Προς το περιεχόμενο

συνθεση Η/Υ

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχα απλα ακουσα και διαβασα καλα λογια για αυτην για αυτο και ρωτησα.....!ομορφαα λοιπον! εχει sound card on board πανω? και αν ναι ποσα καναλια?

Δημοσ.

θελω 60αρι ssd γτ πιστευω μ ειναι υπεραρκετος.... εχω 5.1 Logitech ...

Δημοσ.

θελω 60αρι ssd γτ πιστευω μ ειναι υπεραρκετος.... εχω 5.1 Logitech ...

Οποτε μια χαρα θα εισαι με την soundcard της μητρικης.

δηλαδη δεν αλλαζεις γνωμη για τον ssd ε?με τιποτα ετσι?απλα θελεις να τα χωσεις στην μητρικη εεεεε???? :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Οποτε μια χαρα θα εισαι με την soundcard της μητρικης.

δηλαδη δεν αλλαζεις γνωμη για τον ssd ε?με τιποτα ετσι?απλα θελεις να τα χωσεις στην μητρικη εεεεε???? :devil: :devil: :devil:

εννοειτε χεχεχεχε!!! μαζι με το corsair to ψυγειο !! θα γινει πανικος και βλεπω τον i5 μεσα σε λιγες ωρες να χτυπαει κοκκινα απο το o/c !! :devil:

Δημοσ.

θα ανεβασω μετα cpu-z να δειτε που θα παει...;) ισως αναγκαστω να το βαλω με ζελατινες μεσα στο κανονικο ψυγειο αλλα κανενα προβλημα ;)

Δημοσ.

εννοειτε χεχεχεχε!!! μαζι με το corsair to ψυγειο !! θα γινει πανικος και βλεπω τον i5 μεσα σε λιγες ωρες να χτυπαει κοκκινα απο το o/c !! :devil:

Να μην βλεπεις και τον ssd μετα να χτυπαει κοκκινα γιατι θα εχει γεμισει προσεχε.

Δημοσ.

θα ανεβασω μετα cpu-z να δειτε που θα παει...;) ισως αναγκαστω να το βαλω με ζελατινες μεσα στο κανονικο ψυγειο αλλα κανενα προβλημα ;)

:huh:

Δημοσ.

Τωρα τα σηκωνω και εγω ψηλα τα χερια.απαπαπαπαπα.προσεχε μην βρασεις κανενα αυγο εκει μεσα....

Δημοσ.

χαχαχα!!αστειευομαι! ναι αυτην με την υδροψυξη θα παρω....πιστευω να μ βρει καλη χαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...