gavros10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ρε παιδια τα γραφικα εμενα, απο τα βιντεακια που το βλεπω, μου φαινονται πολυ παιδικα. λες και παιζεις rayman origins ή ninja turtles
OROKUSAKI Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ρε παιδια τα γραφικα εμενα, απο τα βιντεακια που το βλεπω, μου φαινονται πολυ παιδικα. λες και παιζεις rayman origins ή ninja turtles Προσεξε πως μιλας για τα Ninja turtles :devil:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Είναι λίγο comic-like τα γραφικά, δεν είναι κακό αυτό όμως. Δεν με είχαν χαλάσει στο Darksiders.
gavros10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Είναι λίγο comic-like τα γραφικά, δεν είναι κακό αυτό όμως. Δεν με είχαν χαλάσει στο Darksiders. εμενα με ειχα χαλασει γιατι μου φαινοταν υπερβολικα ευκολο και το σταματησα γιατι δεν υπηρχε λογος. θα δουμε σε αυτο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δεν δυσκόλευε ποτέ ειδικά, αλλά είχε φάση και έφερνε λίγο σε Zelda με τα διάφορα items.
gio@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 και ειναι απτα λιγα god-of-war-like στο pc οποτε ειναι must
>-Nosakos<- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Απο τι βλέπω έχει το ίδιο πρόβλημα με το 1 και δεν μου αναγνωρίζει το logitec dual action gamepad μου Άμα έχει κανείς άλλος αυτο το πρόβλημα να χρησιμοποιήσει αυτο... fu xbox360 controller!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 και ειναι απτα λιγα god-of-war-like στο pc οποτε ειναι must devil may cry wannabe?
gio@ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 devil may cry wannabe? μπορεις να το πεις και ετσι εγω το god of war επαιξα πρωτο γιαυτο το λεω αλλιως
GeorgeVls Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εμένα πάλι γιατί μετά τα Darksiders μου ήρθε όρεξη για Soul Reaver...? Άσε που όταν είδα για πρώτη φορά τον Death νόμιζα ότι στείλανε γυμναστήριο τον Raziel! 1
ex3Lmei Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εμένα πάλι γιατί μετά τα Darksiders μου ήρθε όρεξη για Soul Reaver...? Άσε που όταν είδα για πρώτη φορά τον Death νόμιζα ότι στείλανε γυμναστήριο τον Raziel! H πλάτη του Death δεν έχει καμία σχέση με τη πλάτη του Raziel. Απλά κάνουν την ιδια δίαιτα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αχ, Legacy of Kain series.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Και το μονο βασικο προβλημα των Legacy of Kain παιχνιδιων ηταν φυσικα η μαχη του. Αθλια περα για περα. Καμια αισθηση, εκνευριστικη, με A.I. που εκλεβε σαν τρελο (περισσοτερο απο fighting παιχνιδια της SNK/ NEO GEO) και γενικα οτι να 'ναι. Καμια σχεση με τo Darksiders. Το δευτερο παιχνιδι φενεται να ειναι καλυτερο απο το πρωτο σε βασικα σημεια. Δεν θα το παρω στο PC, θα το τσιμπησω καποια στιγμη αργοτερα σε PS3.
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γιατι δεν θα το παρεις στο pc? Εχω ξεκινησει απο την Πεμπτη και το παιζω . Το παιχνιδι ειναι ΦΟΒΕΡΟ! καλυτερο απο το πρωτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα