fearwhatnow Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Eτσι...Η χουνταρα που ετοιμαζαν απο το 1975 παιρνει σιγα σιγα σαρκα και οστα σε ολα τα επιπεδα.
agent_smith Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 λολ. ολο το δημοσιο με πειρατικο λογισμικο λειτουργει.
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μέσα στην παρανομία ενδομεταξύ, άκους εκεί δεν ξέρουν τι θα πει απόρρητο και με ποιο δικαίωμα μου κλειδώνουν την σελίδα ? εεε ? εγώ ο φορολογούμενος τους πληρώνω όλους αυτούς τους έξυπνους.....
KostasREDRUM Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Όχι-Όχι-Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απο που θα κατεβάζω??????????
redbill80 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Όχι-Όχι-Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απο που θα κατεβάζω?????????? Μην ανησυχεις,αν το κανουν τοτε παλι θα κατεβαζουμε...τα κεφαλια τους στο κρασπεδο...
tarantules Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Και από που θα κατεβάζουν σωστούς υπότιτλους για τις ταινίες τα κανάλια μου λέτε; εεεε;
flogerakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εγώ συμφωνώ. Θα πρέπει να μας εντοπίσουν όλους μας, απ' όλη την Ελλάδα, και να μας μαζέψουν στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί, όσοι κατέβαζαν από torrent όλο αυτό το διάστημα θα τους πυροβολήσουν εξ αποστάσεως 10 μέτρων. Όσοι κατέβαζαν από hosters, κρεμάλα. Και τους uploders... Αποκεφαλισμό έναν έναν... Και όλα αυτά με παρουσία κοινού, ώστε να μαθαίνουν οι επόμενες γενιές από τα δικά μας εγκλήματα. Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσαμε και την Παγκόσμια Κρίση εμείς... Νιώθω τύψεις... Πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά...
tarantino2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τι θελουν τωρα? Να κλεισει η forthnet, η hol, ,η wind και οποιες αλλες εταιριες παρεχουν internet? Αφου ηταν συνεννοημενο το κρατος με τους παροχους internet να αφηνουν επιτηδες την πειρατεια να υπαρχει...για ποιον αλλο λογο να εχει κανεις internet? Εγω προτεινω να διακοψουμε ολοι τις συνδεσεις μας να δουμε πως θα τρεχουν πανικοβλητοι!
redbill80 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εγώ συμφωνώ. Θα πρέπει να μας εντοπίσουν όλους μας, απ' όλη την Ελλάδα, και να μας μαζέψουν στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί, όσοι κατέβαζαν από torrent όλο αυτό το διάστημα θα τους πυροβολήσουν εξ αποστάσεως 10 μέτρων. Όσοι κατέβαζαν από hosters, κρεμάλα. Και τους uploders... Αποκεφαλισμό έναν έναν... Και όλα αυτά με παρουσία κοινού, ώστε να μαθαίνουν οι επόμενες γενιές από τα δικά μας εγκλήματα. Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσαμε και την Παγκόσμια Κρίση εμείς... Νιώθω τύψεις... Πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά... Ποιες επομενες γενιες;Αν μας μαζεψουν ολους τους "παρανομους" τοτε δεν θα απομεινει Ελληνας. Τα ξερω κατι τετοια...ειναι σχεδια των Γερμανων για να την παρουν τζαμπα την Ελλαδα μας, παρα να την αγορασουν. Αρε Λιακοπουλε....
mad567 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλά προβλέπω αύξηση χρήσης των internet cafe και μείωση των προσωπικών συνδέσεων..!!
artshadows Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 αφου δεν αποδεικνύεται οτι ο ιδιοκτήτης της γραμμης ειναι πάντοτε ο χρήστης
skrats Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν βγεί τέτοιος νόμος, οδηγούμαστε με ακρίβεια στην παγκόσμια δικτατορία. Ένας νόμος στην μία άκρη της Γής θα εκτελείται και στην άλλη πλευρά. Αν και πιθανό στο μέλλον να καταστεί έντονος έλεγχος και "user control", Θα καταρρεύσουν όλοι οι ISP αφού το 95% των συνδέσεων γινεται με βάσει το κατεβασμα πολυμεσιακού υλικού (τραγούδια, ταινίες, βίντεο κτλ με ή χωρίς πληρωμή)... Αλλά και το ίντερνετ να μας κόψουν, οι Έλληνες κάτι θα βρούμε εναλλακτικό! Θα οργανώσουμε μητροπολιτικά δίκτυα παντού! Πλέον οι νέες τεχνολογίες και ειδικά των ασυρμάτων δικτύων είναι και προσιτές και πολύ ανεπτυγμένες. Η κοινωνία πλέον δέν θέλει να στηρίζεται στον κοπανιστό αέρα που λέγεται ...χρήμα.
mpyral Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλομελέτα κι έρχεται... Φίλος στην Ιρλανδία μου είπε πρόσφατα ότι δεν μπορούν να κατεβάσουν υλικό από torrents. Μόνο από τύπου rapidshare. Έτσι θα ξεκινήσει και μετά θα δείξει για τα rapidshare.
JohnXarxas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 2 ώρες πέρασαν και γέμισαν τέσσρεις σελίδες... η αντίδραση είναι μεγάλη οι περισσότεροι δεν θα το δεχτούν... εγώ πλεον δεν έχω πρόβλημα, μόνο ένα πρόγραμμα έχω πειρατικό στο PC τραγουδάκια κλπ όλα απο το Youtube με freeware προγραμματάκια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα