Προς το περιεχόμενο

Darksiders 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκπληκτικο sound design εχει το παιχνιδι παντως. Πολλα μπραβο στους παραγωγους. Το παιχνιδι θα τιμηθει αναλογα εν καιρο και -μονο- για τον ηχο του.

Δημοσ.

Έλεος για bugs..

Είμαι στο σημείο με το χοντρό που πρέπει να κρατήσει την πόρτα για να περάσω και ο χοντρός έχει κολλήσει σε ένα σημείο και δεν φεύγει από 'κει με τίποτα..Λέει περίμενε να έρθω να κρατήσω την πόρτα και μένει κολλημένος..

• Like 1
Δημοσ.

περι bugs επισης

κι εμενα μου συνεβη ενα σημερα οπου γινεσαι αγαλμα (πιο μετα απο κει που εισαι ) και αποκτας αλλους δυο "εαυτους".

ο στοχος ειναι να βαλεις τον εαυτο σου σε ενα βαθρο ως αγαλμα και να τον περασεις απο μια πορτα χρησιμοποιωντας τον εναν σου εαυτο γιατι η πορτα μετα κλεινει αφου την κραταει ανοικτη ο 3ος εαυτος σου

μετα ξε-γινεσαι αγαλμα και συνεχιζεις απο κει που ειναι το αγαλμα

ε λοιπον εφτυσα αιμα να περασω το βαθρο απο αυτη τη πορτα :P κολλαγε συνεχεια χωρις κανενα λογο

περα απο αυτες τις μικρολεπτομερειες παντως ειναι πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι , δε με ενοχλουν τοσο μπροστα στα καλα του

εχει κλεψει απο παντου ιδεες , αλλα τις εχει υλοιποησει πολυ ωραια

και μιας και το διαβαζα στο gamespot και το ανελυα χθες και σε αλλο φορουμ..

φανταστειτε οπως πατενταρει η apple τα διαφορα "slide to unlock" , "pinch to zoom" κτλ.. να πατενταραν οι διαφορες εταιρειες το περπατημα στο τοιχο , lock στους εχθρους , double jumb..

ποσο πισω θα ηταν το gaming αν ισχυε η ιδια καθυστερηση κι εκει και ποσα καλα παιχνιδια σαν το συγκεκριμενο θα χαναμε..

Δημοσ.

Σημερα θα το τερματισω! Δυο εβδομαδες ειναι που το παιζω τωρα και το παιχνιδι ειναι φοβερο αλλα τα bugs με εκνευριζουν πολυ! Καποια σημεια χρειαστηκε να τα ξαναπερασω επειδη το παιχνιδι καπου κολλαγε.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα είναι καλύτερο απ το 1ο...

Μία ερώτηση μόνο.

Τα έχεις τερματίσει και τα δύο???

Δημοσ.

Αν δεν ειχε bugs θα ηταν καλυτερο απο το πρωτο. Σημερα συναντησα αλλο ενα bug το οποιο ομως δεν διορθωνεται με τιποτα οσα restart και να κανω το παιχνιδι. Κατεβαζω τωρα το update 2 μπας και διορθωσει το προβλημα. Το bug ειναι σε αυτο το σημειο http://www.youtube.com/watch?v=AldExRI_cAM&feature=context-shows&list=SL στο 11:51 εκει οπου ανοιγεις τα 2 portal που ειναι διπλα στις κιτρινες μπαλες για να περασουν τα λειζερ απο μεσα τους. Δεν περναει το λειζερ. Εκλεισα το παιχνιδι το ξαναξεκινησα μεχρι και restart το pc εκανα αλλα τιποτα. Στην αρχη νομιζα μηπως εγω κατι δεν εκανα σωστα αλλα μετα ειδα το walkthrough στο youtube και καταλαβα οτι ειναι bug. Δεν εχω βαλει κανενα patch . Τωρα κατεβαινει το 2 patch και σε 4 ωρες θα εχει κατεβει. Κανενας αλλος ειχε προβλημα με αυτο το bug? Τα bugs αυτα υπαρχουν και στις εκδοσεις των κονσολων η ειναι μονο στο pc?

Δημοσ.

Ενταξει τελικα το περασα! :devil: Aφου πρωτα μου εσπασε τα νευρα οπως και προηγουμενα σημεια αλλωστε τα οποια τα περασα ξανα λογω bugs :mad: Μα καλα δεν μπορουσαν να το ελεξχουν το παιχνιδι πριν τον βγαλουν να σιγουρευτουν οτι δεν εχει bugs?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα καλα δεν μπορουσαν να το ελεξχουν το παιχνιδι πριν τον βγαλουν να σιγουρευτουν οτι δεν εχει bugs?

πρώτη φορά παίζεις παιχνίδι με bugs?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...