Προς το περιεχόμενο

milestone1 προβλημα με ξυπνητηρη

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κινητο εχει το κλασικο ξηπνητηρη απ την μάνα του, εγω κατεβασα και κανα 2 ξηπνητηρια απο το market, ε λοιπον μωλις το σβηνω η σβήσει απο μπαταρια μόνο του το πρωϊ δε θα χτυπησει, και ο προϊσταμενος θα με μαμισει :-D , δλδ θα αργισω ή θα χάσω το μεροκαματο, τι κανω γι αυτο το προβλημα ρε παιδια?

Και κατι αλλο, πως επιλέγω όταν εγω θέλω να εχω ιντερνετ, π.χ κλεινω το wifi και το 3g, αλλα αυτο συνδεετε με την wind στη συνεχεια, μήπως αυτο με χρεωσει...χρεωνει?

Δε κρατα και πολυ η μπαταρια του γμτ, δε ξέραν να τα φτιάξουν να κρατα τουλαχιστο 2 μερες, μιλαω να μη το σκαλισω πάνω απο 10 λεπτα για να κρατησει μια μερα αφορτιστο.

Δημοσ.

Για μια ακόμη φορά....

το ξυπνητήρι στα smartphones ΔΕΝ δουλεύει όταν είναι κλειστά, είναι σαν να βάζει υπενθύμηση στον υπολογιστή και τον κλείνεις, και περιμένεις να ανοίξει μόνος του για να σε ειδοποιήσει. Αν δεν κάνω λάθος, μόνο τα symbian και, κατ' εξαίρεση, το Omnia 2 της Samsung μπορούσαν να χτυπήσουν όταν ήταν κλειστά.

Για την μπαταρία, μην περιμένεις τίποτε καλυτερο από 2 μέρες με κανονική χρήση, και πάλι πολύ είναι. Μόνο το iPhone είναι κυρίαρχος σε αυτόν τον τομέα.

Για το δίκτυο δεν ξέρω να σου πω τί συμβαίνει.

Δημοσ.
το ξυπνητήρι στα smartphones ΔΕΝ δουλεύει όταν είναι κλειστά, είναι σαν να βάζει υπενθύμηση στον υπολογιστή και τον κλείνεις, και περιμένεις να ανοίξει μόνος του για να σε ειδοποιήσει. Αν δεν κάνω λάθος, μόνο τα symbian και, κατ' εξαίρεση, το Omnia 2 της Samsung μπορούσαν να χτυπήσουν όταν ήταν κλειστά.

ε τότε να το πεταξω.. πλακα κανω, δε μπορει να μην υπάρχη τρόπος να γίνετε κάτι σε αυτο, οι υπολογιστες αν μπουν σε αναμονη λειτουργειας δλδ σβησουν χωρις να απενεργοποιηθουν τελειως δεν σου επαναφερουν υπενθιμηση αν βάλεις, νομιζω πως το κανουν, δε μπορει κατι θα υπάρχη... θα το ψαξω.

Πολυ μαμακια πάντος κινητο τηλ να μην χτυπάει σβηστό, να μην το προβλεψαν αυτο με την λογικη οτι ναι μπορει να ειναι smartphone αλλα δε παυει να ειναι και phone ;).

Και σπαζομαι γιατι σκεφτομαι οτι για να το χρησιμοποιησω στην παρουσα φάση σαν ξηπνητηρι θα πρεπει να το εχω δίπλα απ το κεφαλι μου ανοιχτω όλο το βραδυ... που σημαινει ακτινοβολια περιτη, ξοδεμα μπαταριας και ρουφιανιλικη (γιατι εγω ψιλοπιστευω οτι τα αμερικανακια και ολες οι εταιρεις κινητων μας εχουν βάλει σε αυτο τον bigbrother απο χρονια) εχω ακουσει λιγα πραγματα γι αυτο.

Δημοσ.

Το βραδυ να το βαζεις σε flight mode

Αυτη ειναι η λύση, καλη για πρωτη λύση... καπου ειχα ακουσει οτι κατεβαζοντας ενα προγραμμα μπορω να το πετυχω και με τελειως κλειστο το τηλεφωνο.Αλλα δε μπορω να βρω που το ειχα δει, ειδομεν θα συνεχισω το ψαξιμο

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λεει ο Arxaggelos ισχυει 100%.

Μην το ζορισεις παραπανω, δεν θα βρεις καμια εφαρμογη να σου ανοιγει το κινητο ενω ειναι κλειστο και να λειτουργησει το ξυπνητηρι. Αδικα θα χασεις τον χρονο σου :)

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο Arxaggelos ισχυει 100%.

Μην το ζορισεις παραπανω, δεν θα βρεις καμια εφαρμογη να σου ανοιγει το κινητο ενω ειναι κλειστο και να λειτουργησει το ξυπνητηρι. Αδικα θα χασεις τον χρονο σου :)

μάλλον το flight mode ειναι η λύση, και θα το ψάξω για ρυθμισεις αναμονης λειτουργιας οπως στα pc, να χρησιμοποιώ δλδ την αναμονή λειτουργίας ως υπενθύμιση-ξυπνητήρι.. ειμαι πολυ πεισματαρης μη το ψαχνεις μπορει να εχεις δίκοιο αλλα αν δεν το ψαξω μεχρι τελους δε σταματω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...