zizu10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Βαρετό το game, πολύ prince...και η φωνή του Death phail imho. Το rpg στοιχειο κουραστικό θα το έλεγα παρα ενδιαφέρον. Θα συμφωνήσω απόλυτα, αν και στην αρχή μου άρεσε το rpg στοιχείο, τελικά το παράτησα κάπου στη μέση και σήμερα που πήγα να ξαναμπώ δεν με τράβηξε καθόλου...
Galis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα μια χαρα μου φαινεται το παιχνιδακι
Andre85 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα μια χαρα μου φαινεται το παιχνιδακι συμφωνώ απολύτως!! Κυκλοφόρησε το Argu's Tomb!! --Αλλά δεν μπορώ να το βρω--
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Το τσίμπησα κι εγώ το game. Θα περίμενα περισσότερο, αλλά σε 50% τιμή... went for it. Άλλωστε μου άρεσε και το πρώτο. Βλέπω κάτι περίεργα slowdown bugs, αλλά οκ, έχει φάση γενικά.
gavros10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 πηγα να πω στον θειο να μου το φερει, αλλα ειδα τα 4update που υπαρχουν, και συνολο μονο τα update ειναι 9gb! τι παιζει με το παιχνιδι; ειναι οκ; δουλευει; αν μου φερει μονο το παιχνιδι για να το δοκιμασω γιατι το προοριζω για αγορα θα χασω τιποτα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν γνωρίζω για την έκδοση του θείου, αλλά η κανονική παίζει χωρίς κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Μόνο κάτι φάσεις που έριχνε πολύ το framerate χωρίς λόγο (νομίζω) σε γρήγορη στροφή, αλλά δεν ήταν πολλές.
gavros10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 απο οτι καταλαβα το εχεις τερματισει, ποσες ωρες σου πηρε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 αλλα ειδα τα 4update που υπαρχουν, και συνολο μονο τα update ειναι 9gb! διάβασε και το info των updates, το κάθε νέο περιλαμβάνει τα προηγούμενα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Χωρίς να βρω όλα τα collectibles και έχοντας αρχίσει new game+ είμαι τώρα στις 40 ώρες.
gavros10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Χωρίς να βρω όλα τα collectibles και έχοντας αρχίσει new game+ είμαι τώρα στις 40 ώρες. επειδη δεν θα το δοκιμασω οπως φαινεται, ειναι σαν το 1ο που απλα προχωραγες και εσφαγες;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αρκετά σαν το πρώτο, αλλά έχει πιο ωραίο σύστημα μάχης (πιο γρήγορο τουλάχιστον) και το loot πάει σαν MMO (μπλε, πράσινο, μωβ, κίτρινο). Αν και τα καλύτερα για όπλα είναι τα πορτοκαλί (possessed) τα οποία τα "ταΐζεις" άλλα equipment και μπορείς να βάλεις από τα properties των "φαγωμένων".
gavros10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αρκετά σαν το πρώτο, αλλά έχει πιο ωραίο σύστημα μάχης (πιο γρήγορο τουλάχιστον) και το loot πάει σαν MMO (μπλε, πράσινο, μωβ, κίτρινο). Αν και τα καλύτερα για όπλα είναι τα πορτοκαλί (possessed) τα οποία τα "ταΐζεις" άλλα equipment και μπορείς να βάλεις από τα properties των "φαγωμένων". σε στυλ borderlands αλλα σε 3ο προσωπο. αμα ειχε και multiplayer θα το ειχα ηδη
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Όχι σαν Borderlands, δεν πέφτει όπλο από το κάθε τέρας και δεν αλλάζεις συνέχεια όπως εκεί, μιας και όπως είπα, όταν ξεκινήσεις με τα possessed θα κυνηγάς αυτά και τα μωβ/μπλε θα τα κρατάς για να τα ρίξεις στο possessed. 1
ikaruga24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει το κλασσικο προβλημα του σχεδιασμου των πιστων. Δεν ειναι τοσο ενδιαφερον η εξερευνηση οσο περιμενα. Η μαχη ειναι σιγουρα στα + του τιτλου, το ειπα και σε προηγουμενο ποστ οτι ειναι η καλυτερη που εχω δει σε western παιχνιδι. Να ναι καλα και η μουσικη του παιχνιδιου οπως και γενικα το sound design το οποιο ειναι πραγματικα καταπληκτικο και εχω να ακουσω τοσο καλο ηχο απο το πρωτο dead space. Γενικα το παιχνιδι προτεινεται για πολυ χαλαρο gaming. Δεν προκειται να ζητησει τιποτα απο εσενα σαν παικτη. Απλα υπαρχει εκει για οποτε χρειαζεσαι ενα γρηγορο, ομορφο και καλοφτιαγμενο action-adventure παιχνιδι τριτου προσωπου. Α ναι, ειπα για την μουσικη ποσο τα σπαει?
gio@ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 το τερματησα και εγω επιτελους ωραιο το story, που συμβαινει παραλληλα με το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα