Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 μέχρι 22 νομίζω?
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Χρησιμοποιώ και τα 2 skill trees ! Οπότε κάτι γίνεται με τη περίπτωσή σου! ναι πλεον χρησιμοποιω κι εγω τα 2 (αν και λεω να μεινω στο ενα) , μαλλον κατι περιεργο εγινε εκεινη την ωρα θα δοκιμασω και το reset
ex3Lmei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Επι ευκαιρία . Έχει βγει και 2ο patch καθως βελτιώνει την κάμερα και προσθέτει το key binding στο pause menu κι άλλα! Οσοι έχετε πρόβλημα με τη σπαστική κάμερα το 2ο patch το λύνει!
spocky Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 PC Patch #2 Details: • In this patch your key mappings will revert to defaults. • Added Key Bindings option to the Pause Menu. (Previous location on the Moves List still there) • The V-sync graphics option is now functional. • Reaper Form now triggers correctly when using a Keyboard. • Video Settings save to the Steam Cloud correctly. • You can now sacrifice items below the 3rd row in the Possessed Weapon menu. • Target Reticules align properly at all screen resolutions. • Addressed crashes in Blackstone, including at the 2nd lever and during the Lilith cut-scene. • Various gameplay progressions fixes. Δεν αναφερει κατι για την καμερα.Κι εγω που το δοκιμασα η καμερα παλι το ιδιο προβληματικη ειναι
ex3Lmei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν αναφερει κατι για την καμερα.Κι εγω που το δοκιμασα η καμερα παλι το ιδιο προβληματικη ειναι Εβαλα και το 1ο patch! Και το 2ο! Η καμερα είναι εμφανώς βελτιωμένη ! Ψέματα να σου πω δλδ;; Για αυθεντικό μιλάμε ή για του θείου;;; • Various gameplay progressions fixes. Δεν αναφερει κατι για την καμερα.Κι εγω που το δοκιμασα η καμερα παλι το ιδιο προβληματικη ειναι Λέει ! Πως δε λέει! Gameplay fixes!
spocky Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ισως και να 'χεις δικιο, παντως εμενα μου φαινεται ιδια.Δεν μενει σταθερη εκει που "κοιτας" και προσπαθει να κανει reset στην default θεση.
ex3Lmei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ισως και να 'χεις δικιο, παντως εμενα μου φαινεται ιδια.Δεν μενει σταθερη εκει που "κοιτας" και προσπαθει να κανει reset στην default θεση. Οχι προσπαθεί! "Κοιτάς" καπου εκτός default θέση και σε μένα πάντα όταν τρέχει πάει στη default θέση! Με άλλα λόγια, αυτό το πρόβλημα περιγράφουμε μόνο που εμένα λύθηκε! Τέρμα η default θέση της κάμερας!
spocky Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το εβαλες το patch και ξεκινησες απο την αρχη το παιχνιδι ή απο κει που ειχες μεινει?Μηπως φταιει που εχω την εκδοση του θειου?
ex3Lmei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το εβαλες το patch και ξεκινησες απο την αρχη το παιχνιδι ή απο κει που ειχες μεινει?Μηπως φταιει που εχω την εκδοση του θειου? Το προχώρησα εκεί που είχα μείνει! Για αρχή του παιχνιδιού δε το δοκίμασα ακόμα! Την έκδοση του θείου έχω!
spocky Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κι εγω απο κει που ειχα κανει save προχωρησα αλλα δεν αλλαξε κατι.Παιζεις με gamepad ή m/k?
ex3Lmei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κι εγω απο κει που ειχα κανει save προχωρησα αλλα δεν αλλαξε κατι.Παιζεις με gamepad ή m/k? m/k
gio@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 αυτο που λεει αυτος ειναι Bug εσυ το λες φτιαγμενο συνενοηση μπουζουκι που το εχω παιξει μερικες ωρες δεν με εχει ενοχλησει τοσο πολυ η καμερα παντως
ex3Lmei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) αυτο που λεει αυτος ειναι Bug εσυ το λες φτιαγμενο συνενοηση μπουζουκι που το εχω παιξει μερικες ωρες δεν με εχει ενοχλησει τοσο πολυ η καμερα παντως Ξέρουμε τι εννοουμε κατι που έμενα μου φτιαχτηκε! Εσυ δε καταλαβες περι τινος προκειται! Οτι καταλαβαινουμε! edit: Επαιξα περισσοτερο να το δω με λεπτομέρεια αν υπάρχει πουθενά default και προσεξα ότι το κάνει μόνο όταν τρέχει σε συγκεκριμένες περιπτωσεις! Είναι βελτιωμένο δε λυθηκε εντελώς η default καμερα! Προηγουμένως όταν πήγαινε στη default κάμερα το έκανε σε σπαστικό χρόνο! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2012 από ex3Lmei
qsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 υπαρχει κινδυνος με το patch να χασουμε τη προοδο μας? το δοκιμασε κανενας στου θειου? παντως περα απο τα τεχνικα θεματακια , το παιχνιδι ειναι υπεροχο οσο το προχωραω και δε περιμενα οτι θα μου αρεσει τοσο , ηταν πραγματικα ευχαριστη εκπληξη βεβαια το πολυ σε 2 μερες θα το χω τελειωσει μαλλον , οποτε αφου τη παλεψα μεχρι τωρα βαριεμαι να κατεβασω αλλα 3 GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα