Προς το περιεχόμενο

Darksiders 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το πρώτο, κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και το 2. Όποιος το έχει τερματίσει, φαίνεται ολοκληρωμένη η ιστορία ή πράγματι έχει cut content και φαίνεται;

Δημοσ.

Προσωπικά δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο, αλλά δεν έδωσα και ποτε βάση στην ιστορία του.

Βασικά είναι εφάμιλλη με του πρώτου χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο, φαντάσου ήδη την έχω ψιλό-ξεχάσει αλλά η εμπειρία έχει μείνει.

Δημοσ.

To πρωτο παντως ετσι και ετσι ...

Εκ διαμετρου διαφορετικες εμπειριες. Το Dark Souls ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο παιχνιδι και απειρα μεγαλυτερο σε μεγεθος με το αναλογο τιμημα σε χρονο για να το εκτιμησεις. Επισης ομως ειναι και μια εμπειρια που απαιτει πραγματα απο εσενα σαν παικτη, με την καρδια στο στομα θα εισαι σε καθε βημα ενω το Darksiders απλα αραζεις χαλαρος και light στον καναπε σου και παιζεις και με το ενα χερι (που λεει ο λογος αλλα με καταλαβαινεις φανταζομαι). Εχει ομως καταπληκτικο sound design, παρα πολυ ομορφα σχεδιασμενους κοσμους οσο αφορα το artwork και εχει επισης παρα πολυ ικανοποιητικη μαχη. Ισως η καλυτερη που εχω δει σε παιχνιδι τετοιου ειδους απο δυτικους κατασκευαστες. Θεωρω το παιχνιδι ψιλοδιαμαντακι αλλα η τιμη των 40-50 ευρω...οχι και τοσο καλο.

Δημοσ.

παιδια θελω βοηθεια για το ds. Μπορειτε μηπως να μου πειτε με ποιο πληκτρο πεταει αυτη την κιτρινη βομβα γτ δεν μπορω να το βρω με τπτ

Δημοσ.

παιδια θελω βοηθεια για το ds. Μπορειτε μηπως να μου πειτε με ποιο πληκτρο πεταει αυτη την κιτρινη βομβα γτ δεν μπορω να το βρω με τπτ

Το middle button, δηλαδή τη ροδέλα που κάνεις scroll απλά πάτα την ;)

Δημοσ.

Έχω το πρόβλημα που αναφέρει παρακάτω :

http://community.dar...338295/?pg=last

Το πέρασα τελικά! Μου βγήκε η πίστη να βρω κανα κουμπί στο keyboard και το βρήκα τυχαία!

Αμα με ρωτησε ποιο κουμπί στο m&k, δεν έχω ιδέα ποιο τελικώς είναι!

Δημοσ.

Βγήκε και 3ο patch συμπεριλαμβάνοντας και τα:

Graphics Options:

- Shadow map resolution configuration option added

- Screen Space Ambient Occlusion configuration option added

- Anti Aliasing configuration option added

Mouse Functionality:

- Camera Auto center Toggle

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...