Προς το περιεχόμενο

συνθεση Η/Υ

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας και σας ευχαριστω εκ των προτερων .θα μπω κατευθειαν στο ψητο: διαθετω εως και 1500 ευρω και GAMING καθαρα Η/Υ.. εχω κανει καποιες συνθεσεις αλλα θα ηθελα και δικες σας γνωμες.(θελω και μια οθονη οχι ομως πανω απο 21 ιντσες).ασχολουμε και με Ο/C οποτε δεχομαι καθε αποψη! επισης θελω να μου πειτε αν θα αξιζει να περιμενω τις μπουλντοζες της ΑΜD.ευχαριστω για τον χρονο σας.

Υ.Σ αν ειμαι σε λαθος SECTION παρακαλω να το μετακινησετε :)

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα επειδή δίνεις ένα αξιοσέβαστο ποσό να περιμένεις. Από την άλλη και ο 2500k θα σε καλύψει απόλυτα...

btw είσαι σε λάθος section :P

Δημοσ.

ναι το ειδα το section τελικα :/!αλλα θελω να ακουσω γνωμες

Μεταξύ μας σε Games ο 8πύρινος μου φαίνεται too much. Περίμενε και άλλες γνώμες βέβαια.

Δημοσ.

ναι οντως τα games εδω τωρα δεν εκμεταλευοντε του 4 πυρηνες ...απλα θελω καποιες συνθεσεις ωστε να εχω τα μεγιστα fps .δεχομαι ολες τις αποψεις απο sli μεχρι και μια καρτα π να κοστιζει και 500.ακουω τις γνωμες σας ομως :) αν γινεται να μ γραψετε αναλυτικα κιολας 1 προς 1 τα κομματια που προτινεται.ευχαριστω

Δημοσ.

ναι οντως τα games εδω τωρα δεν εκμεταλευοντε του 4 πυρηνες ...απλα θελω καποιες συνθεσεις ωστε να εχω τα μεγιστα fps .δεχομαι ολες τις αποψεις απο sli μεχρι και μια καρτα π να κοστιζει και 500.ακουω τις γνωμες σας ομως :) αν γινεται να μ γραψετε αναλυτικα κιολας 1 προς 1 τα κομματια που προτινεται.ευχαριστω

Κάτσε μισό και ώπα...

Θες να κάνεις ένα pc με όριο τα 1500 με μεγάλα specs άσχετα τι έχεις ανάγκη;

Εγώ λέω να πάμε βάση τις ανάγκες σου... Τι να την κάνεις την κάρτα γραφικών που λες; Υπολογισμούς στο CERN θα κάνεις;

Λοιπόν τι Games παίζεις και γιατί όχι πάνω από 21 ίντσες η οθόνη;

Δημοσ.

Κάτσε μισό και ώπα...

Θες να κάνεις ένα pc με όριο τα 1500 με μεγάλα specs άσχετα τι έχεις ανάγκη;

Εγώ λέω να πάμε βάση τις ανάγκες σου... Τι να την κάνεις την κάρτα γραφικών που λες; Υπολογισμούς στο CERN θα κάνεις;

Λοιπόν τι Games παίζεις και γιατί όχι πάνω από 21 ίντσες η οθόνη;

Ναι ρε σύ δέν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι το οποίο θα είναι πολύ πάνω απο αυτό που χρειάζεσαι..

Μήν ακούω Cern βγάζω σπυριά...

Δημοσ.

Απαντησε γρηγορα στις ερωτησεις της καρμεν για να πεσει η συνθεση.ΓΡΗΓΟΡΑ :devil:

Edit:μανο να του προτεινουμε καμια ψυχτρα??? :P

Δεν έχω χρόνο για σύνθεση

Δίνω τιπ όμως

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24818&cat=6&sub=0&pmanuf=1142&sort=undefined&step=undefined

Τον έχω εδώ δίπλα :lol:

Δημοσ.

παιζω τα παντα οπως css , call of duty,far cry,w3 κλπ...θελω 21 ιντσες γτ δεν χρειαζομαι μεγαλητερη γτ ηδη εχω μια 20αρα samsung με καλα specs αλλα δεν ειναι hd h full hd..επισης χρησημοποιω και photoshop ...

Δημοσ.

Δεν θα κανεις εσυ συνθεση,εγω θα κανω.εσυ εισαι Αχρηστη στις συνθεσεις.αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα.

αυτον τον ssd πρωτη φορα τον βλεπω.

Δημοσ.

παιζω τα παντα οπως css , call of duty,far cry,w3 κλπ...θελω 21 ιντσες γτ δεν χρειαζομαι μεγαλητερη γτ ηδη εχω μια 20αρα samsung με καλα specs αλλα δεν ειναι hd h full hd..επισης χρησημοποιω και photoshop ...

Εγώ λέω να πας σε μία 23άρα...................................................

Δημοσ.

Υ.Σ απο περιφεριακα για games ειμαι full extra οπως keyboard mouse ηχεια μικροφωνα κλπ...(ολα της razer )

Δημοσ.

Οσο πιο μεγαλη η οθονη τοσο πιο μεγαλη αναλυση θα εχει και οσο πιο μεγαλη αναλυση θα εχει,τοσο πιο καλα γραφικα θα εχει το παιχνιδι και οσο πιο καλα γραφικα εχει το παιχνιδι τοσο αυξανονται οι απαιτησεις σε hardware.εσυ απο την στιγμη που διαθετεις πολλα λεφτα για hardware τοτε γιατι να μην παρεις μια dell 23αρα που εχει και πολυ καλο πανελ και κοστιζει μονο 200 euros που ειναι τζαμπα για την οθονη που αγοραζεις?

Εγώ λέω να πας σε μία 23άρα...................................................

Και δεν μιλαει για ηλικια γκομενας.......

EDIT: Απο που εισαι?μπορεις να τον στησεις μονος σου?τα θελεις ολα απο ενα μαγαζι?

Δημοσ.

Και δεν μιλαει για ηλικια γκομενας.......

Είναι καλύτερη από γκόμενα. Οι γυναίκες έχουμε και τη μουρμούρα. Η Dell είναι αμίλητη :P

btw μπορείς να τον στήσεις μόνος σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...