poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 γενικα εστω και με το 120 N δεν θα πρεπε να ειχες αυτο το προβλημα που αναφερεις.και το ιδιο ειχες και με το sagem οποτε κατι δεν παει καλα και δεν νομιζω οτι φταινε 2 ρουτερ.
sotosmelvin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αρα να καλέσω ΟΤΕ και να ζητήσω να κοιτάξουν τη γραμμή μου;Επίσης σε ποιο απ'όλα τα τηλέφωνα να απευθυνθώ;
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 121 δηλωνεις βλαβη οταν η γραμμη σου και η συνδεση σου ειναι οτενετ./connex.
sotosmelvin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Λοιπόν για να κλείσω και το thread οριστικά,πήρα στον ΟΤΕ και τους ζήτησα να κοιτάξουν την γραμμή για τυχόν βλάβες περιγράφοντας τι πρόβλημα έχω.Η τηλεφωνήτρια μου είπε πως θα το κοίταζαν.Για τις επόμενες δύο μέρες,γίνονταν τα ίδια.Μετά ωστόσο σταμάτησαν όλες οι αποσυνδέσεις.Κοιτάω το snr και αντί για 9 ήταν στο 12.Φαντάζομαι πως όντως έπεφτε το snr αλλά ίσως δεν το εντόπιζε καλά το router γιατί είμαι τρεις μέρες χωρίς καμία απολύτως αποσύνδεση(αν και με 2mbps λιγότερα).
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 αυτο γινετια παντα οταν καποιος εχει αποσυνδεσεις.σου ανεβαζουν το margin οποτε εκει που μπορει να ηταν 9 και να πηγαινε στο 3 και να ετρωγες αποσυνδεση τωρα το πηγαν στο 12 οποτε ειναι πιο δυσκολο να φτασει στο 3 πχ για να κανει αποσυνδεση.
sotosmelvin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 αυτο γινετια παντα οταν καποιος εχει αποσυνδεσεις.σου ανεβαζουν το margin οποτε εκει που μπορει να ηταν 9 και να πηγαινε στο 3 και να ετρωγες αποσυνδεση τωρα το πηγαν στο 12 οποτε ειναι πιο δυσκολο να φτασει στο 3 πχ για να κανει αποσυνδεση. Ναι απλά αν θυμάσαι κοίταζα το snr όταν είχα αποσυνδέσεις και ήταν σταθερά στο 9 οπότε φαινόταν σαν να μην ήταν αυτό το πρόβλημα,για αυτό το αναφέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.