lotro123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Γεια σε ολους! Πρωτο μου ποστ, πρωτη μου εμφανηση στο φορουμ. Κατευθειαν στο ψητο ομως.. Εχω ενα HP G62 Notebook PC. Επεξεργαστης: Intel® Core i3 CPU M330 @ 2.13GHz Εγκατεστημενη μνημη (RAM): 4,00 GB (3,86 GB η δυνατη χρηση) Τυπος συστηματος : Λειτουργικο συστημα 64-bit Το προβλημα μου ξεκινησε πριν μια βδομαδα περιπου οταν ηθελα να ανοιξω το προγραμμα τις εξεταστικης μου, ομως επειδη δεν ειχα EXCEL εγκατεστημενο και ετσι πηγα να κατεβασω την δοκιμαστικη εκδοση του Microsoft Office 2010. Εκανα οτι ηταν να κανω σχετικα με την εγγραφη και αμεσως ημουν ετοιμος να πατησω το κουμπι εγκατασταση για να ξεκινησει το παρτυ. Για κακη μου τυχη ομως τη στιγμη που το παταω κανει επαννεκινηση το λαπτοπ. Δεν εδωσα και πολυ σημασια και ειπα να ξαναδοκιμασω. Αφου το δοκιμασα αλλες 3 φορες και αφου και τις 3 εκανε επαννεκινηση ειπα να το αφησω γιατι καποιο προβλημα θα υπαρχει με τον ιστοτοπο. Στα επομενα λεπτα αποφασισα να ξεκινησω την εργασια μου για τον προγραμματισμο στο Borland C++, την τελειωσα και την ετρεξα για να δω πως ειναι. Εμφανησε το παραθυρο κανονικα ετρεξε και η ασκηση και οταν τελειωσε ΞΑΝΑ εκανε επαννεκινηση. Προσπαθησα μετα να μπω και στο παιχνιδι που παιζω (The Lord Of The Rings Online) μου εβγαλε ενα warning (το οποιο δεν προσεξα) και μετα εκανε επαννεκινηση! Σημερα εκανα μια σαρωση με την βοηθεια των Windows και μου εδειξε οτι λειτουργει κανονικα. Ξανα προσπαθησα αλλα και παλι τα ιδια! Πηγα να απεγκσταστησω το παιχνιδι μηπως και προκαλει καποια δυσλειτουργεια αλλα δεν προλαβα γιατι μολις πατησα την επιλογη "απεγκατασταση" και ξεκινησε να το απεγκαταστει εκανε επανεκιννηση... Τους browsers τους τρεχει κανονικα αλλα οταν εκκινω αυτα τα προγραμματα επαννεκινει! Το ερωτημα ειναι : να κανω φορματ ή απο οσα σας εχω πει υπαρχει περιπτωση να με βοηθησετε; Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε για να διαβασετε το ποστ!
powpow Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 δεν ειμαι ειδικος να ξερω το προβλημα σου αλλα αν ημουν στη θεση σου θα εκανα φορματ διοτι στα λαπτοπ υπαρχει το recovery και δεν ειναι υποθεση παραπανω απο 15λεπτα.
Dbzakias2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 καλως ηλθες, για μενα κρατα ενα backup και κανε format για να γινει και πιο γρηγορο και πιο ''καθαρο'' αλλα και για να μην εχεις κανενα προβλημα...
hawkpilot Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν το laptop εχει partition με διαγνωστικά, τσέκαρέ το - μπορεί να έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης ή hardware. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις μία live διανομή linux για τον ίδιο σκοπό.
lotro123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν το laptop εχει partition με διαγνωστικά, τσέκαρέ το - μπορεί να έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης ή hardware. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις μία live διανομή linux για τον ίδιο σκοπό. Πως μπορω να κατεβασω αυτη τη διανομη; Υπαρχει καποιο site; Ευχαριστω τους παραπανω!Βασικα επειδη δεν γνωριζω απο φορματ λεω να το παω σε τεχνικο, αλλα για να αποφυγω τα περιττα εξοδα ειπα να ρωτησω εδω για να βγαλω ακρη!
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγώ σκέφτομαι την περίπτωση της θερμοκρασίας. Οι ξαφνικές επανεκκινήσεις μπορεί να σημαίνουν προβληματικό σύστημα ψύξης ή ότι έχεις το laptop σε σημείο που να μπλοκάρεις της έξοδο της ζέστης (συνήθως είναι οι σχάρα πίσω ή στα πλάγια).
rafail1994 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Όπως είπε και ο micos000 δεν φαίνεται πρόβλημα στο λειτουργικό άλλα πρόβλημα hardware.Για κατέβασε το hwmonitor και ανέβασε μας εικόνα να δούμε
lotro123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ευχαριστως! Το κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν ξερω πως να το βγαζω φωτο ! Η αλλη μου επιλογη ειναι να το βγαλω με το κινητο και να το ανεβασω με imageshack..
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ευχαριστως! Το κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν ξερω πως να το βγαζω φωτο ! Η αλλη μου επιλογη ειναι να το βγαλω με το κινητο και να το ανεβασω με imageshack.. Όταν έχεις επιλεγμένο το παράθυρο του προγράμματος πάτα τα πλήκτρα ALT+PRT SCR (Print Screen) και θα πάρει ένα screenshot από το ενεργό παράθυρο. Άνοιξε μετά την ζωγραφική και πάτα CTRL+V (επεξεργασία->επικόλληση. Σώσε σαν JPG ή PNG και ανέβασε την όπου θέλεις.
lotro123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Τελικα μπορεις να μαθεις παρα πολλα απο τα φορουμ!!!Σ'ευχαριστω πολυ ... http://imageshack.us/photo/my-images/51/23223506.png/ οριστε τα αποτελεσματα!Ελπιζω να βοηθησουν!
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ένα tip. Δεν χρειάζεται να έχεις μεγιστοποιημένο το παράθυρο. Φτάνει να το έχεις τόσο ώστε να φαίνονται τα στοιχεία. Το imageshack έχει μια χαζομάρα και έχει προεπιλεγμένη την επιλογή να αλλάζει την ανάλυση των μεγάλων εικόνων στα 800χ600 με αποτέλεσμα να μην διαβάζονται τα γράμματα σωστά. Όταν πας για upload, από κάτω έχει ένα μενού για Image Resize στα 800x600. Πρέπει να επιλέξεις Do not resize ή να ανεβάζεις μικρότερες εικόνες. Για τις θερμοκρασίες τώρα, μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες (68ο) αν είναι σε κατάσταση ηρεμίας. Κάνε ένα stretch, δηλαδή να παίξεις ένα game και δες τις θερμοκρασίες στο ενδιάμεσο πως πάνε. Μας ενδιαφέρει η θερμοκρασία του επεξεργαστή. Επειδή το hwmonitor είναι trial, θα έλεγα να δοκιμάσεις και το Real Temp. Αποσυμπίεσε το και τρέξε το realtemp.exe.
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Όπως είπε και ο micos000 η θεοκρασίες του συστήματος σου είναι αρκετά τσιμπημένες. Αν δεν έχεις κάποιο παιχνίδι κατέβασε το intelburntest και βάλτο να κάνει stress τον επεξεργαστή και ανέβασε μας πάλι εικόνα
lotro123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Οπως ειπα και στην αρχη δεν μπορω να παιξω καποιο game επειδη μολις το ξεκινησω το λαπτοπ κανει επαννεκινηση! Ωστοσο οριστε τα αποτελεσματα απο το REAL TEMP πριν απο 2-3 ωρες ενω ηταν δραστηριος http://imageshack.us/photo/my-images/607/66890007.png/ επισης και αυτο πριν απο λιγο... http://imageshack.us/photo/my-images/59/76754073.png/ Και οσο αναφορα το intelburntest, δυστυχως μολις πατησα για την εγκατασταση εκανε επαννεκινηση και παλι!
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Από ότι βλέπουμε σε idle βαραει 55 βαθμούς και σε load 100. Χμμ και από το βλέπω και σε ξένα forum αρκετά άτομα έχουν το ίδιο πρόβλημα με αυτόν τον επεξεργαστή οπότε είναι συνηθισμένο . Μπες σε safe mode και πες μας αν σου κάνει τα ίδια
lotro123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Από ότι βλέπουμε σε idle βαραει 55 βαθμούς και σε load 100. Χμμ και από το βλέπω και σε ξένα forum αρκετά άτομα έχουν το ίδιο πρόβλημα με αυτόν τον επεξεργαστή οπότε είναι συνηθισμένο . Μπες σε safe mode και πες μας αν σου κάνει τα ίδια Πως μπορω να το κανω αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.