Προς το περιεχόμενο

επιλογή κινητού android

chris2barca

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να πάρω κινητό στο κοντινό μέλλον, και θα ήθελα να είναι android...

Το budget είναι μέχρι 200€ το πολύ!

Έχω δει και μου άρεσαν το samsung galaxy 550, το xperia x8 και το xperia x10 mini...

Έχετε να προτείνετε τίποτα καλύτερο;

Αααα και κάτι ακόμα, έχουν μεγάλες διαφορές το android 2.1 με το 2.2;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

λοιπον το android 2.1 απλα ειναι λιγο πιο παλιο και θα βρεις λιγες εφαρμογες που το υποστηριζουνε αλλα και παλι μπορεις να βαλεις πανω του την 2.2 εκδοση... (η πιο καινουργεια εκδοση ειναι η 2.3.4)

το καλυτερο κινητο ειναι το ideos x5 http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html στα μολις 189€ και ειναι μακραν το καλυτερο με διαφορα...

Δημοσ.

Όντως φαίνεται πολύ καλό, έχω ξανακούσει για αυτό...

Αλλά θα ήθελα τηλέφωνο απο γερμανο, κοσμοτε, πλαισιο, κοτσοβολο, αντε και καμια wind :P

Δημοσ.

Προσωπικα εχω το

Χ8 κ ειμαι τρελα ευχαριστημενως .εχει 2,1 με τον γνωστο περιορισμο στην μνημη αλλα ακουγεται οτι θα αναβαθμιστεί σε 2,3. Αν γινει θα ειναι τέλειο. Εχει τα παντα κ κατω απο 150 €.

android.png

Δημοσ.

Όντως φαίνεται πολύ καλό, έχω ξανακούσει για αυτό...

Αλλά θα ήθελα τηλέφωνο απο γερμανο, κοσμοτε, πλαισιο, κοτσοβολο, αντε και καμια wind :P

το ideos x5 το εχει και η wind αλλα επειδή εξαφανιζεται γρηγορα λογικα θα πρεπει να το παραγκειλεις πρωτα εκτος αν το εχουν εκεινη τη στιγμη να στο δωσουν...

Δημοσ.

Και εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα ideos x5, για τα λεφτά που διαθέτεις.

Xperia, μέσα στα τέλη καλοκαιριού πρέπει να βγαίνει καινούργια σειρά οπότε, δεν αξίζει και πολύ σαν επιλογή για την παρούσα φάση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...