Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το ειχα αγορασει μαζι με το πρωτο νομιζω περυσι ή προπερσι απο steam sales μαζι με ολα τα Dlc και το πρωτο παιχνιδι πρεπει να κοστιζε τοτε 8-10ευρω αν θυμαμαι καλα. Και τωρα τα πουλανε και τα δυο παιχνιδια 43ευρω??https://www.gog.com/game/darksiders_ii_deathinitive_edition Κοιταχτε εδω ποσο εχει το παιχνιδι χωρις τα Dlc http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-darksiders-2/ και τα Dlc λιγοτερο απο 1 ευρω το καθενα. Μου φενεται θελουν να ακουσουν τιποτα καντηλια οι τυποι που το βγαλαν.
nektarios_rs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το αστείο είναι πως για να πάρεις τη δωρεάν κόπια του Deathnitive Edition πρέπει να έχεις αγοράσει το franschise pack. Δηλαδή αν έχεις πάρει τα 2 παιχνίδια μαζί με όλα τα dlc ξεχωριστά δε στο δίνει, γιατί το franschise pack περιέχει και το soundtrack του DS1 που δε πωλείται σκέτο...
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έχει γίνει ένας μικρός χαμός σχετικά με το ποιούς δεν συμφέρει να αγοράσουν το revamp του DS2. Κανείς δεν αναφέρει όμως, ποιόν συμφέρει να αγοράσει το νέο release. Εμένα προσωπικά με συνέφερε και το αγόρασα, καθώς είχα το DS, είχα και το DS2, αλλά δεν είχα ακουμπήσει ποτέ ούτε ένα DLC του DS2, οπότε για εμένα ήταν bargain στα 6 ευρώ να πάρω όλα τα DLC's του DS2. Ακόμα δεν το έχω ακουμπήσει, περιμένω να δω τι θα γίνει με τα crashes κλπ. Αν δεν φτιαχτούν σε εύλογο χρονικό διάστημα θα φύγει για refund. Αλλά αν φτιαχτεί το τεχνικό κομμάτι, τότε για εμένα αξίζει το revamp. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έχει γίνει ένας μικρός χαμός σχετικά με το ποιούς δεν συμφέρει να αγοράσουν το revamp του DS2. Κανείς δεν αναφέρει όμως, ποιόν συμφέρει να αγοράσει το νέο release. Εμένα προσωπικά με συνέφερε και το αγόρασα, καθώς είχα το DS, είχα και το DS2, αλλά δεν είχα ακουμπήσει ποτέ ούτε ένα DLC του DS2, οπότε για εμένα ήταν bargain στα 6 ευρώ να πάρω όλα τα DLC's του DS2. Παντως να σου πω την αληθεια δεν ξετρελαθηκα κιολας απο τα Dlc του DS2
Elven_King Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Νεότερη εξέλιξη, έκαναν σε κάποιο θρεντ ένα ημι-απολογητικό post και τώρα λένε ότι αν μπορείτε να αποδείξετε (δλδ screenshots) ότι έχετε κάποια DLCs ή το season pass θα μας δώσουν δωρεάν κλειδί της deathinitive edition. Στέλνετε το email στο [email protected] και περιμένετε Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2015 από Elven_King
nektarios_rs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα δεν το έχω ακουμπήσει, περιμένω να δω τι θα γίνει με τα crashes κλπ. Αν δεν φτιαχτούν σε εύλογο χρονικό διάστημα θα φύγει για refund. Αλλά αν φτιαχτεί το τεχνικό κομμάτι, τότε για εμένα αξίζει το revamp. Δες το ποστ μου στη προηγούμενη σελίδα. Τα crashes οφείλονται στο shadows-max. Αν βάλεις τα shadows 1 κλικ πιο πριν είναι όλα οκ.
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ουτε καν ηξερα οτι ειχα την συγκεκριμενη εκδοση στην βιβλιοθηκη.Παντως μιλαμε για χοντρο hate στα σχολια του Steam οχι αστεια.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δες το ποστ μου στη προηγούμενη σελίδα. Τα crashes οφείλονται στο shadows-max. Αν βάλεις τα shadows 1 κλικ πιο πριν είναι όλα οκ. Ναι οκ, σύμφωνοι, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να κόψω εγώ γραφικά σε παιχνίδι τετραετίας (όταν έχω 970) επειδή αυτοί είναι γκαζμάδες. Δική τους υποχρέωση είναι να το σιάξουν, όχι δική μου να κόψω γραφικά.
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δες το ποστ μου στη προηγούμενη σελίδα. Τα crashes οφείλονται στο shadows-max. Αν βάλεις τα shadows 1 κλικ πιο πριν είναι όλα οκ. Ολα καλα οταν ολο το steam το εχει κατα θαψει το παιχνιδι δεν θα το λεγα.
nektarios_rs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ναι οκ, σύμφωνοι, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να κόψω εγώ γραφικά σε παιχνίδι τετραετίας (όταν έχω 970) επειδή αυτοί είναι γκαζμάδες. Δική τους υποχρέωση είναι να το σιάξουν, όχι δική μου να κόψω γραφικά. Εννοείται αυτό, δεν είπα ότι είναι αποδεκτό, αλλά σίγουρα είναι μια λύση.. Θεωρώ πως είναι κάτι πολύ απλό που λύνεται με ένα απλό patch.. Με τόσα που έχω δει το τελευταίο καιρό με τις νέες κυκλοφορίες, έχω γίνει πολύ πιο επιεικής σε τέτοιου είδους λάθη. Ολα καλα οταν ολο το steam το εχει κατα θαψει το παιχνιδι δεν θα το λεγα. Το ξέρω, βέβαια να λάβουμε και υπόψιν ότι: α) οι περισσότεροι δεν έκατσαν να ασχοληθούν με το τι φταίει για τα crashes, πήγαν κατευθείαν και έγραψαν αρνητικό review. β) πολλοί γκρινιάζουν (και με το δίκιο τους) γιατί έχουν τα 2 παιχνίδια + τα dlc αλλά όχι το franschise pack ως πακέτο και τώρα πρέπει να πληρώσουν 6 ευρώ. Αν και απ' ότι φαίνεται θα λυθεί αυτό το θέμα. Θέλω να πω ότι τα αρνητικά reviews δε στοχεύουν τόσο στο ίδιο το παιχνίδι αλλά στον publisher. Και το Skyrim είχε γεμίσει με αρνητικά reviews τότε με τα paid mods, αλλά δεν έφταιγε το ίδιο το Skyrim..
bad_freddy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Νεότερη εξέλιξη, έκαναν σε κάποιο θρεντ ένα ημι-απολογητικό post και τώρα λένε ότι αν μπορείτε να αποδείξετε (δλδ screenshots) ότι έχετε κάποια DLCs ή το season pass θα μας δώσουν δωρεάν κλειδί της deathinitive edition. Στέλνετε το email στο [email protected] και περιμένετε Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες? Κάποιο λινκ ίσως γιατί στο Community Hub του Steam δεν βλέπω κάτι σχετικό...
dimitris21gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Αγόρασα την καινούργια έκδοση από προσφορά του steam στα 3 ευρώ. Δεν το συζητάω super τιμή για αυτήν την παιχνιδάρα. Απλά θα ήθελα να τονίσω ότι είναι λίγο τραγικό να υπάρχουν ακόμα bugs και σε αυτήν την έκδοση μετά από τόσο καιρό από την κυκλοφορία του τίτλου. Όπως και να έχει τα παραβλέπω όσο μπορώ γιατί το παιχνίδι είναι πολύ καλό. 1
Alastor192 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ειχα πει οτι θα παιξω το remaster του 2 πριν αγορασω το DS3,ε λοιπον το ξεκινησα εδω και καποιες μερες και εχω φτασει αισιως στο Kingdom of the Dead. Το παιχνιδι το απολαμβανω οπως και την πρωτη φορα που το παιξα το 2012,τα γραφικα και το artstyle κρατανε πολυ καλα κατα την αποψη μου,ειδικα μετα το remaster . Τα combat moves απολαυστικα,οπως και τα temples και το map design.Επισης το lore του παιχνιδιου αναπτυχθηκε κατα πολυ στο 2,καθως σου δειχνει και πολλα περισσοτερα realms περαν της ανθρωποτητας και επεκτεινει το DS universe. Και ο Death φοβερος χαρακτηρας με γαματα one liners. Αξιζει να το ξαναπαιξετε,παιχνιδαρα με τα ολα του 2
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Ειχα πει οτι θα παιξω το remaster του 2 πριν αγορασω το DS3,ε λοιπον το ξεκινησα εδω και καποιες μερες και εχω φτασει αισιως στο Kingdom of the Dead. Το παιχνιδι το απολαμβανω οπως και την πρωτη φορα που το παιξα το 2012,τα γραφικα και το artstyle κρατανε πολυ καλα κατα την αποψη μου,ειδικα μετα το remaster . Τα combat moves απολαυστικα,οπως και τα temples και το map design.Επισης το lore του παιχνιδιου αναπτυχθηκε κατα πολυ στο 2,καθως σου δειχνει και πολλα περισσοτερα realms περαν της ανθρωποτητας και επεκτεινει το DS universe. Και ο Death φοβερος χαρακτηρας με γαματα one liners. Αξιζει να το ξαναπαιξετε,παιχνιδαρα με τα ολα του Ειναι μακραν το καλυτερο της τριλογιας imho
Alastor192 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δεν εχω παιξει ακομα το 3,αλλα επαιξα το πρωτο προσφατα και οντως οι βελτιωσεις στο δευτερο κανουν μπαμ. Το πρωτο με τον War εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου,αλλα εντελει το 2 παιζει να ναι το "αντικειμενικα" καλυτερο παιχνιδι. Μεγαλης διαρκειας,αλλα και ποιοτικο content,βελτιωμενο combat,μεγαλυτερο scope και κορυφαιο soundtrack. Εντωμεταξυ δεν ειχα αγορασει ποτε τα DLC,οποτε θα χει και κατι καινουριο το νεο playthrough που κανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα