Προς το περιεχόμενο

συνθεση Η/Υ

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σύνθεση έκανες βρε απλά η μητρική δε μου γέμισε το μάτι. Micro ATX σε κουτί άνω των 1200euro? :devil:

To Κουτί το είδα σε μία πρόταση του lion Και ναι μου αρέσει πάρα πολύ

Α,η μητρικη σε πειραξε.οκ ας παει εδω Gigabyte Socket 1155 GA-Z68X-UD3H-B3 (B3) ΤΙΜΗ 171.50 €

Και τι θα καταλαβει?

(ακομη μια φορα αποδειχτικε οτι τελικα το μεγεθος μετραει για τις γυναικες) :devil:

Χρειαζεται κατι καλυτερο απο μια Α70 ο 2500Κ για overclock????

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α,η μητρικη σε πειραξε.οκ ας παει εδω Gigabyte Socket 1155 GA-Z68X-UD3H-B3 (B3) ΤΙΜΗ 171.50 €

Και τι θα καταλαβει?

(ακομη μια φορα αποδειχτικε οτι τελικα το μεγεθος μετραει για τις γυναικες) :devil:

Βρε φίλε ε ναι με πείραξε να πάει σε Micro atx με τέτοιο Budget. Γιατί να στριμώξει τα πράγματα; :P

Δημοσ.

Δεν είδες την δικιά μου πως θα γίνει και γι' αυτό μιλάς... Εχει αρχίσει εγχείρηση :devil:

Ε καλά άμα βάλω και εγώ 3 άλλα fans χαίρω πολύ..

Μιλάμε για στοκ πράγματα μικρή μου :devil:

Δημοσ.

Βρε φίλε ε ναι με πείραξε να πάει σε Micro atx με τέτοιο Budget. Γιατί να στριμώξει τα πράγματα; :P

Καλα γε φιλε,οτι πεις. :devil: :devil:

Ακου εκει στριμωξει.......ακου εκει.θα ζοριζοντε τα parts.χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ε καλά άμα βάλω και εγώ 3 άλλα fans χαίρω πολύ..

Μιλάμε για στοκ πράγματα μικρή μου :devil:

Μα την δικιά σου γλυκοκοίταζα αλλά λόγω μνημών έφαγα τάπα... Δεν θα γίνει αλλαγή μόνο σε φουρφούρια :P

Δημοσ.

Χρειαζεται κατι καλυτερο απο μια Α70 ο 2500Κ για overclock????

Απο το να πάρει την Η70 με 90ευρώ καλύτερα η ΝΗ με 85 που τις ρίχνει και τάπα :P

Μα την δικιά σου γλυκοκοίταζα αλλά λόγω μνημών έφαγα τάπα... Δεν θα γίνει αλλαγή μόνο σε φουρφούρια :P

Σου είπα ότι σηκώνεται ο μπροστά ανεμιστήρας και χωράνε οι μνήμες........

Δημοσ.

Σου είπα ότι σηκώνεται ο μπροστά ανεμιστήρας και χωράνε οι μνήμες........

Οταν ρωτούσα όλοι λέγατε όχι δεν χωράει... Τώρα που ψώνισα τα λες; :devil:

Δημοσ.

Σηκωνεται ρε συ αλλα ποσο σηκωνεται?γιατι αυτες που πηρε η Καρμεν ειναι με τις ψηλοτερες ψυχτρες που υπαρχουν.

Γιατι στο videaki που εβαλες,κοιτα πως την εχει βαλει την ψυχτρα?και σε πια slots εχει τις μνημες.για ελαχιστα χωρανε αλλα νομιζω τις Καρμεν ειναι πιο ψηλες.

Δημοσ.

Καλά χαλαρώστε δεν μετανιώνω με τις επιλογές μου μέχρι τώρα. Αν δεν μου κάνει καλή δουλειά η Η70 ή δεν επιζήσει μετά την εγχείρηση την αλλάζω απλά :P

Δημοσ.

Σηκωνεται ρε συ αλλα ποσο σηκωνεται?γιατι αυτες που πηρε η Καρμεν ειναι με τις ψηλοτερες ψυχτρες που υπαρχουν.

To θέμα δέν είναι πόσο σηκώνεται, το θέμα είναι μέχρι που μπορείς να τον πάς για να μην βρίσκει στο κουτί..

Πάει μέχρι όσο πάνω θές, άσε που άμα θές τον βάζεις απο την άλλη μεριά στα αριστερά

Δημοσ.

To θέμα δέν είναι πόσο σηκώνεται, το θέμα είναι μέχρι που μπορείς να τον πάς για να μην βρίσκει στο κουτί..

Πάει μέχρι όσο πάνω θές, άσε που άμα θές τον βάζεις απο την άλλη μεριά στα αριστερά

Λες να έχω πρόβλημα χώρου στο 800D? :devil:

Δημοσ.

Eμμμμμμμμμμμμμμμμ :lol: :lol: :lol: :devil:

Και το χρωμα και το χρωμα.ας πουμε,η Hydro ειναι μαυρη ενω η noctua....ανεμιστηρες ειναι αυτοι?αλλα ξερω θα εβαζες bequiet επανω μαυρους :lol: :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...