Bomber-21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μια καλή κίνηση είναι η πώληση των cd από τις εφημερίδες με 5 ευρώ!Αντί για ένα καφέ, πάρτε το cd του αγαπημένου σας καλλιτέχνη ώστε να στηρίξετε και αυτόν (άντε αυτός δεν έχει ανάγκη) αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για να βγει στην κυκλοφορία αυτό το άλμπουμ. Εγώ έτσι σκέφτομαι, πιστεύω το πόσο των 5 ευρώ είναι ΟΚ.
bluesattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μια καλή κίνηση είναι η πώληση των cd από τις εφημερίδες με 5 ευρώ!Αντί για ένα καφέ, πάρτε το cd του αγαπημένου σας καλλιτέχνη ώστε να στηρίξετε και αυτόν (άντε αυτός δεν έχει ανάγκη) αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για να βγει στην κυκλοφορία αυτό το άλμπουμ. Εγώ έτσι σκέφτομαι, πιστεύω το πόσο των 5 ευρώ είναι ΟΚ. Το θεμα δεν ειναι τι θελουμε εμεις , αλλα αυτοι.Αντι να το εβαζαν σε μια εφημεριδα 5 Ε και να εχουν μικροτερο κερδος θα μπορουσαν να βαλουν το cd 5 Ε η εστω σε download μορφη (mp3).Aλλα που .. Εκτος αν εννοεις αυτα που ηδη κυκλοφορουν , να μπουμε δηλαδη στην λογικη να παιρνουμε οποιου καλλιτεχνη ναναι επειδη ειναι φθηνο ( και μετριοτατης πιθανοτατα ποιοτητας )
pigeon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Mηπως τα εκατομμυρια ''πολιτισμενοι'' κατα μια διαβολικη συμπτωση εχουν πολλαπλασιους μισθους απο τον Μητσο ? Αυτο ούτε γι'αστείο! Ισχύει το ακριβώς αντίθετο, όσο παχύτερο το πορτοφόλι (του μπαμπά ενδεχομένως) τόσο μεγαλύτερη και η τζαμπαμαγκιά, ασχέτως αν μιλάμε για πειρατεία, παράνομο παρκάρισμα ή καφρίλα στο γήπεδο. Στο σχόλιό μου πάντως αναφερόμουν στην ενδοφορουμική συμπεριφορά κι όχι στην πειρατεία. Βρε μπας και ηταν και αυτοι παρτακηδες ? Και χειροτεροι μαλιστα .. Εγω πάντως δεν έχω ματαδεί μεγαλύτερους παρτάκηδες από τους leech-junkies του gamato! Στους 2 μήνες που διήρκησαν οι διαδηλώσεις αυτοικανοποίησης της τζαμπαμαγκιάς στο Συνταγμα, είχα ενοχληθεί από κάθε λογής πορτοφολάτους πικραμένους για να τους βρώ και να τους κατεβάσω την όποια τελευταία ταινία κυκλοφορούσε. Θυμήθηκαν οτι είμαι "guru", "γίγαντας" και "ψαγμένος". Γλυψιμο ftw.. Οταν φυσικά αρνήθηκα να κάνω τον κλεπταποδόχο κατά παραγγελία, πρωτίστως για λόγους αξιοπρέπειας, με χαρακτήρισαν και αυτοί παρτάκια και ματσωμένο. Τυχαίο;
digekas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 pigeon, θέλεις να πεις ότι 800,000 μέλη του γαμάτο ήταν της συνομοταξίας που περιγράφεις; Έστω το συντριπτικό ποσοστό; Λογικό είναι σε ένα δημόσιο tracker ο άλλος να συμπεριφέρεται με τον αυτό τρόπο, αν και αυτός που έχει την οικονομική άνεση, τόσο από θέμα ταχύτητας όσο και θέμα ευκολίας, θα πληρώσει 5-10 ευρώ και θα κατεβάζει από ένα file-hoster. Ποιος είναι λοιπόν ο παράνομος; Αυτός που θα ανταλλάξει το υλικό αυτό με κάποιον άλλο όταν αυτό γίνεται για καθαρά προσωπική χρήση, όταν δικαστής στο εξωτερικό έχει αποφανθεί ότι ο τρόπος λειτουργίας των p2p και ο κατακερματισμός του αρχείου σε χιλιάδες κομματάκια και η αποστολή μερικών μόνο από αυτά δεν καταπατά το copyright; Λες οι file-hosters να μην ξέρουν τι περιέχει ένα αρχείο που έχει ανέβει στους servers τους όταν μέσα σε μία ώρα έχει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες downloads (τα οποία και μετράνε και ανταμείβουν τους uploaders και όταν το έκοψε αυτό το rapidshare βρέθηκε στον πάτο) από χρήστες από όλο τον κόσμο;;; Θέλετε πραγματικά να κάνουμε μία συζήτηση για την πειρατεία και πως οι ίδιες οι εταιρίες χρησιμοποίησαν τα p2p για να προμοτάρουν τα προϊόντα τους;;; Όποιος θέλει και όποτε θέλει εδώ είμαι να πούμε την σκάφη, σκάφη και τα σύκα, σύκα. Δεν θα φτάσουμε να δικαιολογήσουμε την κατάχρηση εξουσίας και την καταπάτηση του συντάγματος από τις ίδιες τις αρχές επειδή κάποιοι ήταν είναι και θα είναι ζώα!!! Ή μήπως μαζί με αυτά τα ζώα δικαιούνται την ίδια αντιμετώπιση και όλοι οι άλλοι;;; 3:25 μου ήρθε με mail ένα σχόλιο του bluesattack το οποίο και δεν βλέπω στο forum, ερώτηση αντίστοιχη με αυτή που έκανα σε προηγούμενο ποστ. Θα αρχίσουμε να φοβόμαστε μήπως να πούμε την γνώμη μας μην τυχόν και μας μπουζουριάσουν;;; Δεν το κατάλαβα;;; Κάποιοι από εμάς επειδή δεν συμμεριζόμαστε χουντικές και φασιστικές αποφάσεις θα πρέπει να τρέμουμε μην τυχόν και τιμωρηθούμε και μάλιστα παραδειγματικά;;; Αν αυτή την δημοκρατία θέλουμε, αν σε αυτή την δημοκρατία οδηγούμαστε, να μας το πουν από τώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα όπλα των προγόνων μας.
35apontos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 3:25 μου ήρθε με mail ένα σχόλιο του bluesattack το οποίο και δεν βλέπω στο forum, ερώτηση αντίστοιχη με αυτή που έκανα σε προηγούμενο ποστ. Θα αρχίσουμε να φοβόμαστε μήπως να πούμε την γνώμη μας μην τυχόν και μας μπουζουριάσουν;;;Καλωσώρισες στον πραγματικό κόσμο.Δεν το κατάλαβα;;; Κάποιοι από εμάς επειδή δεν συμμεριζόμαστε χουντικές και φασιστικές αποφάσεις θα πρέπει να τρέμουμε μην τυχόν και τιμωρηθούμε και μάλιστα παραδειγματικά;;;Όχι από δω μέσα.Αν ήταν όπως τα λες,τώρα θα ήμασταν πολύύύύ μέσα,μπέσα.Αν αυτή την δημοκρατία θέλουμε, αν σε αυτή την δημοκρατία οδηγούμαστε, να μας το πουν από τώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα όπλα των προγόνων μας. Κοίτα,είμαστε σε ξένη αυλή και θα κουμαντάρουν όπως θέλουν τη ρότα τους. Άμα τους ζητήσουν αϊπήζ,θα δώσουν.Άμα θέλουν να σβήσουν κάτι,θα το κάνουν χωρίς να δώσουν λόγο σε κανένα,έχουν άτομα για clicks στα banner.Πια. Συνέχισε παρακαλώ τις απόψεις σου.
digekas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 35apontos, δεν αναφέρομαι στην διαχείριση του insomnia, αλλά στην ίδια την αυτολογοκρισία μας, φοβούμενοι μην τυχόν και θίξουμε τα συμφέροντα κάποιου ή κάποιων ισχυρών αντρών της Ελλάδας, που φυσικά τα όσα υποστηρίζουν εκείνοι τα υποστηρίζουν πίσω από την ασυλία τους που δεν μπορούμε εμείς να τους αγγίξουμε παρά με το να απευθυνθούμε στον κόσμο και ο κόσμος να μάθει ποιους ψηφίζει και ποιους εκλέγει. Αν μας φιμώσουν, αν μας κλείσουν τα στόματα, πείτε μου τι μένει στην δημοκρατία για να αντιδράσουμε;;; Που μας οδηγούν;;;
alexhs gk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Πολυ ωραια τα λες digekas στο παραπανω μυνημα...που μας οδηγουν αυτη ειναι η απορια....και ειναι γεγονος οτι σιγα σιγα χωρις βιαστικες κινησεις και αποτομες προσπαθουν να παρουν καθε ελευθερια...και το χειροτερο ειναι πως ακομα και τα ιδια τα καναλια τα αποσιωπουν ολα..
bluesattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτο ούτε γι'αστείο! Ισχύει το ακριβώς αντίθετο, όσο παχύτερο το πορτοφόλι (του μπαμπά ενδεχομένως) τόσο μεγαλύτερη και η τζαμπαμαγκιά, ασχέτως αν μιλάμε για πειρατεία, παράνομο παρκάρισμα ή καφρίλα στο γήπεδο. Στο σχόλιό μου πάντως αναφερόμουν στην ενδοφορουμική συμπεριφορά κι όχι στην πειρατεία. Παντως εδω που τα λεμε δεν ειναι δα και νεο το προβλημα της πειρατιας ,αυτο για οσους πιθανως πεφτουν απο τα συννεφα , και θα επιμεινω οχι μονο Ελληνικο .
pigeon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Παντως εδω που τα λεμε δεν ειναι δα και νεο το προβλημα της πειρατιας ,αυτο για οσους πιθανως πεφτουν απο τα συννεφα , και θα επιμεινω οχι μονο Ελληνικο . Ενας λόγος παραπάνω να αντιμετωπίζεται με ωριμότητα από τους περισσότερους, εντούτοις διαπιστώνω το αντίθετο. pigeon, θέλεις να πεις ότι 800,000 μέλη του γαμάτο ήταν της συνομοταξίας που περιγράφεις; Έστω το συντριπτικό ποσοστό; Απαντώ μόνο σ'αυτο που με αφορά: ΝΑΙ η συντριπτική πλειοψηφία των gamatων ήταν/είναι αμόρφωτοι τυχάρπαστοι leechers που όταν έκλεισε το εν λόγω site, δεν ασχολήθηκαν να βρουν εναλλακτικές μεθόδους παρά γκρίνιαζαν και απαιτούσαν να κάνουν "τη δουλειά τους" γρήγορα και τζάμπα. Ολοι αυτοί αντικατέστησαν τον μαυρούκο της καφετέριας με το utorrent, κι εκει τελικά ξαναγύρισαν. Αυτός που έχει μια κάποια ιδεολογία περί της ελεύθερης διακίνησης υλικού δεν γκρινιάζει για τα κλειστά sites άλλα μαθαίνει να ανοίγει άλλα με τα χέρια του και το ..μυαλό του! Φυσικά δεν ασπάζομαι καθόλου την όποια ιδεολογία αρπαχτής όπως εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, τζάμπα να 'ναι κι ότι να 'ναι. Αλλο η ελεύθερη διακίνηση υλικού υπό κάποιες προυποθέσεις κι άλλο η ελευθεριότητα επι των πάντων. Δηλαδή, καλός ο τσεγκεβάρα αλλά να κατουράμε και λίγο.
digekas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Παραπάνω είπες ότι ήταν "πορτοφολάτοι" και ναι μεν τα τελευταία χρόνια και η κουτσή Μαρία πήρε υπολογιστή για να κατεβάζει τζάμπα μουσική και ταινίες και μάλιστα χωρίς να αφιερώσει χρόνο αλλά τα ήθελε όλα έτοιμα στο πιάτο όπως πχ πήγαινε στο video-club και νοίκιαζε την ταινία αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η πειρατεία ανθίζει στις αναπτυσσόμενες [sic] χώρες και αυτά τα στοιχεία από τις δικές τους έρευνες στις οποίες έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Το file-sharing ως ιδεολογία έχει αριστερίζουσες καταβολές και είναι της λογικής ότι η μόρφωση/ψυχαγωγία/διασκέδαση υπάρχει και εξυπηρετεί πρώτα και κύρια το ευρύτερο σύνολο. Αυτοί οι παρτάκιδες που αναφέρεις έχουν αριστερίζουσες αντιλήψεις όταν είναι να πάρουν από άλλους και δεξιές όταν είναι να πάρουν οι άλλοι από αυτούς. Ακριβώς λοιπόν επειδή δεν γνωρίζουν και από την άλλη δεν αφιερώνουν χρόνο για να μάθουν αλλά τα θέλουν όλα απλά και γρήγορα, θα κλείσουν και πάλι τους νέους Ελληνικούς trackers και warez θα κυνηγήσουν τους διαχειριστές τους, ειδικά αυτούς που βγάζουν κέρδος από vip accounts και διαφημίσεις και από εκεί και πέρα τους uploaders και seeders. Νόμιμοι τρόποι για να γίνουν τα παραπάνω υπάρχουν και όλες αυτές οι εταιρίες αυτό που θέλουν είναι να γυρίσουν αυτοί οι πελάτες τους πίσω, το κάνουν όμως με λάθος τρόπο και αυτά τα έχουμε ξαναπεί επανειλημμένα. Τι είναι προτιμότερο για τον άλλο; Να πληρώνει 10-15 ευρώ κάθε μήνα στο video-club του ώστε μέσω δικτύου να παραγγέλνει μία ταινία και αυτή να του παραδίδεται στο σπίτι σε 10-15 λεπτά ή να έχει νόμιμα νοικιασμένο το παιχνίδι και πάλι από το video-club ή να δίνει για 24άρα 40+ κάθε μήνα για να τα κατεβάζει παράνομα και να μην γνωρίζει τι συμπίεση έχουν κάνει ή τι ποιότητας από πλευρά απόδοσης θα είναι οι υπότιτλοι;;; Το poll εδώ στο insomnia έδειξε ότι το συντριπτικό ποσοστό των μελών θα προτιμούσε να δίνει μέχρι 10 ευρώ για να έχει αυτό το υλικό μέσω δικτύου. Το θέμα λοιπόν δεν είναι νομικό αλλά εμπορικό και μάλιστα αν ακολουθούσαν αυτή την τακτική τα video-club δεν θα έκλειναν αλλά θα έπρεπε και εκείνοι με την σειρά τους να πιέσουν τους διανομείς. Όχι μαζί με 1-2 γνωστές ταινίες τους ανάγκαζαν να πάρουν άλλες 5-6 που δεν θα νοίκιαζε ο κόσμος πόσο μάλλον όταν το dvd το πλήρωναν 40-50 ευρώ και από την άλλη οι εταιρίες διανομής έφερναν τις ταινίες που ήδη είχαν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες μετά από 1-2-3 μήνες. Ποιος τους φταίει όταν το R5 βγαίνει στο δίκτυο πριν φτάσει να γίνει παγκόσμια η διανομή των dvd;;; Αν για να δει ο άλλος μία ταινία πρέπει να περιμένει τόσους μήνες στην χώρα του και από την άλλη το R5 είναι 2 κλικ μακρυά και 15 λεπτά υπόθεση ποιος φταίει;;; Οι τζαμπατζίδες;;; Αυτοί κοιτάνε τι τους συμφέρει καλύτερα οπότε και δεν είναι θέμα ιδεολογίας για να παραμείνουν, αν τους έρχεται φθηνότερα σαν πακέτο και δεν χρειάζεται να ασχολούνται και από πάνω, στα video-club θα επιστρέψουν πόσο μάλλον όταν για τις bluray ταινίες και σειρές ο όγκος που θα πρέπει να κατεβάσουν τους αναγκάζει να πάνε σε πληρωμένες υπηρεσίες σε file hosters.
pournaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 pigeon, θέλεις να πεις ότι 800,000 μέλη του γαμάτο ήταν της συνομοταξίας που περιγράφεις; Έστω το συντριπτικό ποσοστό; Λογικό είναι σε ένα δημόσιο tracker ο άλλος να συμπεριφέρεται με τον αυτό τρόπο, αν και αυτός που έχει την οικονομική άνεση, τόσο από θέμα ταχύτητας όσο και θέμα ευκολίας, θα πληρώσει 5-10 ευρώ και θα κατεβάζει από ένα file-hoster. Ποιος είναι λοιπόν ο παράνομος; Αυτός που θα ανταλλάξει το υλικό αυτό με κάποιον άλλο όταν αυτό γίνεται για καθαρά προσωπική χρήση, όταν δικαστής στο εξωτερικό έχει αποφανθεί ότι ο τρόπος λειτουργίας των p2p και ο κατακερματισμός του αρχείου σε χιλιάδες κομματάκια και η αποστολή μερικών μόνο από αυτά δεν καταπατά το copyright; Λες οι file-hosters να μην ξέρουν τι περιέχει ένα αρχείο που έχει ανέβει στους servers τους όταν μέσα σε μία ώρα έχει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες downloads (τα οποία και μετράνε και ανταμείβουν τους uploaders και όταν το έκοψε αυτό το rapidshare βρέθηκε στον πάτο) από χρήστες από όλο τον κόσμο;;; Θέλετε πραγματικά να κάνουμε μία συζήτηση για την πειρατεία και πως οι ίδιες οι εταιρίες χρησιμοποίησαν τα p2p για να προμοτάρουν τα προϊόντα τους;;; Όποιος θέλει και όποτε θέλει εδώ είμαι να πούμε την σκάφη, σκάφη και τα σύκα, σύκα. Δεν θα φτάσουμε να δικαιολογήσουμε την κατάχρηση εξουσίας και την καταπάτηση του συντάγματος από τις ίδιες τις αρχές επειδή κάποιοι ήταν είναι και θα είναι ζώα!!! Ή μήπως μαζί με αυτά τα ζώα δικαιούνται την ίδια αντιμετώπιση και όλοι οι άλλοι;;; 3:25 μου ήρθε με mail ένα σχόλιο του bluesattack το οποίο και δεν βλέπω στο forum, ερώτηση αντίστοιχη με αυτή που έκανα σε προηγούμενο ποστ. Θα αρχίσουμε να φοβόμαστε μήπως να πούμε την γνώμη μας μην τυχόν και μας μπουζουριάσουν;;; Δεν το κατάλαβα;;; Κάποιοι από εμάς επειδή δεν συμμεριζόμαστε χουντικές και φασιστικές αποφάσεις θα πρέπει να τρέμουμε μην τυχόν και τιμωρηθούμε και μάλιστα παραδειγματικά;;; Αν αυτή την δημοκρατία θέλουμε, αν σε αυτή την δημοκρατία οδηγούμαστε, να μας το πουν από τώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα όπλα των προγόνων μας. Δεν κανει να βαζουμε σαν σημειο αναφορας τους δικαστες του εξωτερικου... διοτι αν ο επομενος δικαστης του εξωτερικου πχ αποφανθει οτι η αποκαλυψη των στοιχειων μιας IP δεν ειναι προβλημα προσωπικων δεδομενων, τοτε το δικαστη αυτο θα τον πουμε κακο και θα ριξουμε το βαρος στο οτι οι νομοι του κρατους (μας) υπερισχυουν των ευρωπαικων - παγκοσμιων. Οταν ο δικαστης του εξωτερικου βγαλει αποφαση που μας συμφερει, τοτε γινεται σημειο αναφορας για τους κακους νομους τους δικους μας, αν βγαλει αποφαση που μας χτυπαει, τοτε δε σεβεται τους εσωτερικους μας νομους. Και την πιτα και το σκυλο...
digekas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Εκεί έχουμε πολύ περισσότερα περιστατικά για αυτό και στέκομαι σε αυτά που μας έρχονται από το εξωτερικό. Από εκεί και πέρα όμως οι δικαστές δεν στέκονται μόνο στο γράμμα του νόμου αλλά στο πνεύμα του και αναφορές με βάση ποια λογική οδηγήθηκαν σε αυτές οι αποφάσεις οι δικαστές του εξωτερικού σαφώς και μας ενδιαφέρει. Πχ πίσω από μία IP που δίνεται στο router μπορεί να βρίσκονται 5-6 χρήστες, με άλλους να έχουν την έγκριση του ιδιοκτήτη και άλλοι με παράνομο τρόπο να αποκτούν πρόσβαση στο wifi του router, εκεί λοιπόν δεν μπορείς να μηνύσεις τον κάτοχο της γραμμής γιατί πολύ απλά και αυτός μπορεί να είναι θύμα και να μην το ξέρει και με αυτή την λογική στράφηκαν στα 3 χτυπήματα ώστε αν σου έρθει ραβασάκι να ψάξεις και να δεις τι γίνεται και τι συμβαίνει.
pournaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν ισχυει αυτο στο νομο, για ψαξτο καλυτερα, ο κατοχος της IP ειναι και ο κυριος της, δεν νοειται το να μοιραζεσαι τη συνδεση σου με αλλους (το γραφει και στο συμβολαιο συνδεσης που υπογραφεις), οπως βεβαια και δεν νοειται το οτι εχεις ανοιχτο κι ελευθερο το wifi χωρις να γνωριζεις. Νομικα, ελευθερα wifi ειναι μονο αυτα που ειναι δηλωμενα στον παροχο ως hotspots, ακομη και αυτα που εχουν οι καφετεριες και τα αφηνουν ελευθερα για τους πελατες, δεν επιτρεπονται, αλλο αν δεν τους κυνηγανε οι παροχοι. Επισης, το οτι η δυναμικη IP ειναι κατι το κοινο για την ελλαδα (για μειωση του κοστους), δεν ειναι το ιδιο με το εξωτερικο, οπου οι στατικες IP ειναι η πλειοψηφια.
digekas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν το υπέγραψα φίλε μου, κάποτε η γραμμή ήταν στα 2Mbps, ζήτησα double-play και ποτέ δεν μου ζήτησαν να περάσω και να υπογράψω το νέο συμβόλαιο. Το wep ξέρεις πόσο εύκολα σπάει; Σε 5 λεπτά και ενδεχομένως το ίδιο να ισχύει και για το WPA. Το ποιος λοιπόν έχει πρόσβαση νόμιμα στην γραμμή σου δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να στο απαγορεύσουν, είναι σαν να λέμε ότι απαγορεύεται σε κάποιον που θα έρθει επίσκεψη να τον αφήσουμε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο. Και στην Ελλάδα οι δυναμικές ip καταγράφονται κανονικά από τους isp αν μπεις στην otenet θα δεις πότε σου έδωσαν την εκάστοτε ip, την διεύθυνσή της καθώς και τον όγκο των δεδομένων που πήρες και έδωσες μέχρι την επόμενη επανασύνδεσή σου με τον isp.
SheldonOnCoffee Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλά το να υποστούν κάποιες κυρώσεις οι πάροχοι το βλέπω υλοποιήσιμο. Στην ελλάδα όμως με την πλειψηφία των IPs να είναι dynamic τι θα κάνουν? Σε ένα τορρεντ μεγάλης ζήτησης αν ελέγξετε τους peers υπάρχουν χιλιάδες έλληνες.. γενικότερα δηλαδή ο αριθμός των χρηστών που κατεβάζουν ή εχουν κατεβάσει έστω και λίγες φορές απο τορρεντ είναι τεράστιος. Δεν γνωρίζω αν οι πάροχοι εχουν log που καταγράφει ανα πάσα στιγμή ποια ip είχαμε όλοι μας, και το σημαντικότερο, τι κατέβηκε απο την κάθεμια και πότε! (και αν υπάρχει πιστεύω πως ανα διαστήματα θα διαγράφεται) Θα τους μηνύσουν όλους?? Αδιανόητα πράματα.. Συμφωνώ με το φίλο που είπε αυτό με το wi-fi. Εγώ μπορεί να έχω ασύρματο (ακόμη και wpa2) και κάποιος να μου το σπάσει και να κατεβάσει ένα σκασμό αρχεία πειρατικά.. Κι εγώ θύμα παραβίασης δεν είμαι? Που να ξέρω οτι με κλέβουνε?? Επίσης ο μόνος τρόπος για να αποδείξεις οτι όντως εγω το κατέβασα είναι αν το ψάξεις με MAC Adress το πράγμα, που και πάλι πάει μακρυά η βαλίτσα αφου οι κάρτες δικτύου και τα λαπτοπ συνήθως δεν αγοράζονται ονομαστικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα