Προς το περιεχόμενο

συνθεση Η/Υ

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια... γτ αλλη ερωτηση... γτ ενα δισκο ssd τοσο ακριβο ενω υπαρχουν με μισα λεφτα αλλα και μιση χωρητικοτητα? ετσι και αλλιως τι θα βαλω σε αυτο εκτος απο το λειτουργικο και ισως 1 -2 πραγματακια ακομα?

Στα 120GB δεν βάζεις μόνο λειτουργικό και ένα δύο πραγματάκια....

Θα έχεις μεγάλες ταχύτητες με τον ssd που δεν στις δίνουν οι μηχανικοί δίσκοι ;)

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ισως ναι αλλα πιστευω ο 60αρης θα με καλυψει ανετα και γλιτωνω 100 ευρω τα οποια μπορω να τα κουμπωσω αλλου ;)

Δημοσ.

ισως ναι αλλα πιστευω ο 60αρης θα με καλυψει ανετα και γλιτωνω 100 ευρω τα οποια μπορω να τα κουμπωσω αλλου ;)

Η γνώμη μου είναι να πας σε 120άρη αφού βγαίνεις... Αν νομίζεις ότι θα σε φτάσει και θα είσαι άνετος τότε ναι πήγαινε σε 60άρη...

Δημοσ.

ετσι λεω και με 100 ευρουλια να βαλω τπτ αλλο...αν εμεινε και τπτ φυσικα χαχαχα!

Δημοσ.

αφου σου λεω κανω και επεξεργασια σε φωτοshop και κανω και ριπαρισματα συχνα... για αυτο ελεγα για πολλους πυρηνες

και κανενας σας δεν προτινε κανα κολπο με amd μεσα... :(

Δημοσ.

καλησπερα σας και σας ευχαριστω εκ των προτερων .θα μπω κατευθειαν στο ψητο: διαθετω εως και 1500 ευρω και GAMING καθαρα Η/Υ.. εχω κανει καποιες συνθεσεις αλλα θα ηθελα και δικες σας γνωμες.(θελω και μια οθονη οχι ομως πανω απο 21 ιντσες).ασχολουμε και με Ο/C οποτε δεχομαι καθε αποψη! επισης θελω να μου πειτε αν θα αξιζει να περιμενω τις μπουλντοζες της ΑΜD.ευχαριστω για τον χρονο σας.

Υ.Σ αν ειμαι σε λαθος SECTION παρακαλω να το μετακινησετε :)

Δεν μας το είπες...

Δημοσ.

Δεν μας το είπες...

αααα πεχτηκε λαλακια! χαχα !για πες λοιπον !

Δημοσ.

Επιμένω ότι είσαι μια χαρούλα... ^_^

δεν θα με χαλουσε ο 1100black της amd ομως χαχαχ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...