superboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα.Μου βγάζει όταν θέλω να κάνω Setup Κάποια προγράμματα αυτό το μήνυμα http://imageshack.us/f/838/41009603.png/ Δεν βγάζω άκρη..Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
nikomas50 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Στη γραμμή διευθύνσεων του Explorer γράψε %Tmp% ή %Temp% και πάτα Enter. Θα ανοίξει ο προσωρινός φάκελος των Windows. Διάγραψε τα πάντα από το φάκελο (Υποφακέλους και αρχεία, όσα σε αφήσει το σύστημα να διαγράψεις) και κάνε επανεκκίνηση. Στη συνέχεια προσπάθησε να εγκαταστήσεις πάλι τα προγράμματα που θέλεις με δεξί κλικ-Εκτέλεση ως διαχειριστής.
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Απ' ότι μπορώ να διαβάσω στο μήνυμα λέει ότι οι ρυθμίσεις ασφαλείας internet δεν σου επιτρέπουν το άνοιγμα ενός ή περισσότερων αρχείων. Αυτό μήπως στο έβγαλε ενώ επέλεξες εκτέλεση σε κάποιο setup που ήθελες να κατεβάσεις; Δοκίμασες να το αποθηκεύσεις και μετά να το εκτελέσεις; Άλλαξε και τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Πάτα στο γρανάζι του ie και πήγαινε Επιλογές Internet. Μετά στην καρτέλα Ασφάλεια, πάτα στο Internet και επέλεξε Προεπιλεγμένο Επίπεδο. Υ.Γ. Αν επιλέξεις ένα παράθυρο (π.χ. παράθυρο μηνύματος) και πατήσεις ALT+PrtScr θα πάρεις grab μόνο από το επιλεγμένο παράθυρο. Το λέω γιατί στο screenshot που ανέβασες δύσκολα φαίνεται το μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.