Προς το περιεχόμενο

αγορα μητρικης

no account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες αλλη μια φορα χρειαζομαι βοηθεια(το μαθαμε τωρα και το κανουμε συνεχεια :mrgreen: ) θελω μια μητρικη για φιλο που θελει πισι για παιχνιδια ειμαστε αναμεσα σε ASROCK 870 EXTREME3 RETAIL και σε ASROCK 880G PRO3 η μια υποστιριζει AM3+ ενω η αλλη (δεν ειμαι σιγουρος) εχει καλητερο cf θελω να ακουσω γνωμες γιατι εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να του προτεινω.αν υπαρχει αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη το e-shop το εβαλα λογο οτι εχει περισσοτερες πληροφοριες ,οχι οτι θα τα παρω αναγκαστηκα απο εκει B)

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα τα έχει αγοράσει;

ουι AMD ATHLONN II 640, 4GB RAM 1333,500 CORSAIR, τωρα λεει να παρει μια 6850 ή 6870 αφου θα παιζει σε 19'. στο (αμεσο) μελλον ομως λεει να κινηθει σε 22' αρα μαλλον θα προσθεσει και αλλη μια 6850 ή 70 οποτε μαλλον καλητερη ειναι η εχτρεμε?

edit:σκεφτομαι οτι η μπουλντοζα ειναι δελεαστικη αλλα μετα λεω τι να το κανει το 8πυρηνο σε παιχνιδια?τσαμπα δεν θα παει??

Δημοσ.

Η δεύτερη μητρική (ASROCK 880G PRO3) έχει το κάλο ότι μπορείς στο μέλλον να βάλεις και τους καινούριους επεξεργαστές .Η ASROCK 870 EXTREME3 βεβαία είναι μια αρκετά αξιόλογη μητρική για τα χρήματα της.

Για μένα πάνε στην ASROCK 870 EXTREME3 μην σε ανησυχεί μια χαρά θα δουλεύει το CF

Δημοσ.

Η δεύτερη μητρική (ASROCK 880G PRO3) έχει το κάλο ότι μπορείς στο μέλλον να βάλεις και τους καινούριους επεξεργαστές .Η ASROCK 870 EXTREME3 βεβαία είναι μια αρκετά αξιόλογη μητρική για τα χρήματα της.

Για μένα πάνε στην ASROCK 870 EXTREME3 μην σε ανησυχεί μια χαρά θα δουλεύει το CF

wait δεν ειναι καλητερο το cf της extreme απο την pro ??? εγω αυτο νομιζα.

Δημοσ.

H 880G Pro3 η πρώτη θύρα δουλεύει σε 16x και η δεύτερη σε 4x

Η 870 Extreme3 η πρώτη θύρα δουλεύει σε 8x και η δεύτερη σε 8x

.

Οπότε διαφορές δεν θα δεις ανάμεσα στης δυο μητρικές

Δημοσ.

H 880G Pro3 η πρώτη θύρα δουλεύει σε 16x και η δεύτερη σε 4x

Η 870 Extreme3 η πρώτη θύρα δουλεύει σε 8x και η δεύτερη σε 8x

.

Οπότε διαφορές δεν θα δεις ανάμεσα στης δυο μητρικές

Aρα καλητερα δεν ειναι να παμε στην pro3?? για να υπαρχει η περιπτωση μπουλντοζας αφου δεν υπαρχει διαφορα στο cf.

Δημοσ.

Ε ναι αυτό σου είπα και παραπάνω καλυτέρα είναι να πας στην 880G Pro3 που θα δέχεται και τους καινούριους επεξεργαστές

Δημοσ.

ααα και κατι αλλο για να μην ανοιξω νεο θεμα στον amd 640 που εχει ο φιλος μου θελουμε να του αλλαξουμε παστα απο την στοκ σε μια artic silver αυτο το στοκ που εχει επανω το fan το βγαζουμε ??αν ναι πως ?? και γενικα κααθε ποτε θελει αλλαγη και πως θα καθαριζουμε την παλια για να μπει η καινουργια??img20110530152454.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Καθαρο οινοπνευμα και βαμβακι η χαρτι σκετο και ξεκινα το καθαρισμα.

το ποτε....οταν δεις μετα απο καιρο να σου ανεβαζει θερμοκρασιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...