johnis1996 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ποια η διαφορα αναμεσα στις ni-cd, ni-mh και li-po μπαταριες ως προς την αποδοση τους αν ας πουμε οτι ολες εχουν τα ιδια mAh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ποια η διαφορα αναμεσα στις ni-cd, ni-mh και li-po μπαταριες ως προς την αποδοση τους αν ας πουμε οτι ολες εχουν τα ιδια mAh? Η πρωτη ειναι νικελιου-καδμιου με μεγαλο memory effect,η δευτερη νικελιου-υδριδιου μεταλλου με λιγοτερο memory effect και η τριτη ειναι πολυμερες λιθιου με ακομα λιγοτερο memory effect. Οταν λεμε memory effect ειναι το φαινομενο που παρατηρουμε σε ολες τις επαναφορτιζομενες μπαταριες να πεφτει η αποδοση τους οσο γινονται περισσοτεροι κυκλοι φορτισης-αποφορτισης. Πρακτικα λοιπον ιδια mh σημαινει ιδια παροχη ρευματος απλα η χωρητικοτητα στο ιδιο μεγεθος ειναι μεγαλυτερη στις λιθιου! Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnis1996 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Άρα εγώ ποια πρέπει να επιλέξω αφού τη θέλω για τηλεκατευθυνόμενο βαρκακι και θέλω ισχύ αφού ούτως η άλλως η μπαταρία καδμιου που έχω ήδη κρατάει περίπου 15 λεπτά με τέρμα γκάζι. Υπάρχει κάποια άσο τις δυο(καδμιου υδριδιου μεταλλου) η οποία να κρατάει περισσότερο απο την άλλη διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο την ισχυ της Να υπόθεσω πως η απάντηση είναι η καδμιου ? τέλος μια μπαταρία 2200 mAh καδμιου είναι καλύτερη απο μια 4000mah υδριδιου; Ποια θα αντέξει περισσότερο δίνοντας όλη την ισχυ της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εγω θα διαλεγα την Li-Po ειναι σε ολες πλεον τις συγχρονες συσκευες και ειναι οτι πιο καλο σε επαναφορτιζομενη μπαταρια μαζικης παραγωγης. Sent from my iPhone 4 using Insomnia Άρα εγώ ποια πρέπει να επιλέξω αφού τη θέλω για τηλεκατευθυνόμενο βαρκακι και θέλω ισχύ αφού ούτως η άλλως η μπαταρία καδμιου που έχω ήδη κρατάει περίπου 15 λεπτά με τέρμα γκάζι. Υπάρχει κάποια άσο τις δυο(καδμιου υδριδιου μεταλλου) η οποία να κρατάει περισσότερο απο την άλλη διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο την ισχυ της Να υπόθεσω πως η απάντηση είναι η καδμιου ? τέλος μια μπαταρία 2200 mAh καδμιου είναι καλύτερη απο μια 4000mah υδριδιου; Ποια θα αντέξει περισσότερο δίνοντας όλη την ισχυ της; Απο τις δυο αυτες η υδριδιου ειναι καλυτερη Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnis1996 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 επισης οι λιθιου ειναι πολυ πιο ελαφριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ευχαριστω πολυ!! Να σαι καλα!!! Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.