα να αναψει... Παλια ειχα μια MSI MS-7301 και αναβε σχεδον κατευθιαν....Υπαρχει περιπτοση να φταιει και ο σκληρος...?? Ευχαριστω... (Πολλες αποριες εχω τωρα τελευταια) [fun mode on] Τράβα το τσοκ οταν την αναβεις και θα ζεσταθεί πιο γρήγορα. Παλιότερα κάποιοι βάζανε και χαρτόνι μπροστά στο ψυγείο. [/fun mode on] Πολλά μπορεί να φταίνε: -Ρυθμίσεις bios -Κάρτα γραφικών -Δίσκος -Λειτουργικό -κλπ
Luciddream Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 εγώ που έχουν περάσει απο τα χέρια μου γύρω στις 8 gigabyte (fan boy ) μου ακούγεται λογικό... δεν ξέρω πόσο εννοείς οτι αργεί αλλα νομίζω οτι στην διαχείρηση ρεύματος κτλπ είναι αστέρια οι gigabyte... εννοείται δεν έχω βάλει ποτέ γάντι αντιστατικό και δεν έχω καν κουτί να την προστατεύει... και δεν έχει πάθει το παραμικρό. λογικά θα αργεί ίσως για να προστατέψει την μητρική απο κανα απότομο ρεύμα... η μπορεί να αργεί λόγω των πολλών bios... ή μπορεί να έχεις πάνω κανενα usb δίσκο και να περιμένει να ανάψει πρώτα, για να τον διαβάσει.... πόσα δεύτερα κάνει ..?
driftingcris Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τραβα το τσοκ λεει ο αλλος.... ΧΑΧΑΧΑ.... Και οχι.. δεν με ετσουξε καθολου.. stm0192....... Ρε δεν μας λυπάσαι καθόλου ...??? φτααααααανει!!!!! :cry: Εκει ρεεε!! Να ψοφισετε!!! Χμμμ σοφο θα ελεγα. Γι'αυτο χαλαει συνεχεια το αυτοκινητο μου? Οχι... Τι δικο σου ειναι.. Οχι δικο μου για να μιασει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.