mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ιδιαιτεροτητα της ελληνικης πραγματικοτητας ή οχι? Τα ιδρωμενα μου δαχτυλα δεν βλεπω να σκρολαρουν και πολυ καλα πανω στο trackpad. Κολανε τα δαχτυλα πανω στο trackpad. Σιγουρα αυτο δεν το ειχαν σκεφτει στην apple! (ενω το ποντικι εξακολουθει και παραμενει χρηστικο διχως να επηρεαζεται απο θεματα...ιδρωτα!) Παω που παω αργα με το trackpad, τωρα εχω και εξτρα καθυστερηση.
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν καταλαβα καλα απο την παρουσιαση του Lion χτες, η νεα εκδοση προσθετει ακομη μεγαλυτερο ελεγχο και δυνατοτητες στο trackpad. Ετσι ειναι? Θα κανει κι αλλα πραγματα που σημερα δεν μπορουμε να τα κανουμε;
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.apple.com/macosx/whats-new/gestures.html
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά ακούω για ιδρωμένα δάχτυλα! Που στο καλό κάθεσαι και δουλεύεις; Με το συμπάθιο κιόλας αλλά αντί για mac δεν έπαιρνες ένα κλιματιστικό; :Ρ
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά ακούω για ιδρωμένα δάχτυλα! Που στο καλό κάθεσαι και δουλεύεις; Με το συμπάθιο κιόλας αλλά αντί για mac δεν έπαιρνες ένα κλιματιστικό; :Ρ Η εφιδρωση των δακτυλων δεν εχει παντα αμεση σχεση με την γενικοτερη θερμοκρασια. Ξερω ανθρωπους που εχουν ιδρωμενα δαχτυλα/χερια ακομη και με 20 βαθμους κελσιου. Μη μου πεις οτι με 20 βαθμους πρεπει να βαλεις κλιματιστικο! Anyway, το θεμα το παλευω, να συνηθισω τα gestures. Ξερετε τι δεν μπορω να συνηθισω ακομη; Το ανοιγμα λινκς σε νεα tabs σε firefox/safari. Με το ποντικι κρατω πατημενο το πληκτρο command και πατω το γνωστο αριστερο κλικ του ποντικιου. Με το trackpad πρεπει να πατησω παλι το command και μετα το trackpad, αλλα μου ερχεται καπως δυσχρηστο. Υπαρχει ευκολοτερος τροπος;
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τι πιο ευκολο απο Cmd+T ??? (δουλευει σε ολους τους Browsers)
atheatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Η εφιδρωση των δακτυλων δεν εχει παντα αμεση σχεση με την γενικοτερη θερμοκρασια. Ξερω ανθρωπους που εχουν ιδρωμενα δαχτυλα/χερια ακομη και με 20 βαθμους κελσιου. Μη μου πεις οτι με 20 βαθμους πρεπει να βαλεις κλιματιστικο! Anyway, το θεμα το παλευω, να συνηθισω τα gestures. Ξερετε τι δεν μπορω να συνηθισω ακομη; Το ανοιγμα λινκς σε νεα tabs σε firefox/safari. Με το ποντικι κρατω πατημενο το πληκτρο command και πατω το γνωστο αριστερο κλικ του ποντικιου. Με το trackpad πρεπει να πατησω παλι το command και μετα το trackpad, αλλα μου ερχεται καπως δυσχρηστο. Υπαρχει ευκολοτερος τροπος; Δεν έχει δεξί κλίκ το ποντίκι?(Το αντίστοιχο στο track pad είναι τα δύο δάχτυλα ή η κάτω δεξια γωνία,ανάλογα με τι έχεις ενεργοποιήσει,αν έχεις ενεργοποιήσει....)
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τι πιο ευκολο απο Cmd+T ??? (δουλευει σε ολους τους Browsers) Ισως δεν το ειπα εγω καλα το τι κανω. Θελω να ανοιγω λινκς σε νεα tabs. Αυτο δεν γινεται με το cmd-t, αυτο ανοιγει νεα κενά tabs.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.456bereastreet.com/archive/200812/make_safari_open_targeted_links_in_new_tabs_instead_of_new_windows/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.