lexmark Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Χαιρετώ το φόρουμ και καλώς ήρθα σε ένα τομέα άγνωστο για μένα (άσχετος με τα κινητά ) Πλησιάζει η επιδότησή μου από τη voda και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή smartphone, μιας και θα είναι και το παρθενικό μου. Τα παρακάτω 6 με αφήνει να επιλέξω από το site της εταιρίας (και με βάση τα 200€ που είναι η επιδότηση και το wifi που το θέλω οπωσδήποτε): 1. LG E900 Optimus 7 2. HTC Wildfire 3. Sony Ericsson Xperia X8 4. Samsung S5570 Galaxy Mini 5. Samsung Galaxy 3 6. Vodafone Joy 845 Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο (που να το έχει η voda όμως, μην αρχίζετε και μου λέτε για IDEOS X5 κτλ) πολύ ευχαρίστως να το δω. Τέλος ελπίζω να μην γίνει άλλο ένα smartphone war και εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ο Άσχετος Oh yeah! Είδα μερικά θέματα που είχαν ανοιχτεί πριν από εμένα και με αυτά που διάβασα, βάση των παραπάνω επιλογών μου, η καλύτερη λύση είναι το optimus 7. Right?
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Για αρχή θα απέρριπτα τα τρία τελευταία. Και από τα υπόλοιπα θα πήγαινα ή στο 1 ή στο 3, αλλα δεχόμενος τις ελλείψεις του καθενός από τα δύο, που όμως δεν είναι ίδιες.
lexmark Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μήπως μπορείς να μου πεις ποιες είναι οι ελλείψεις του ενός και του άλλου; Από ένα review που διάβασα για το 3 δεν μου φάνηκε και τόσο καλό πάντως...
tsourakis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Γιατί δεν δίνεις 100-150 παραπάνω για να πάρεις κάτι καλύτερο...? γιατί με 200 δύσκολα θα βρεις στη vodαfone καλό κινητό με αυτά που ζητάς...και ειδικά android, μόνο windows phone π.χ. htc trophy και lg optimus 7 στα 200€(αν υπάρχουν ακόμα βέβαια..!!) αν και η vodafone είναι αρκετά ακριβή στα "καλά" smartphones (π.χ. το samsung galaxy s κάνει 450 νομίζω και μπορείς να το βρεις αλλού με 335€...!!) Όμως μέσα στο πλαίσιό σου πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το 1 (αλλά είναι windows phone) που μπορεί να μην σε πειράξει εφόσον δεν είχες πιο πριν κινητό με διαφορετικό λειτουργικό...από κει και πέρα εγώ θα διάλεγα το 3, ή θα έδινα άλλα 100€ για το wildfire s πιο καινούριο και σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο...ΑΛΛΑ το πιο γρήγορο και πιο "ισχυρό" είναι η επιλογή 1 και όπως είπα έχει λειτουργικό w.p. που δεν είναι και το καλύτερο τώρα αλλά μετά το καλοκαίρι με την αναβάθμιση Mango θα αποκτήσει αρκετές νέες επιλογές-δυνατότητες και θα πετάει(και εγώ σκέφτομαι την αγορά w.p. !) Σύμφωνα μ' όλα αυτά 1>3>2,τα άλλα δεν... Όμως πριν την αγορά θα πρέπει να πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα και να τα πιάσεις στα χέρια σου και να τα δουλέψεις τα κινητά και να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο...!
papayios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σε παρομοια περιπτωση και απο την στιγμη που η vodafone δεν ειχε το optimus one αναγκαστικα πηρα το galaxy 3.Σε δεκα λεπτακια του περασα και μια εκδοση froyo απο τον κυριλλο . Τα παει καλυτερα απο οτι περιμενα με βαση οσα ειχα διαβασει . Η επιλογη 1 ειναι σιγουρα η καλυτερη απο πλευρας hardware ....αν δεν βιαζεσαι .
vasilisga Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 δυσκολη επιλογη... απο αυτα θα προτιμουσα το wildfire κυριως λογω του android που φοραει αν δεν σε πειραζουν καποιοι περιορισμοι και το optimus ειναι καλο αν και οι δυνατοτητες του θα φανουν τον Οκτωμβρη οπου θα παρουν και την αναβαθμιση τα winphones και το συγκεκριμενο μαλλον την τελευταια, το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα android που παρεθεσες καθως δεν εχουν μελλον απο πλευρας αναβαθμισεων τελος παντων για να μην τα πολυλογω wildfire απο μενα
orlox Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το πιο δυνατο κινητο απο ολα ειναι το 1. Μετα την προσφορα παιζει δυνατα αλλα απο οτι εχω διαβασει θα εχει προβλημα με τα ελληνικα και θα πρεπει να κανεις πολλες κουστουμιες. Η HTC εχει υπερτιμολογήσει το wildfire σε μια τακτική αλά apple και παρολο που εχει βγει εδω και ενα χρονο ειναι ακομα πανακριβο. Ομως έχει την διπλή επιδότηση απο τα άλλα (γι αυτο στο βγαζει στην επιδοτηση). Για τα υπολοιπα δεν το συζηταω. Σου προτινω το optimus 7 και πιστευω οτι θα το αγαπήσεις. Ειδικα αυτα τα 16gb μνημης ακουγονται μούρλια.
lexmark Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Guys thnx a lot για τις γνώμες σας. Μάλλον που θα πάω για το optimus 7. Μερικές παραπάνω πληροφορίες για αυτό το mango το brazilero update (αν είναι δυνατόν σε layman's terms) και το τι σημαίνει για αυτό το κινητό, μπορείτε να μου δώσετε; Ή αύριο ή μεθαύριο θα πεταχτώ να το τσιμπήσω, οπότε θα γράψω και εντυπώσεις από έναν άσχετο σε έναν άσχετο εδώ Orlox τι εννοείς όταν λες ότι έχει πρόβλημα με τα ελληνικά; Αυτό θα φτιάξει με το brazilero update; () Edit: Κατά πόσο μπορώ να πειράξω ένα τέτοιο κινητό (πειράξω = ότι κάνουμε με τα windows pc από άποψη λειτουργικού - aka προγράμματα από τον θείο, format/reinstall OS, κτλ);
vasilisga Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 τα ελληνικα θα ερθουν με το mango updade για τα χαρακτηριστικα του mango δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/409027-%CE%B7-microsoft-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows-phone-mang/ πειραγματα κτλ απλα ξεχασε τα προλαβαινεις να παρεις κατι σε android παντως, ξανασκεψου το... :lol:
Eversor Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλή επιλογή αλλά δίνεις συν 100 ευρώ από την επιδότηση σου είναι το Wildfire S. Καλύτερες επιδόσεις και επεξεργαστής από τον προκάτοχο του, Wildfire. Σε γενικές γραμμές πάντως η Vodafone δεν είναι και η φτηνότερη λύση, και από άποψη γκάμας. Για πρώτη επιλογή σου προτείνω πάντως να επιλέξεις κάτι σε android mobile. Ο,τι απόφαση και αν πάρεις πάντως, ενημέρωσε μας. Πάντα μαθαίνεις κάτι νέο
lexmark Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ε, και android ρε παιδιά ποιο να πάρω; Είμαι με αυστηρό budget στα λεφτά της επιδότησης. Δεν θέλω να δώσω παραπάνω Money για ένα κινητό που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να έχει και πολύ ζωή (κατεξοχήν απρόσεκτος με τα κινητά μου - το προτελευταίο το είχα ξεχάσει στην οροφή του αυτοκινήτου μου και φυσικά έγινε κομμάτια ). Απλά είμαι περίεργος για αυτά τα smartphone - never had one. Από εκεί και πέρα το wifi είναι που με ενδιαφέρει μόνο. Κάμερα ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει, μουσική δεν ακούω από το κινητό, mms - sms δεν στέλνω και δεν καίγομαι και για τις βιντεοκλήσεις. Για αυτό και ρώτησα εδώ να μου πείτε τη γνώμη σας. Απλά πράγματα όπως είπα και παραπάνω: Wifi και να μην μου σπάει τα νεύρα η touch screen (καλή απόκριση ή όπως το λένε ). Να πάω στο joy X8 να δω τι παίζει με το android που μου λέτε και ακούω;
vasilisga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε, και android ρε παιδιά ποιο να πάρω; Είμαι με αυστηρό budget στα λεφτά της επιδότησης. Δεν θέλω να δώσω παραπάνω Money για ένα κινητό που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να έχει και πολύ ζωή (κατεξοχήν απρόσεκτος με τα κινητά μου - το προτελευταίο το είχα ξεχάσει στην οροφή του αυτοκινήτου μου και φυσικά έγινε κομμάτια ). Απλά είμαι περίεργος για αυτά τα smartphone - never had one. Από εκεί και πέρα το wifi είναι που με ενδιαφέρει μόνο. Κάμερα ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει, μουσική δεν ακούω από το κινητό, mms - sms δεν στέλνω και δεν καίγομαι και για τις βιντεοκλήσεις. Για αυτό και ρώτησα εδώ να μου πείτε τη γνώμη σας. Απλά πράγματα όπως είπα και παραπάνω: Wifi και να μην μου σπάει τα νεύρα η touch screen (καλή απόκριση ή όπως το λένε ). Να πάω στο joy X8 να δω τι παίζει με το android που μου λέτε και ακούω; αμα πας σε android θα πας σε wildfire, ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα δεν ξερω τι να σου πω, δεν θες να πας να ριξεις σε κανενα καταστημα μια ματια live?
Eversor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σε καμία περίπτωση πάντως σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον δεν εμπιστεύομαι κινητό από vodafone. Για ευνόητους λόγους και ύστερα από προσωπική εμπειρία στο παρελθόν. Από τις επιλογές που έχεις, πήγαινε κάτι σε HTC Wildfire.
lexmark Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 αμα πας σε android θα πας σε wildfire, ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα δεν ξερω τι να σου πω, δεν θες να πας να ριξεις σε κανενα καταστημα μια ματια live? Το να πάω σε κατάστημα δεν θα καταλάβω και πολλά από την άποψη ότι θα είναι νέο τηλέφωνο για μένα οπότε ότι και να πιάσω θα πρέπει να περάσω μερικές εβδομάδες μαζί του για να το συνηθίσω. Επίσης, δεν είναι ότι είχα και πριν και ξέρω τι να κοιτάξω και τι να ψάξω για να δω αν θα μου αρέσει. Με καταλαβαίνετε τι εννοώ. (+ ότι τα καταστήματα αυτά που έχω δει εγώ έχουν ακόμα την προηγούμενη τιμή στο optimus και σε dummy --> φανταστείτε πόσο πίσω είμαστε εδώ!!). Anw, και οι δύο σας (από πάνω μου) μου προτείνετε αν είναι να πάω για android να πάω στο Wildfire. Μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Εγώ μπορώ να δω ένα απλό review μόνο. Με λίγα λόγια μόνο τους αριθμούς. Μιας και είμαι άσχετος από κινητά δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί όταν είναι να εφαρμοστούν σε κινητό. Πχ. το wildfire έχει μικρότερο επεξεργαστή και μνήμη από το optimus. Γιατί να πάω εκεί; Ιδίως από τη στιγμή που σε μερικούς μήνες βγαίνει και αυτό το update που υποτίθεται ότι ξεκλειδώνει πολλά. Θα μπορώ να πειράξω το wildfire παραπάνω από το optimus; Μπορώ να ανεβάσω κι άλλο τον επεξεργαστή του; Τι μπορώ να κάνω; Επίσης βλέπω ότι η ποιότητα της οθόνης του wildfire σε σχέση με τα άλλα 2 δεν είναι και η καλύτερη. Τι μπορώ να κάνω και για αυτό; Καταλάβατε τι εννοώ, ε;
tsourakis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ προτείνω το LG Optimus 7..!! Είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις σ'αυτά τα λεφτά...!! Όπως είπες θες να έχει καλή απόκριση η οθόνη και τα WP7 είναι αρκετά καλά σ'αυτόν τον τομέα..!! Κάνε browsing και θα σου φύγει η μαγκία..!! σοβαρά μιλάω..είναι απίστευτα smooth, τέλεια σου λέω...! Άσε που όταν έρθει το update Mango και προστεθούν πολλές νέες εφαρμογές-λειτουργίες που δεν έχουν αυτή τη στιγμή τα WP7, θα είναι super..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.