adams24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά οι χρήστες του facebook θα έχετε καταλάβει ότι κάποια πράματα αλλάξαν και πάλι όταν συνομιλείς με κάποιον φίλο σου η συνομιλία αποθηκεύετε στα εισερχόμενα μηνύματα σου μπορούμε κάπως να το απενεργοποιήσουμε αυτό??? δηλ δεν φτάνει που καθαρίζουμε το παραθυράκι της συνομιλίας τώρα θα φορτώνουμε και με εισερχόμενα???
Jason13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά οι χρήστες του facebook θα έχετε καταλάβει ότι κάποια πράματα αλλάξαν και πάλι όταν συνομιλείς με κάποιον φίλο σου η συνομιλία αποθηκεύετε στα εισερχόμενα μηνύματα σου μπορούμε κάπως να το απενεργοποιήσουμε αυτό??? δηλ δεν φτάνει που καθαρίζουμε το παραθυράκι της συνομιλίας τώρα θα φορτώνουμε και με εισερχόμενα??? Και μετα πρεπει να σβηνεις ενα ενα μηνυμα -.- 4 κινησεις για καθε φιλο που μιλας για να σβησεις το μηνυμα . Μπορει καποιος αν ξερει να απαντησει;
eu@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μηπως εχει κανει καμια ρυθμιση?εμενα δε μου αποθηκευει τιποτα :/
Jason13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μηπως εχει κανει καμια ρυθμιση?εμενα δε μου αποθηκευει τιποτα :/ Δεν εχεις αναβαθμισει τα μηνυματα, ή τα εχεις ολα στα archived!
adams24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 καλησπέρα και πάλι παιδιά δεν νομίζω να άλλαξα κάποια ρύθμιση εκτός και αν έκανα κάτι τελείως τυχαία αλλά το έψαξα και δεν βρήκα κάτι
eu@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν εχεις αναβαθμισει τα μηνυματα, ή τα εχεις ολα στα archived! αα ισως! :Ρ
garage667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Λίγο που το έψαξα και εγώ δεν βρήκα κάτι..Και εμένα με εκνευρίζει αυτό...Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύονται όλες οι συνομιλίες....Υπάρχουν μερικές που εγκυμονούν κινδύνους Γκουχου γκουχου
anta_n Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Όντως και ενοχλητικό είναι και δε βολεύει για ευνόητους λόγους. Να χαρώ εγώ messaging
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Οσο παει και γινεται χειροτερο το facebook ή ειναι η ιδεα μου;
Jason13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Οσο παει και γινεται χειροτερο το facebook ή ειναι η ιδεα μου; ΟΧΙ. Εχουν αλλαξει πολυ το "privacy" των χρηστων προς το καλυτερο, αλλα αυτη η μακακια με τα μηνυματα ειναι καθαρο "Φακελωμα"
sakis63 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ΟΧΙ. Εχουν αλλαξει πολυ το "privacy" των χρηστων προς το καλυτερο, αλλα αυτη η μακακια με τα μηνυματα ειναι καθαρο "Φακελωμα" Εμένα πάλι με διαδικασίες express σήμερα με το που μπήκα στο προφίλ μου μου έβγαλε κάτι συμβουλευτικά παραθυράκια σαν οδηγό βήμα βήμα και μου δημιούργησε και νέο λογαρισμό e-mail με όνομα το όνομα προφίλ μου ενώ φαινόταν ότι θα μπορώ να το αλλάξω μετά πάλι τώρα ψάχνω και δεν τη βλεπω τη νέα ρύθμιση για να την αναιρέσω... Παιδιά ξέρετε πώς αναιρείται αυτό το πράγμα???Έλεος πια!Τι έχει γίνει;;Σας έτυχε εσάς καθόλου αυτό??
eu@ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ελεγε πανω πανω για 3 βηματα κ ζηταγε να βαλεις κωδικο για καλυτερη ασφαλεια?
sakis63 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ελεγε πανω πανω για 3 βηματα κ ζηταγε να βαλεις κωδικο για καλυτερη ασφαλεια? Όχι αλλά βρήκα λύση τελικά:Πάτε στις ρυθμίσεις Λογαρισμού στο προφίλ εκεί που εμφανίζεται και το νέο mail μαζί με το παλιό ενεργοποίησης του λογαριασμού κάνεις κλικ δίπλα που γράφει αφαίρεση.Σου λέει σαν μήνυμα επιβεβαίωσης αν είσαι σίγουρος ότι θες πράγματι να καταργηθεί και ότι έτσι πιθανώς θα χάσεις κάτι πληροφορίες και δεν ξέρω κι εγώ τί αλλά δεν με ενδίεφερε καθόλου Έπειτα σου ζητάει γαι να το απενεργοποιήσεις και τον κωδικό εισόδου στο προφίλ και το απενεργοποιεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.