Προς το περιεχόμενο

συνθεση Η/Υ

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν τον θεωρείς καλύτερο από τον i5 πήγαινε ^_^

οτι ειναι....ειναι εχω δει τα benchmarks ;)

Δημοσ.

οτι ειναι....ειναι εχω δει τα benchmarks ;)

Παρε τον I7 και αστους να λενε :)

:devil:

art_440x330_XFaIabCxY4TAqFqDimGq8meCkdOK_02.jpg

Βασικα ναι,δεν θα σε χαλουσε....θα παρεις και μια μητρικη αργοτερα για bulldozer οταν βγουν.....Λες????

Νομιζω ειναι λαθος αυτη η λογικη ειδικα σε αυτη την συνθεση πoυ εχει μεγαλο budget γιατι δεν παιζει να δωσει 1500 κ να αλλαξει pc σε λιγοτερο απο 3 χρονια. Και σε 3 χρονια σιγα μην κοιταει buldozer.

Δημοσ.

Νομιζω ειναι λαθος αυτη η λογικη ειδικα σε αυτη την συνθεση πoυ εχει μεγαλο budget γιατι δεν παιζει να δωσει 1500 κ να αλλαξει pc σε λιγοτερο απο 3 χρονια. Και σε 3 χρονια σιγα μην κοιταει buldozer.

Παυλο εκανα ηδη προταση φιλε και δεν ειναι amd στην προταση που εκανα....και εξηγησαμε και τους λογους για να μην παει σε εξαπυρηνο.

Δημοσ.

Βασικα ναι,δεν θα σε χαλουσε....θα παρεις και μια μητρικη αργοτερα για bulldozer οταν βγουν.....Λες????

Γι αυτο το εγραψα!

Δημοσ.

Τι έγινε βγάλατε άκρη η πλέξατε τα μπούτια σας :devil: :P

Πάντως και οι δυο συνθέσεις που προτάθηκαν είναι πολύ καλές (βλέπε καρμεν, Θάνος B) )

Δημοσ.

Εγώ ορκίζομαι προσπάθησα όσο μπορούσα αλλά δεν με αφήνουνε να αγιάσω... Τι να εκανα; :devil:

Δημοσ.

καλημερα και παλι! μια ερωτηση ...με το λειτουργικο τι να κανω? γτ θελω τα 7 ultimate... να παω για αγορα η να ψαχτω αλλιως?

Δημοσ.

καλημερα και παλι! μια ερωτηση ...με το λειτουργικο τι να κανω? γτ θελω τα 7 ultimate... να παω για αγορα η να ψαχτω αλλιως?

Να "αγοράσεις" αλλιώς γκούχου :P

Δημοσ.

Σβήσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...