Προς το περιεχόμενο

συνθεση Η/Υ

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι χαμηλη.η καλυτερη οθονη που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα και ιντσες ειναι.

η αντιθεση ειναι μια χαρα,μην κοιτας τις αλλες του ανταγωνισμου που λενε οτι αντιθεση θελουν για το μαρκετινγκ....

Λοιπον

κουτι Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U02 ΤΙΜΗ 87.03 €

μητρικη Gigabyte Socket 1155 GA-Z68MA-D2H-B3 (B3) ΤΙΜΗ 121.72 €

επεξεργαστης Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box ΤΙΜΗ 192.78 €

μνημες Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 90.16 € (με χαμηλες ψυχτρες για να βαλεις την ψυχτρα του επεξεργαστη χωρις προβλημα).

καρτα γραφικων ATI Radeon HD6970 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (MSI) ΤΙΜΗ 282.78 €

ψυχτρα επεξεργαστη Corsair Air Series A70 ΤΙΜΗ 35.78 €

σκληρος δισκος Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB ΤΙΜΗ 49.94 €

Ssd για το λειτουργικο OCZ 120GB Solid SLD3-25SAT3-120G ΤΙΜΗ 208.99 € (αμα δεν τον προτεινε η Καρμεν,ουτε που θα τον κοιτουσα).

dvd recorder LG DVD±RW GH22NS50 ΤΙΜΗ 17.18 €

τροφοδοτικο Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin HX CMPSU-650HXEU ΤΙΜΗ 126.15 € (με 7 χρονια εγγυηση,τι αλλο θελεις).

Σύνολο 1212.51 € + 200 η οθονη που ειπαμε και σου μενουν κιολας.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαρεσει η συνθεση σου ! μονο μια απορια εχω.γτ οχι i7? και γιατι οχι τον εξαπυρηνο της amd ? :)

Δημοσ.

μαρεσει η συνθεση σου ! μονο μια απορια εχω.γτ οχι i7? και γιατι οχι τον εξαπυρηνο της amd ? :)

Γιατι τον εξαπυρηνο της amd δεν τον χρειαζεσαι αφου τον θελεις για παιχνιδια.μπορει να εχει παραπανω πυρηνες απο οτι ο 2500Κ αλλα ειναι πιο αργος.αμα αξιοποιουσαν ολους τους πυρηνες τα παιχνιδια τοτε θα σου ελεγα εκεινον.

Για τον ιδιο λογο σου εβαλα και τον 2500Κ και οχι τον 2600Κ.

θελεις να εξαντλησεις το budget???????καλυτερα να τα δωσεις για ενα ποιοτικο Ups.

Δημοσ.

με τετοιες ψυκτρες κολαζομαι.... χωρις να δωσω εξτρα ρευμα και μονο με πολλαπλασιαστη παει νομιζω ανετα 4 gz και ισως και λιγο ακομα σωστα?

Δημοσ.

μμμ κολαζομαι! χαχα κατι αλλο αν πειραξω και ρευμα λες να εχω θεμα θερμοκρασιας με αυτα τα τερατα ψυκτρες?

Δημοσ.

με τετοιες ψυκτρες κολαζομαι.... χωρις να δωσω εξτρα ρευμα και μονο με πολλαπλασιαστη παει νομιζω ανετα 4 gz και ισως και λιγο ακομα σωστα?

Ο 2500Κ παει και 4.5 .

και καλυτερα να παιξεις με το ρευμα παρα να το αφησεις στο auto της μητρικης.

Δημοσ.

μμμ κολαζομαι! χαχα κατι αλλο αν πειραξω και ρευμα λες να εχω θεμα θερμοκρασιας με αυτα τα τερατα ψυκτρες?

Oχι ρε είδικά αν πάς στον 2500k δέν θα έχεις θέμα για τα ~4,5Ghz

Tα έχει με ~1,27 v :devil:

Δημοσ.

Αυτες τις μνημες,μονο με την υδοψυξη εαν θα παρει.αλλιως bye bye 2 slots.εκτος και εαν χωραει και η Noctua με αυτες που ανεβαζει τον ανεμιστηρα.

Επισης σου αρεσει αυτο το κουτι?

Με το pc1 τι γινεται?γιατι με το e-shop,αστα να πανε.αυτα τα 2 πανε μαζι.

Σε ευχαριστω που αφησες την επιλογη του σημαντικοτερου part του υπολογιστη σε εμενα.μιλαω για το dvd recorder :P :P :P

αφου ειναι οτι πω εγω τοτε Plextor External Blu-Ray 3.5.

Η καρμεν φταιει,οχι εγω.

Δημοσ.

Αυτες τις μνημες,μονο με την υδοψυξη εαν θα παρει.αλλιως bye bye 2 slots.εκτος και εαν χωραει και η Noctua με αυτες που ανεβαζει τον ανεμιστηρα.

Επισης σου αρεσει αυτο το κουτι?

Με το pc1 τι γινεται?γιατι με το e-shop,αστα να πανε.αυτα τα 2 πανε μαζι.

Σε ευχαριστω που αφησες την επιλογη του σημαντικοτερου part του υπολογιστη σε εμενα.μιλαω για το dvd recorder :P :P :P

αφου ειναι οτι πω εγω τοτε Plextor External Blu-Ray 3.5.

Η καρμεν φταιει,οχι εγω.

Και πολυ σου ειναι ρε!!!!! :P

Δημοσ.

Καλή σύνθεση έκανες βρε απλά η μητρική δε μου γέμισε το μάτι. Micro ATX σε κουτί άνω των 1200euro? :devil:

To Κουτί το είδα σε μία πρόταση του lion Και ναι μου αρέσει πάρα πολύ

Δημοσ.

Καλή σύνθεση έκανες βρε απλά η μητρική δε μου γέμισε το μάτι. Micro ATX σε κουτί άνω των 1200euro? :devil:

To Κουτί το είδα σε μία πρόταση του lion Και ναι μου αρέσει πάρα πολύ

Κάρμεν είδες τι παθαίνει η H70 σου απο το μωρό μου; :devil: :devil:

Δημοσ.

Κάρμεν είδες τι παθαίνει η H70 σου απο το μωρό μου; :devil: :devil:

Δεν είδες την δικιά μου πως θα γίνει και γι' αυτό μιλάς... Εχει αρχίσει εγχείρηση :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...