>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν είναι και το καλύτερο port αλλά το παιχνίδι είναι φοβερό! Πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο και με προσθήκη πολλών rpg στοιχείων(lvlup/possessed weapons..). Κρίμα που δεν θα βγάλουν και τρίτο..
ex3Lmei Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κρίμα που δεν θα βγάλουν και τρίτο.. Αν θυμάμαι καλά για το αν θα βγάλουν το τρίτο εξαρτάται από τις πωλήσεις του δεύτερου! Στα του παιχνιδιου, το παιχνιδι δεν ειναι τόσο linear όσο το πρώτο που βαράς και προχωράς! Εχει και αρκετά στοιχεία παζλ!
A7X. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το πήρα σήμερα από τον θείο και φαίνεται καλό αλλά μου κάνει κολλήματα η κάμερα, ειδικά αν σκαρφαλώνω πάνω σε κάτι ή ειμαι κοντα σε τοίχο. Είναι θέμα δικό μου ή είναι Bugs του παιχνιδιού; Με mouse - keyboard παίζω.
ex3Lmei Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 To Darksiders 2 είναι μια μετεξελιξη του Prince of Persia (2008) καθώς μπαίνει και το rpg στοχείο! Του βαζω 8,5 με 9/10 καθώς εχει και bugs σε μερικά σημεία και τα γραφικά είναι μη διαχειρήσιμα δυστυχως και η κάμερα είναι λίγο σπαστική ώρες ώρες! Το πήρα σήμερα από τον θείο και φαίνεται καλό αλλά μου κάνει κολλήματα η κάμερα, ειδικά αν σκαρφαλώνω πάνω σε κάτι ή ειμαι κοντα σε τοίχο. Είναι θέμα δικό μου ή είναι Bugs του παιχνιδιού; Με mouse - keyboard παίζω. Δεν είναι θέμα δικό σου! Έχει μια κάμερα σπαστική ώρες ώρες! Το παιχνίδι είναι πορωτικό και καλύτερο του 1! 1
GeorgeVls Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλύτερο απ το πρώτο; Sorry μάλλον παίζουμε διαφορετικά παιχνίδια. Εκτός και αν η προσθήκη κάποιων στοιχείων το έκαναν ξαφνικά καλύτερο!
ex3Lmei Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Καλύτερο απ το πρώτο; Sorry μάλλον παίζουμε διαφορετικά παιχνίδια. Εκτός και αν η προσθήκη κάποιων στοιχείων το έκαναν ξαφνικά καλύτερο! Κλασσική απάντηση που δεν έχει ιδέα για τη σειρά παιχνιδιών και θέλει να "τη λέει" στο καθένα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Καλύτερο απ το πρώτο; Sorry μάλλον παίζουμε διαφορετικά παιχνίδια. Εκτός και αν η προσθήκη κάποιων στοιχείων το έκαναν ξαφνικά καλύτερο! Ακόμα δεν έχω παίξει το 2, σε τι είναι χειρότερο από το 1;
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Καλύτερο απ το πρώτο; Sorry μάλλον παίζουμε διαφορετικά παιχνίδια. Εκτός και αν η προσθήκη κάποιων στοιχείων το έκαναν ξαφνικά καλύτερο! Η λογική σου δεν στέκει..προφανώς και η προσθήκη νέων στοιχείων τα οποία δένουν με το προϊόν το κάνουν καλύτερο! Και εκτός αυτού πολλά στοιχεία του πρώτου έχουν βελτιωθεί όπως πχ η μάχη είναι πιο fluid ,ο χάρτης πολύ πιο μεγάλος, καλύτερο inventory και τα collectables περισσότερα. Επίσης η προσθήκη των possessed weapons όπου θυσιάζεις εξοπλισμό που έχεις βρεί για να δυναμώσεις το όπλο σου είναι ένα απο τα καλύτερα στοιχεία του game.Το μόνο πρόβλημα είναι η κάμερα την οποία δεν βελτίωσαν απο το πρώτο game και η οποία γίνεται σπαστική αρκετά συχνά. Ουσιαστικά σαν το πρώτο είναι απλά με μερικές πινελιές εδώ και κεί δίνοντας του νέο αέρα. Αν θυμάμαι καλά για το αν θα βγάλουν το τρίτο εξαρτάται από τις πωλήσεις του δεύτερου! Το είχα ακούσει και γώ αυτό αλλά είχα ακούσει επίσης οτι θα ήθελαν να αφιερώσουν αλλού τους πόρους τους εκτός και αν κάνουν πολύ καλές πωλήσεις οπότε θα αναγκαστούν να κάνουν και τρίτο.Για να δούμε..
ex3Lmei Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πάρτε το ο,τι να ναι κριτική από την IGN ! http://uk.ign.com/ar...ers-ii-review-2 Λεει οτι ειναι επαναλαμβανόμενο και μεγάλο, δες Reckoning 9/10 που είναι ολο επανάληψη, και τα glitches και Bugs που λέει, πάρε ενα σωρό στο skyrim (9,5/10) ! IGN απλά είσαι ό,τι να ναι ! Πες οτι δε σου αρεσει η ατμόσφαιρα να το δεχθώ! Αλλά μόλις εξικοιωθεις από τις αμετρητες νεκροκεφαλές που βλέπεις, το παιχνίδι ΣΠΕΡΝΕΙ !!!
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δεν δίνω ποια σημασία στα reviews των ign και gamespot, εντελώς αναξιόπιστα...
ex3Lmei Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Και γω το ίδιο ! Ειδικά η ign καθε λίγο και λιγάκι πέφτει έξω στα 2/3 των παιχνιδιών! Εντελώς αναξιόπιστο! Απλά κάθε λίγο και λιγάκι βγάζαν μερικοί την κριτική του ign λες και είναι καμία απόδειξη ενός αξιόπιστου reviewer!
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 να ρωτησω μεταξυ των 2 skill trees που εχουμε (harbringer/necromancer) πρεπει να επιλεγουμε skills μονο απο το ενα? ρωταω γιατι επελεξα στην αρχη skill απο το harbringer και στο επομενο level up απο το necromancer και χαθηκε το πρωτο skill ή μηπως εχω να κανω με bug?
gio@ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 νομιζω bug ειναι αν και ακομα δεν εχω παρει skill απτο αλλο tree. αν το εχασες τιποτα και το skill, μπορεις να κανεις και reset με 1k σε ενα Npc Που δεν θυμαμαι πως το λενε (V...)
>-Nosakos<- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Είχα χρησιμοποιήσει και τα 2 skill trees ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα (ghouls / unstoppable ) οπότε μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει σε σένα. Πόσο lvl είσαι και πόσα skillpoints έχεις στο tree?Κανονικά πρέπει να έχεις ένα skillpoint λιγότερο αλλιώς ακολούθησε την συμβουλή του gio και κάνε reset στον vulgrim.
ex3Lmei Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 να ρωτησω μεταξυ των 2 skill trees που εχουμε (harbringer/necromancer) πρεπει να επιλεγουμε skills μονο απο το ενα? ρωταω γιατι επελεξα στην αρχη skill απο το harbringer και στο επομενο level up απο το necromancer και χαθηκε το πρωτο skill ή μηπως εχω να κανω με bug? Χρησιμοποιώ και τα 2 skill trees ! Οπότε κάτι γίνεται με τη περίπτωσή σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα