eu@ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Όχι αλλά βρήκα λύση τελικά:Πάτε στις ρυθμίσεις Λογαρισμού στο προφίλ εκεί που εμφανίζεται και το νέο mail μαζί με το παλιό ενεργοποίησης του λογαριασμού κάνεις κλικ δίπλα που γράφει αφαίρεση.Σου λέει σαν μήνυμα επιβεβαίωσης αν είσαι σίγουρος ότι θες πράγματι να καταργηθεί και ότι έτσι πιθανώς θα χάσεις κάτι πληροφορίες και δεν ξέρω κι εγώ τί αλλά δεν με ενδίεφερε καθόλου Έπειτα σου ζητάει γαι να το απενεργοποιήσεις και τον κωδικό εισόδου στο προφίλ και το απενεργοποιεί α οκέι!εμενα μου εβγαζε αλλα-οτι να'ναι!
Victoria Dou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν εχεις αναβαθμισει τα μηνυματα, ή τα εχεις ολα στα archived! Πώς ακριβώς τα αναβαθμίζουμε???Γιατί ούτε σε εμένα αποθηκεύονται!
Jason13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πώς ακριβώς τα αναβαθμίζουμε???Γιατί ούτε σε εμένα αποθηκεύονται! Εκει που λεει μηνυματα αριστερα πανω στην αρχικη σελιδα, μπαινεις και μετα σου εμφανιζει "καντε αναβαθμιση, φτιαξτε email" κατι τετοια. Κανονικα επρεπε στην πρωτη σελιδα να στο αναφερει το νεο συστημα
TechManiac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κόσμος ότι το facebook δεν κάνει και πολύ για chatting, χίλιες φορές msn ή skype...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.