Προς το περιεχόμενο

Επιλογή smartphone από επιδότηση

lexmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το πήρα (από αυτό σας γράφω τώρα) και φαίνεται μια χαρούλα κινητό! Βέβαια χλωμό να πολυγράφω από εδώ, αλλά στα υπόλοιπα μου αρέσει.

Δημοσ.

Τελικά το πήρα (από αυτό σας γράφω τώρα) και φαίνεται μια χαρούλα κινητό! Βέβαια χλωμό να πολυγράφω από εδώ, αλλά στα υπόλοιπα μου αρέσει.

το wildfire ή το optimus 7;

Δημοσ.

Έπεσε πολύ κόψιμο από αυτά που ήθελα να πω γιατί έγραφα από το κουνητό. :P

Το optimus 7 πήρα.

Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή (αν πέσει ελπίζω να μη σπάει τόσο εύκολα :P), ταχύτατο στις εφαρμογές τους και στην κύλιση μεταξύ των μενού του και με εξέπληξε ευχάριστα ο ΙΕ. Μπορώ να βάλω όμως άλλον browser;

Το σύνδεσα, πέρασα τα update από το zune μπαμ μπαμ, το ξεκλείδωσα χωρίς πολύ κόπο (δεν ξέρω τι γίνεται με τα άλλα και αν θέλουν παραπάνω φασαρία στο ξεκλείδωμά τους, είπαμε είναι το πρώτο μου) και πέρασα τα ελληνικά με ένα patch (το 2.13 για τα LG που έβγαλαν οι dev). Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Δεν έχω δει ακόμα τίποτα που να μου ξυνίζει στο κινητό αυτό (αν εξαιρέσουμε ότι δεν με βολεύει το πληκτρολόγιο ακόμα και όταν το γυρίζω στο πλάι), αλλά ακόμα δεν το έχω ξεψαχνίσει καλά καλά.

Ερώτηση, χάρτες πως βάζω; :)

Δημοσ.

Καλορίζικο λοιπόν.

Φαντάζομαι πως μπορείς να κατεβάσεις online από το κινητό σου browser. Δοκίμασε τον Opera, ίσως σε βολέψει λίγο περισσότερο από τον IE. Ε και για τα μηνύματα, σιγά σιγά θα το συνηθίσεις με τον καιρό.

Δημοσ.

Έτσι μπράβο...καλά έκανες γιατί από άποψη ταχύτητας είναι μακράν το TOP από τα υπόλοιπα το LG(1Ghz CPU)...καλορίζικο και με τον καιρό θα το συνηθίσεις...κάθε αρχή και δύσκολη...!) όταν έρθει και το επίσημο update λογικά θα γίνει ακόμα πιο γρήγορο..

κατά τη γνώμη μου το OPERA είναι ο καλύτερος explorer...! κατέβασέ το και κάνε τη δική σου σύγκριση..!

Ερώτηση, χάρτες πως βάζω; :)

πρέπει να αγοράσεις..δεν νομίζω πως υπάρχουν δωρεάν..!

Δημοσ.

Λεπόν, έβαλα gmaps. Καλό φαίνεται, το μόνο θέμα είναι ότι μου βγάζει αρχική τοποθεσία 1χλμ. μακριά από την πραγματική μου (δεν ξέρω γιατί και πως). Δεν με χαλάει πάντως :P

Α! Συνεχίζω να γράφω από το κουνητό. Συνηθεια είναι όπω το λέτε :D

Πάω να δω και τον opera :)

Δημοσ.

Όταν κάνεις αναζήτηση για τη θέση σου θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το "πάνω" μέρος...στην ουσία είναι μόνο για έξω και για GPS...Όταν είσαι σπίτι το σήμα δεν είναι τόσο ισχυρό, συνεπώς δεν βρίσκει ακριβώς η θέση σου...

Δημοσ.

Thanx Privateer! Θα το κοιτάξω αύριο. Για άλλον browser έχεις κάτι να μου προτείνεις;

Α! Και κάτι ακόμα. Πως μπορώ να κάνω Edit ένα μήνυμά μου εδώ από το κινητό; Όχι τίποτε άλλο, απλά δεν βρίσκω επιλογή.

Edit:

Έβαλα και το navigon και παίζει μια χαρούλα. Ευχαριστώ ξανά privateer! :)

Οι άλλοι browser που κοίταξα μέσα από το marketplace πάντως (εκτός που δεν τους ήξερα καθόλου) δεν με τράβηξαν και τους έβγαλα κατευθείαν. Οπότε ξανά με IE (όχι ότι με χαλάει αυτός εδώ, όπως στα windows pc :P).

Δημοσ.

Δύο μέρες χρήσης μετά:

Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι καλό το κινητό (βέβαια μπορεί ακόμα να μιλάει και ο παιδικός ενθουσιασμός μου εδώ :P) αλλά...

Η μπαταρία του δεν είναι για πολλά πολλά. Μιας μέρας εντατικής χρήσης στο internet με wifi, γιατί δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι αν χρησιμοποιήσει κάποιος το ιντερνετ με κάποιο από τα πακέτα της voda, και χρειάζεται φόρτισμα. Σε stand by είναι μια χαρά, απλά σαν να μου φαίνεται ότι αν έχω κλειστό το wifi, έχει ακόμα λιγότερη κατανάλωση (παρεπιπτόντως έχετε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα για να βλέπω ακριβώς τι γίνεται με την μπαταρία; ). Με απλή ομιλία, επίσης, δεν έχω κανένα παράπονο.

Το ακουστικό - μεγαφωνάκι του δεν είναι κάτι τρομερό: Αν το έχετε στην ανοικτή ακρόαση και βάλετε την ένταση στο τέρμα δημιουργούνται σπασίματα. Από εκεί και πέρα σε ακουστικό mode όταν μιλούσα (η ένταση ήταν στο 20/30) ήταν καθαρότατος ο ήχος. Βέβαια δεν το χρησιμοποίησα και αυτό πολύ, γιατί έβαλα το bluetooth αυτί μου (ένα nokia bh-215).

Στην "συνεργασία" του με το bluetooth αυτί μου δεν αντιμετώπισα προβλήματα (φοβόμουν στην αρχή επειδή ήταν διαφορετικές μάρκες ότι θα είχα θέματα συμβατότητας).

Το πληκτρολόγιό του συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Είναι καλό, κατά τη γνώμη μου, για σύντομα μηνύματα (είτε sms, είτε email, είτε απαντήσεις σε fora) αλλά για μεγάλα, εμένα μου κολλούσε και έπρεπε να κλείσω το κινητό και να το ξανά ανοίξω. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι γενικώς θέμα του κινητού ή γίνεται επειδή δεν έχει native υποστήριξη ελληνικών ακόμα.

Το wifi του χάνει ελάχιστα από αυτό του asus eeepc 1005ha από άποψη σήματος. Δηλαδή με το netbook πιάνω 2-3 μέτρα πιο μακριά ένα ασύρματο δίκτυο (το λέω γιατί ενα joy που είχα πετύχει έπρεπε να ήσουν πολύ πιο κοντά στο ΑΡ για να πιάσεις καλό σήμα σε σχέση με το netbook μου).

Το navigon που μου πρότεινε ο privateer, φανταστικό. Το χρησιμοποίησα χθες πρώτη φορά και με έβγαλε ασπροπρόσωπο (βέβαια δεν είχα στο παρελθόν άλλες επαφές με gps οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά). Σε σχέση με το gmaps που είχα βάλει στην αρχή, πολύ καλύτερο!

Αυτά έχω να πω για τις πρώτες 2 μέρες που το δούλεψα. Αν υπάρξουν και άλλα θα τα προσθέσω :)

Δημοσ.

Ναι, μια χαρά είναι, απλά έχω το συνήθειο να παίζω με παραπάνω από 6 καρτέλες σε κάθε παράθυρο :P

Α, κι άλλη ερώτηση. Με ιούς τι παίζει; Χρειάζομαι antivirus ή κάποια προστασία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...