Προς το περιεχόμενο

Darksiders 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το skyrim επισης κάτι παρόμοια!

καλα η bethesda παραδοσιακα πουλαει τα παιχνιδια της οταν ειναι ακομα beta , πλεον δε προκαλει εκπληξη σε κανενα

ειναι "feature" :P

θα ξεχασω εγω τον esbern που δε μου ανοιγε τη πορτα και δε μου μιλουσε και τις χακεριες που εκανα για να προχωρησω..

δες τα ολα αυτα σαν επιπλεον quests

Δημοσ.

Ειναι πιθανον να μην συναντησουμε ολοι τα ιδια bugs. Διαβαζα στα comments στο youtube οτι σε καποιυς στο τελευταιο boss κατα τη διαρκεια της μαχης το boss εξαφανζιεται. Εγω ομως που το τερματισα σημερα το παιχνιδι δεν ειχα αυτο το bug στο τελικο boss. Πολλοι λενε οτι μαλλον πρεπει να ειναι το παιχνιδι με τα περισσοτερα bugs της χρονιας! Και μετα παραπονιουνται για τις πωλησεις.. :devil: Το παιχνιδι πατωσε σε πωλησεις λογω των bugs και οχι μονο λογω της πειρατειας. Οταν βγαζεις ενα τοσο φοβερο και τρομερο παιχνιδι πρεπει τουλαχιστον να σιγουρευτεις πρωτα οτι δουλευει τελεια. Αλλα οι μαλακες εκει στην thq βαριοντουσαν να κανουν testing.

Δημοσ.

Diablo 3 also...

Καλά εκεί η Blizzard έβγαλε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια...

Ειναι πιθανον να μην συναντησουμε ολοι τα ιδια bugs. Διαβαζα στα comments στο youtube οτι σε καποιυς στο τελευταιο boss κατα τη διαρκεια της μαχης το boss εξαφανζιεται. Εγω ομως που το τερματισα σημερα το παιχνιδι δεν ειχα αυτο το bug στο τελικο boss. Πολλοι λενε οτι μαλλον πρεπει να ειναι το παιχνιδι με τα περισσοτερα bugs της χρονιας! Και μετα παραπονιουνται για τις πωλησεις.. :devil: Το παιχνιδι πατωσε σε πωλησεις λογω των bugs και οχι μονο λογω της πειρατειας. Οταν βγαζεις ενα τοσο φοβερο και τρομερο παιχνιδι πρεπει τουλαχιστον να σιγουρευτεις πρωτα οτι δουλευει τελεια. Αλλα οι μαλακες εκει στην thq βαριοντουσαν να κανουν testing.

Αυτό με τα bugs που λες ισχύει.

Πολλά από τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ, εγώ δεν τα έχω συναντήσει...

Υ.Γ. Στο σημείο που έχεις συναντήσει τον Corruption και περνάς στο Tree of Death - εκεί που τα mobs πλέον είναι κάτι σκελετοί - και περνάς τη γέφυρα και πας στην αριστερή πύλη που κατεβαίνεις τα σκαλάκια και στο τέλος βρίσκεις ένα boss (που είναι μέσα σε πάγο και έχει και μία ασπίδα), λίγο πιο πριν βλέπω ένα τέρας να κινείται αλλά βλέπω μόνο τη σκιά του και δεν μπορώ να το χτυπήσω.

Ξέρει κανείς αν είναι κάποιου είδους bug???

Δημοσ.

Το παιχνιδι πατωσε σε πωλησεις λογω των bugs και οχι μονο λογω της πειρατειας. Οταν βγαζεις ενα τοσο φοβερο και τρομερο παιχνιδι πρεπει τουλαχιστον να σιγουρευτεις πρωτα οτι δουλευει τελεια. Αλλα οι μαλακες εκει στην thq βαριοντουσαν να κανουν testing.

Είναι σιγουρο ότι θα πατώσει;;; Γιατί κάτι παρόμοια είχε και το skyrim αλλά δε πάτωσε! Μήπως το αδικούμε το παιχνιδι;

Δημοσ.

Εγώ δεν συνάντησα κανένα Bug και θα είναι κρίμα για ένα τόσο καλό παιχνίδι να μην πάει καλά σε πωλήσεις..

Αυτα τα "κουφά" bug δε τα είδα ακόμα κι εγώ! Το μόνο που είδα σα bug είναι ότι δε μπορουσα να πάρω κάτι πέτρες σα διαμαντια που ήταν σφηνωμένα σε αγάλματα και στην κίνηση όταν βρίσκεται στο χείλος ενός γκρεμου!

Πιο πολλά ειχα δει στο skyrim!

Δημοσ.

Συγγνώμη για το κάπως offtopic αλλά εγώ πια το περιμένω ότι μια καινούργια κυκλοφορία θα χει σίγουρα κάποια bug αφού με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη βιομηχανία των video games τα τελευταία χρόνια προτιμούν να βγαίνει το παιχνίδι νωρίτερα και να διορθώνονται μετά όλα με patches.

Δημοσ.

Πολύ κακό , θυμίζει god of war , ίσως όμως να έχει χειρότερα γραφικά .. Δεν με ενθουσίασε ΚΑΘΟΛΟΥ

Δημοσ.

Πολύ κακό , θυμίζει god of war , ίσως όμως να έχει χειρότερα γραφικά .. Δεν με ενθουσίασε ΚΑΘΟΛΟΥ

To God of war εχει rpg στοιχεια; Ισως χειροτερα γραφικά;; Καποιο απο τα 2 φαινεται δεν εχεις παιξει! Είναι γούστα αυτά!

Παρόλο που δεν με ενθουσίασε το 1ο darksiders αρχικά, μετά καταλαβα, αφού το επαιξα, ότι ηταν ενα καλό παιχνιδι που αξιζε και αξίζει να το παιξει κανεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...