Προς το περιεχόμενο

Undervolting

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εβαλα στα 1.05V και τωρα μολις τον αναψα και για δειτε θεροκρασιες στην εικονα....

Παιζει να ειναι αληθηνες? :confused: :confused: :confused:

Τρεχω ORTHROS BETA... Για ποση ωρα να το τρεξω?

Να πω οτι στο δωματιο εχει παγωνια

Undervolting σε RAM αν κανω θα εχω καλα αποτελεσματα ή θα σερνεται :-( ?

post-200597-0-58511300-1306740614_thumb.png

Δημοσ.

Πριν λιγο με εκανε κατι περιεργα..

Ενω ειχα ανοιχτο τον firefox, windows media player, quicktime install,media go install παγωσε η οθονη και σταματισε η μουσικη και εκανε ενα τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ απο τα ηχεια.. Ειναι απο το undervolt?

Δημοσ.

αφου ολα αυτα τα κανει η μητρικη απο μονη της αυτοματα, γιατι παιδευεσαι?

τι νομιζεις οτι κανει το speedstep-C1E- και διαφορα τετοια μπλιμπλικινια? αυτο που θες να κανεις εσυ, το κανουν αυτοματα, και underclock και undervolt.

Δημοσ.

αφου ολα αυτα τα κανει η μητρικη απο μονη της αυτοματα, γιατι παιδευεσαι?

τι νομιζεις οτι κανει το speedstep-C1E- και διαφορα τετοια μπλιμπλικινια? αυτο που θες να κανεις εσυ, το κανουν αυτοματα, και underclock και undervolt.

Δεν ειναι ακριβως ετσι.το θεμα ειναι να δουλευει με πιο λιγα volt σε under load.

Χρηστο αυτο που σου εκανε ειναι οντως απο το ρευμα.ανεβασε το λιγο.

Δημοσ.

Το εβαλα στα 1.05 και δεν εχω προβλημα ως τωρα... Πριν παντως στο 1.025 ειχα τρεξει stress test σε cpu Και ram και δεν με εκανε τιποτα...

Kαθε επεξεργαστης ειναι 'ψιλοδιαφορετικος', οποτε trial & error οπως ειχα προτεινει :shifty:

Ειχα πει αρχικα 1.15v γιατι τοσο (πρεπει να) δεχονται ολοι οι Q6600 διχως αντιρησεις :devil:

Το 1.05 ειναι μια χαρα: εκει θα κατεβαινουν αρκετα θερμοκρασιες και καταναλωση του B)

Δημοσ.

Δεν μου εχει κανει ναζια απο την πεινα ως τωρα στα 1.05... Αν δεν μου κανει μεχρι την Δευτερα θα κατευασω ενα σκαλι πιο κατω και αν παλι ειναι οκ ενα σκαλι μετα απο μια βδομαδα και παει λεγοντας μεχρι να βρω το μικροτερο δυνατο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...