Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Offtopic... Χρησταρα μιας και μενω εκει κοντα,οταν θα πας απο το μαγαζι,να μου το πεις για να ερθω απο εκει (με την προυποθεση οτι θα ειναι και τα φιλαρακια σου μαζι τα ξεφτερια που σε λενε χοντροκεφαλο) για να τους αρχισω στις σφαλιαρες οκ?μαζι σου θα ειμαι.
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Offtopic... Χρησταρα μιας και μενω εκει κοντα,οταν θα πας απο το μαγαζι,να μου το πεις για να ερθω απο εκει (με την προυποθεση οτι θα ειναι και τα φιλαρακια σου μαζι τα ξεφτερια που σε λενε χοντροκεφαλο) για να τους αρχισω στις σφαλιαρες οκ?μαζι σου θα ειμαι. Οκ.. Ο ενας μπορει και να ερθει.. Ο αλλος με καμια παναγια...
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 (Οσο παει πιο ασχετα γραφω) Εκανα κομματια τον παλιο και πηρα σκληρο,dvd drive Και floppy... Το τροφοδοτικο ειναι ενα Lamtek 450watt αλλα εχει λιγοτερα pin αυτο που παει στην μητρικη.. Να το βαλω προσορινα ? Και αν ναι πως? Αν και δεν έχω διαβάσει το topic από την αρχή, το Lamtek θα το απέφευγα. Όχι γιατί έχει λιγότερα pins, απλά γιατί δεν είναι καλό τροφοδοτικό. Και το Vision-Studio επιβεβαιώνω κι εγώ είναι μια χαρά μαγαζί
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 (Οσο παει πιο ασχετα γραφω) Εκανα κομματια τον παλιο και πηρα σκληρο,dvd drive Και floppy... Το τροφοδοτικο ειναι ενα Lamtek 450watt αλλα εχει λιγοτερα pin αυτο που παει στην μητρικη.. Να το βαλω προσορινα ? Και αν ναι πως? Μην βαλεις το τροφοδοτικο,υπομονη.ΤΙ σκληρος ειαναι?Σε βλεπω να πγαινεις σαν χελωνα.
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μην βαλεις το τροφοδοτικο,υπομονη.ΤΙ σκληρος ειαναι?Σε βλεπω να πγαινεις σαν χελωνα. Ναι ειναι λιγο-πολυ χελωνα αλλα γεμισα τα 400 γιγα.. αλλα 40 τα θελω μεχρι να παρω καινουριο...Πως γινετε με μουφα τροφοδοτικο και 250αρι να δουλεβει αψογα? Αν και δεν έχω διαβάσει το topic από την αρχή, το Lamtek θα το απέφευγα. Όχι γιατί έχει λιγότερα pins, απλά γιατί δεν είναι καλό τροφοδοτικό. Και το Vision-Studio επιβεβαιώνω κι εγώ είναι μια χαρά μαγαζί Ωραια.. Αρα παμε visiostudio μες το καλοκαιρι.... Βασικα πριν ειχα ενα αλλο μουφα 250αρι και με τον καιρο αρχισε να κανει σαν φορτιγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.