konstantinos77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Να παρω αυτο λετε ή το dark souls ? Συμφερει καλυτερα απο steam ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα μου άρεσε το πρώτο, κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και το 2. Όποιος το έχει τερματίσει, φαίνεται ολοκληρωμένη η ιστορία ή πράγματι έχει cut content και φαίνεται;
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο, αλλά δεν έδωσα και ποτε βάση στην ιστορία του. Βασικά είναι εφάμιλλη με του πρώτου χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο, φαντάσου ήδη την έχω ψιλό-ξεχάσει αλλά η εμπειρία έχει μείνει.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 To πρωτο παντως ετσι και ετσι ... Εκ διαμετρου διαφορετικες εμπειριες. Το Dark Souls ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο παιχνιδι και απειρα μεγαλυτερο σε μεγεθος με το αναλογο τιμημα σε χρονο για να το εκτιμησεις. Επισης ομως ειναι και μια εμπειρια που απαιτει πραγματα απο εσενα σαν παικτη, με την καρδια στο στομα θα εισαι σε καθε βημα ενω το Darksiders απλα αραζεις χαλαρος και light στον καναπε σου και παιζεις και με το ενα χερι (που λεει ο λογος αλλα με καταλαβαινεις φανταζομαι). Εχει ομως καταπληκτικο sound design, παρα πολυ ομορφα σχεδιασμενους κοσμους οσο αφορα το artwork και εχει επισης παρα πολυ ικανοποιητικη μαχη. Ισως η καλυτερη που εχω δει σε παιχνιδι τετοιου ειδους απο δυτικους κατασκευαστες. Θεωρω το παιχνιδι ψιλοδιαμαντακι αλλα η τιμη των 40-50 ευρω...οχι και τοσο καλο.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι και εμενα η τιμη του μου κανει υψηλη ,ειναι πολλα τα λεφτα ...
ex3Lmei Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω το πρόβλημα που αναφέρει παρακάτω : http://community.dar...338295/?pg=last
Infant Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια θελω βοηθεια για το ds. Μπορειτε μηπως να μου πειτε με ποιο πληκτρο πεταει αυτη την κιτρινη βομβα γτ δεν μπορω να το βρω με τπτ
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια θελω βοηθεια για το ds. Μπορειτε μηπως να μου πειτε με ποιο πληκτρο πεταει αυτη την κιτρινη βομβα γτ δεν μπορω να το βρω με τπτ Το middle button, δηλαδή τη ροδέλα που κάνεις scroll απλά πάτα την
ex3Lmei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω το πρόβλημα που αναφέρει παρακάτω : http://community.dar...338295/?pg=last Το πέρασα τελικά! Μου βγήκε η πίστη να βρω κανα κουμπί στο keyboard και το βρήκα τυχαία! Αμα με ρωτησε ποιο κουμπί στο m&k, δεν έχω ιδέα ποιο τελικώς είναι!
hurin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω, η collectors δεν θα βγει για pc? Η limited μόνο το cd έχει μέσα?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Βαρετό το game, πολύ prince...και η φωνή του Death phail imho. Το rpg στοιχειο κουραστικό θα το έλεγα παρα ενδιαφέρον.
ex3Lmei Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Βγήκε και 3ο patch συμπεριλαμβάνοντας και τα: Graphics Options: - Shadow map resolution configuration option added - Screen Space Ambient Occlusion configuration option added - Anti Aliasing configuration option added Mouse Functionality: - Camera Auto center Toggle
ex3Lmei Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bjEC4jg_H-o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα