Προς το περιεχόμενο

Απορίες για το iMovie

aredhel_vlsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα!

Σωστε με! Ετοιμαζω ενα βιντεο για μια παρουσιαση και θελω να βαλω καποια κομματια απο video στο imovie και απο πανω να παιζει καποιο mp3. πως το κανω αυτο? το βινετακι που θα βαλω στην αρχη εχει ηχο και θελω να τον βγαλω πως γινεται? Πλιζ , το βιαζομαι και δεν εχω πειραματιστει πολυ με αυτο το προγραμμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε είναι αρκετά απλό. Πειραματίσου λίγο με το γραναζάκι που χει κάτω αριστερά στο κάθε videaki που προσθέτεις.

Για προσθήκη audio διαλέγεις στο media manager που χει δεξιά και μετά το τραβάς νομίζω πάνω στα video.

Στο youtube έχει και video που περιγράφουν ακριβώς αυτό που θες να κάνεις.

Καλησπέρα και απο εμένα. Μια και μιλάτε για iMovie μια ερώτηση και απο εμένα. Φτιάχνω ένα slideshow με το iPhoto γιατί έχει ένα theme το οποίο δεν το έχει το iMovie. Μπορώ αυτό το theme του iPhoto να το περάσω στο iMovie και αν ναι πώς? Επίσης μπορώ να κατεβάσω και άλλα themes για το iPhoto-iMovie ή να δημιουργήσω δικά μου? Και τελευταίο ξέρει κανείς πώς και αν γίνεται μετά στο iDVD πώς να μικρύνω-μετακινήσω την photo που βάζει στο menu?

Για την πρώτη σου ερώτηση:

Δε νομίζω πως γίνεται να περάσεις το theme του ενός προγράμματος στο άλλο. Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση, είχα κάνει export το slideshow του iphoto σε video και στη συνέχεια έκανα import το video στο imovie. Απλά πρόσεξε η ανάλυση του video που θα κάνεις export από το iphoto να είναι περίπου η ίδια με την ανάλυση που θα έχει το υπόλοιπο video, για να μην φαίνεται έντονα η διαφορά.

Τώρα για τις υπόλοιπες δεν έχω ιδέα. Αν και νομίζω πως η apple επίτηδες βάζει περιορισμούς στο imovie, ώστε να σε ωθεί στα final cut, αν θέλεις να κάνεις κάτι πιο εξεζητημένο. Οπότε λογικά μάλλον δε θα γίνεται να προσθέσεις νέα theme στο imovie.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα χρονο εκεινη την ωρα και ψιλοκαιγομουν αλλα ναι ειναι σχετικα απλο. Να ρωτησω, δεν το χω βρει πουθενα, μπορεις με το i movie να κοψεις κομματια του τραγουδιου που θελεις να βαλεις? πχ να το βαλεις να ξεκινα απο συγκεκριμενο second.. ή πρεπει να το κανεις σε καποιο μεικτη πρωτα χωριστα, αν δεν κανω λαθος μου ειπαν για καποιο audacity

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα χρονο εκεινη την ωρα και ψιλοκαιγομουν αλλα ναι ειναι σχετικα απλο. Να ρωτησω, δεν το χω βρει πουθενα, μπορεις με το i movie να κοψεις κομματια του τραγουδιου που θελεις να βαλεις? πχ να το βαλεις να ξεκινα απο συγκεκριμενο second.. ή πρεπει να το κανεις σε καποιο μεικτη πρωτα χωριστα, αν δεν κανω λαθος μου ειπαν για καποιο audacity

Το audacity είναι σαφώς απο τα καλύτερα και πιο γνωστά!Σίγουρα κάνει αυτή την δουλειά,αλλα μπορείς να δοκιμάσεις και το Wavelab, που είναι πάρα μα πάρα πολύ απλό!Απλά μόλις το περάσεις και ανοίξεις το κομμάτι με αυτό επιλεγείς ποιο σημείο θέλεις να είναι εκτός και πατάς del...Είναι πιο απλό,δοκιμασέ το!Και ο,τι θελεις εδψ είμαστε!

Γίνετε και με το imovie, βάζεις το τραγούδι πάνω στο video, εκεί θα δείς γύρο απο το video να πρασινήζει, πάνω αριστερά στο πράσινο ( πράσινο = τραγούδι) υπάρχει ενα γραναζάκι απο εκεί κάνεις audio adjust

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...

Τι παίζει πιο πολύ ρόλο στις επιδόσεις του iMovie, η CPU ή η GPU?

Αν είναι να πάρει δηλαδή τώρα κάποιος Macbook για χρήση iMovie αξίζει να πάρει Pro με έξτρα GPU ή όχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...