Agapoulis7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εβαλα ιντερνετ στο κινητο και οποτε βαζω καρτα μου την τρωει ξερετε πως να σταματησω το ιντερνετ ? Εχω το xperia x10 και comsote με καρτα
gilardino Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 βαλε το apn on-off απο το μαρκετ και απενεργοποιησε το ιντερνετ...
Agapoulis7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Πως θα το κανω αυτο ? αν μπορεις πες μου πιο αναλυτικα τι να κανω
JohnXarxas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 όταν περάσεις τα ΜΒ του πακέτου που πλήρωσες (π.χ. 60ΜΒ απο την Κοσμοτε) τότε χρεώνεσαι κανονικά ανα ΜΒ (όπως και με τα πακέτα τηλεφωνίας που όταν τα εξαντλήσεις χρεώνεσαι ανα λεπτό) Μάλλον σέρφαρες τόσο πολύ που θα σου τρώει λεφτά μέχρι να εξαλήψεις το χρέος εκτός αν γράφτηκες και σε καμια υπηρεσία του τύπου "κατέβασε τραγούδια στο κινητό σου" θα σου τρώνε συννέχεια λεφτά...
Agapoulis7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οχι γινονται συνεχεια κατι ενημερωσεις για το twitter και το facebook και μαλλον ετσι μου τρωει τα λεφτα
gilardino Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 κατεβασε το προγραμμα,βαλτο στην αρχικη οθονη σαν widget...πατας πανω και αναλογως ενεργοποιεις ή απενεργοποιεις το ιντερνετ(πρασινο -κοκκινο χρωμα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.