GR-Internet Blog Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 παιδιά πριν λίγες μέρες έβαλα αυτήν την αγγελία http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/acerlaptops/17299-acer-aspire-7741g-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF/ σε αυτό το φόρουμ και με βρήκε μία αγγλίδα και είχαμε την εξής συνομιλία: Hope the item is in good condition ? Let me know the cost okay. Thanks. και μετά τις απαντάω 620€ and it is new .... i buy it before 11 months and i open the package only to see it και μετά μου απαντάει Hi , Am happy to read back from you..Am Roseline Hanna from England and am highly interested in buying this item for my Friend in Nigeria okay. However, am ready to pay you 800euro for this item including the postage cost via Greece Post Office (www.elta.gr) to him in Nigeria okay. Below is the shipment Delivery Address : Name : * Address : * City : * State : Ogun Country : Nigeria Zip Code : 234037 Tel : +23480****8888 So, reply with your bank details now for the payment to be make okay. Thanks. να τις δώσω αριθμό προ πληρω μένης καρ τας ή θα σπάσει τον κωδικό pin και θα μου τα πάρει όλα ξανααπάντησε τώρα αυτό εδώ και εγώ πάω να τις γράψω αυτό εδώ ... πείτε τι να κάνω Hey, Am here to make a clean and clear transaction with you and we shall both be satisifed at end okay..More so , shipment can be make via Greece Post Office (www.elta.gr) to him in Nigeria and is very cheap,safe and reliable okay. So, kindly end the sales of the item for me and then reply with your bank details so that i can go and make the payment into your account now okay. πιστεύω ότι είναι απάτη χιλια τις εκατο για αυτο και δεν τις απαντάω ...πειτε γνωμες πως να τις φερθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ήδη ασχολήθηκες παραπάνω απ όσο χρειαζόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR-Internet Blog Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 οκ την γράφω κανονικά... τι σκοπώ είχε εκτός από το να μου πάρει μπέχω το ολοκαίνουργιο λάπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Προσπερνάς χωρίς τύψεις... Υ.Γ. Κάνε ένα search εδώ στο forum να δεις πόσες φορές έχει ξανασυζητηθεί το ίδιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δε νομίζω να χε κάποιον άλλον σκοπό εκτός απ το ν αποκτήσει δωρεάν laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dspug7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Για Αγγλιδα δεν ξερει ουτε καλα αγγλικα... προσπερνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κανε απλα ενα search με τη λεξη Nigeria. Τοσο καλα πανεπιστημια που εχει εκει, και ολη η γη στελνει τα παιδια της φοιτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garage667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Με το που ακούς την λέξη Νιγηρία,τρέξε να ξεφύγεις!Απάτη 200 χιλιάδες τοις εκατό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.