Προς το περιεχόμενο

προβλημα με συνδεση εξωτερικης οθονης σε macbook pro 2011

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα αρκετα μεγαλο προβλημα οσον αφορα συνδεση με εξωτερικη οθονη και δεν ξερω τι να κανω.

αγορασα ενα καλώδιο mini display port to hdmi. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751435

ως εδω ολα καλα....

εχω 2 οθονες μια υπολογιστη με hdmi και μια 32 lcd tv που την λειτουργω και αυτην σαν οθονη υπολογιστη

αναγνωριζει και τις 2 οθονες οταν τις συνδεω με το καλωδιο αλλα....

στην οθονη του υπολογιστη δεν μου δεινχει καθολου εικονα. παρα μονο μαυρο. παρολο που οταν συνδεεται ακομα και στο λαμπακη της οθονης αναβει το λαμπακι οτι βρισκει σημα.

στην 32αρα TV βρισκει κανονικα εικονα οταν ο mackbook pro ειναι αναμενος κανονικα. οταν κατεβαζω την οθονη για να τον δουλεψω μονο με την εξωτερικη οθονη, μπαινει σε sleep mode και μετα παταω το ποντικι και ανοιγει μεν αλλα μου δειχνει εικονα η tv μονο για 2-3 δεπτερολεπτα μετα χανει το σημα.

εχω δοκιμάσει ολες τις αλλαγες που μπορω να κανω απο το μενου display και εχω δοκιμασει ολες τις αναλυσεις αλλα και στα 2 παραμενουν τα ιδια.

παρακαλω πολυ οποιος μπορει να βοηθησει.

Δημοσ.

Όσον αφορα το οτι μπάινει σε sleep mode με κλειστο το καπάκι, πρεπει να ειναι απαραιτήτως στο ρεύμα για να δουλέψει με εξωτερική οθόνη.. ;)

Δημοσ.

αυτο με το ρευμα δεν το ηξερα. θα το δοκιμάσω. σε ευχαριστώ πολυ. αλλα ποιο πολυ με προβληματίζει γιατι δεν δίνει εικονα καθολου στο 24αρι το μονιτορ LG που εχω. μεσα απο το mackbook το αναγνωρίζει, και μπορω να βλεπω τις ρυθμισεις του και να αλλαζω τις αναλυσεις. αλλα στην οθονη μου βγαζει μηνυμα εξoικονομιση ενεργειας HDMI, παρόλο που το λαμπάκι της οθόνης ανάβει σαν να δέχεται σήμα.

Δημοσ.

η 24αρα στην ίδια είσοδο παιρνει και προβάλει κανονικα σημα απο αλλο υπολογιστή? δλδ το macbook στέλνει σήμα κομπλέ, η οθόνη λαμβανει κομπλέ..ε που κολλαέι το θέμα δν γίνεται!

Δημοσ.

και απο τον αλλο υπολογιστη μου με την ιδια εισιδο η 24ara προβαλει κανονικα. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαίνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...