Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε το καταλαβα, δηλαδη το ιντερνετ δεν υποτιθεται οτι ειναι ελευθερο? τι καθονται τωρα και θα μας κλειδωνουν και τις ιστοσελιδες που θα μπαινουμε? κλεινανε που κλεινανε τα site που κατεβαζαμε, τωρα κλειδωνουνε και τα site που κανεις upload?

Σε έκαναν να νομίζεις ότι είναι ''ελεύθερό''.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παίδες το κόλπο δεν το καταλάβατε θα την πληρώνουν αυτή που κατεβάζουν και όχι το sait δηλαδή θα έρχεται επιστολή στο σπίτι με το πρόστιμο περί πνευματικω δικαιωμάτων περίπου στις 2000ε για κάθε ταινία που θα κατεβάζεις (προσοχή δεν θα την πληρώνει το site) εγώ λέω να πάθουν καρ........ίνο αν βάλουν τον κοσμάκη να πληρώσει.........

Δημοσ.

....

Και τώρα παίδες τι γίνεται..??

Εγώ πχ που κατεβάζω και βλέπω fringe και supernatural να περιμένω ραβασάκι στο σπίτι..?

Δημοσ.

θα το πω μονο μια φορα και ελπιζω να το καταλαβετε ολοι! η αποφαση αυτη ειναι δικαιη και ορθη. ειμαι αρμοδιο οργανο που ασχολειτε με το παρον θεμα και αυτο που εχω να σας πω ειναι οτι ηδη τα προστημα εχουν παρει τον δρομο για τα σπιτια σας! καιρος ηταν να βαλει καποιος τερμα στο τζαμπατζιλικη ολων σας. ντροπη σας και καλο προστημο!!!!!!!

Δημοσ.

Σε μία χώρα που οι πολιτικοί είναι πρότυπα νομιμότητος,

π.χ. ο Άκης, ο οποίος ξόδεψε το σύνολο των εισοδημάτων του της τελευταίς 30ετίας (1.200.000€)

για να αγοράσει το σπίτι απέναντι στην Ακρόπολη ,

σε τιμή ίση ακριβώς με την αντικειμενική του αξία (1.200.000€),

και κάθε αδίκημα (φόνος, διάρρηξη , ληστεία , βιασμός κτλ) τιμωρείται άμεσα και παραδειγματικά,

είναι επόμενο να έφτασε η στιγμή πατάξεως και της πειρατείας.

Δεν μπορεί σε μία κοινωνία που δεν υπάρχει καμία παραβατική συμπεριφορά

να συνεχίσει να γίνεται ανεκτή η πειρατεία !!!

Δημοσ.

θα το πω μονο μια φορα και ελπιζω να το καταλαβετε ολοι! η αποφαση αυτη ειναι δικαιη και ορθη. ειμαι αρμοδιο οργανο που ασχολειτε με το παρον θεμα και αυτο που εχω να σας πω ειναι οτι ηδη τα προστημα εχουν παρει τον δρομο για τα σπιτια σας! καιρος ηταν να βαλει καποιος τερμα στο τζαμπατζιλικη ολων σας. ντροπη σας και καλο προστημο!!!!!!!

Ενεργοποίησε και κανέναν ορθογραφικό έλεγχο...Δεν βλάπτει..!

Δημοσ.

Αφού όλοι έχουμε ξεκλείδωτα τα ασύρματα router

τι φταίμε αν οι αλήτες που κάθονται στο πάρκο απέναντι με τα laptop

κατεβάζουν παράνομο υλικό;;;

Δημοσ.

lol

τράβα παίξε με κάνα playmobile.

Δημοσ.

Ξερεις οτι μπορει να πας φυλακη για αυτα που λες αν δεν ισχυουν και απλα τρομοκρατεις τον κοσμο.Αν σε καταγγειλουν και αποδειχτει οτι λες ψεματα.

Δημοσ.

lepaterious για την διερεύνηση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων προβλέπεται από το σύνταγμα η άρση του απορρήτου. :-)

(Δλδ δεν προστατεύεται η ανωνυμία του από το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών)

'Αρθρο 19: (Απόρρητο επιστολών, ανταπόκρισης & επικοινωνίας)

1. Tο απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι απόλυτα απαραβίαστο. Nόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τις οποίες η δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από �ο απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.

**2. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη συγκρότηση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες ανεξάρτητης αρχής που διασφαλίζει το απόρρητο της παραγράφου 1.

**3. Απαγορεύεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί κατά παράβαση του άρθρου αυτού και των άρθρων 9 και 9Α.

'Αρθρο 9: ('Ασυλο της κατοικίας)

1. H κατοικία του καθενός είναι άσυλο. H ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Kαμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας.

2. Oι παραβάτες τ�ς προηγούμενης διάταξης τιμωρούνται για παραβίαση του οικιακού ασύλου και για κατάχρηση εξουσίας και υποχρεούνται σε πλήρη αποζημίωση του παθόντος, όπως νόμος ορίζει.

**'Αρθρο 9A: (Προστασία προσωπικών δεδομένων)

Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λ�ιτουργεί, όπως νόμος ορίζει.

Δεν είναι πολλά τα άρθρα του συντάγματος που αφορούν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά μας.

http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma

Δημοσ.

lepaterious για την διερεύνηση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων προβλέπεται από το σύνταγμα η άρση του απορρήτου. :-)

(Δλδ δεν προστατεύεται η ανωνυμία του από το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών)

Δεν είναι πολλά τα άρθρα του συντάγματος που αφορούν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά μας.

http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma

thnx για τα φωτα σου

Δημοσ.

Λέει αρκετές ανακρίβειες. Όπως οτι δεν ξέρει ο "παραβάτης" τι αποτέλεσμα θα έχει μπλα μπλα ....

Μα φυσικά οτι προβλέπει ο νόμος. Συκοφαντική δυσφήμιση; Εεε... οτι γίνεται και στην πραγματική ζωή. Πειρατεία, το ίδιο. Το αδίκημα στο διαδίκτυο πρέπει να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο απ' ότι οπουδήποτε αλλού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...