Προς το περιεχόμενο

προβλημα γλωσσας στα windows 7 home premium x64

SoliduS_NoD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας έχω έναν "Packard Bell easynote TJ75" με Winodws 7 Home Premium x64 κανω recovery επιλεγω γλωσσα συνεχίζω to install απο το dvd αλλα οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση ειναι στα αγγλικα αφου εχω επιλεξει ελληνικο install πως γινεται να ειναι στα αγγλικα. εψαξα αδικα να βρω LIP

και MUI απο την microsoft και λεει πος δεν υποστηριζετε στα Windows 7 premium home x64 μονο windows ultimate/professional πως γινεται να εχω αγορασει ενα laptop στα ελληνικα να ετοιμαζω recovery disks μολις αναψα το laptop πρωτη φορα και να μην μπορώ με το recovery να ξανα περασω τα windows 7 στα ελληνικα..

Δημοσ.

Λογικά επέλεξες την γλώσσα που θα εμφανίζεται το menu της εγκατάστασης στα Ελληνικά. Μήπως η έκδοση του λαπτοπ είναι στα Αγγλικά; Όταν το πήρες είχε ελληνικό μενού στα windows;

Μπορείς να αλλάξεις γλώσσα, αλλά απάντησε στο απο πάνω πρώτα...

edit: Ξεχάστηκα Καλώς όρισες :)

Δημοσ.

Λογικά επέλεξες την γλώσσα που θα εμφανίζεται το menu της εγκατάστασης στα Ελληνικά. Μήπως η έκδοση του λαπτοπ είναι στα Αγγλικά; Όταν το πήρες είχε ελληνικό μενού στα windows;

Μπορείς να αλλάξεις γλώσσα, αλλά απάντησε στο απο πάνω πρώτα...

edit: Ξεχάστηκα Καλώς όρισες :)

Όταν αγόρασα το laptop είχε ήδη Windows 7 Home Premium x64. ναι ελληνικα windows

Στο recovery βεβαια και επελεξα μετα ελληνικα αυτο 1τη φορα το βλεπω

και δεν υποστηρίζει LIP και MUI απο την microsoft για τα windows 7 home premium αλλα μονο για τα ultimate και professional

*Καλώς σας βρήκα :)

Δημοσ.

1. Ελέγχουμε ότι έχουμε το languagepack που μας ενδιαφέρει σε .cab μορφή, συγκεκριμένα για ελληνικά το lp.cab.

2. Ανοίγουμε την κονσόλα cmd σαν administrator (Στην Έναρξη πληκτρολογούμε cmd και το ανοίγουμε με δεξί κλικ σαν administrators)

3. Γράφουμε στην κονσόλα

dism /online /add-package /packagepath:C:\el-gr\lp.cab

bcdedit /set {current} locale el-GR

bcdboot %WinDir% /l el-GR

Προσοχή να δηλώσουμε το σωστό path που βρίσκεται το αρχείο.

4. Μια που είμαστε ακόμα στην κονσόλα με administrator rights τρέχουμε και το regedit.exe

5.Αφαιρούμε το HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US αφού κάνουμε backup την registry.

6. Επανεκκίνηση και μπορείτε να σβήσετε το C:\el-gr\lp.cab.

θα δουλέψει σε Windows 7 Home Premium?

Δημοσ.

http://www.techtalkz.com/tips-n-tricks/517010-how-change-system-display-language-windows-7-a.html

Εγώ έχω κάνει το παραπάνω και δούλεψε σε windows7 ultimate,αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν δουλεύει στα home θα πρέπει να το ψάξεις λίγο.Αν δουλεύει κάνε το παραπάνω είναι πολύ εύκολο!

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες. Αν το δοκιμάσεις πριν κάνεις αλλαγές και σβησίματα στη registry Κράτα back up των διαδρομών...

Θα σου έλεγα να το κάνεις με αυτό το τρόπο

http://www.froggie.sk/

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες. Αν το δοκιμάσεις πριν κάνεις αλλαγές και σβησίματα στη registry Κράτα back up των διαδρομών...

Θα σου έλεγα να το κάνεις με αυτό το τρόπο

http://www.froggie.sk/

ευτυχως εκανα αυτο που εγραψα και έπιασε :D

ευχαριστω παιδια για το ενδιαφέρον :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...