Chilli Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εχω δυο σκληρούς στον υπολογιστή.Εκεί που όλα δούλευαν ρολόι δε μπορώ να μπω στα windows. μου βγάζει μήνυμα "insert a proper boot device." βγάζω τον slave σκληρό και όλα δουλεύουν ρολόι.. τι φταίει? Πρόσφατα άλλαξα τον master μου και έβαλα εναν SATA με τα windows 7 και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Με τον δευτερο σκληρό πάνω δε μπαίνει ποτέ στα windows και οταν τον αποσυνδέσω ολα λειτουργούν κανονικά. Ακούω γνώμες..
crossfiregr1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Πήγαινε στο bios και επέλεξε σαν first boot device τον sata δίσκο. στο σύστημα σου default επιλογή είναι ο ide.
Chilli Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 φίλε τον sata εχω ως 1st boot device. Πάει να μπει στα windows δειχνει το logo των 7.. αλλα κολλάει εκεί για ώρα και κανει restart μετά.. βγάζω τον αλλο και μπαίνει κομπλέ αφού κανει ενα repair.. χθές άργησε τρελά αλλα μπήκε κομπλέ και πάω να αντιγράψω αρχεία και με το που αντιγράφει 2-3.. διακόπτει και δε μου τον έδειχνε καθόλου μετά στα win. Στην αρχή τους αναγνωρίζει και τους 2 πάντως.
crossfiregr1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μηπώς τότε έχει κάποιο πρόβλημα ο ide δισκος σου ? έχεις την δυνατοτητα να τρέξεις το δiαγνωστικό της έταιριας απο hiren's boot cd ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.