blackdemon Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 μαγκες εχω ενα δισκακι που του εχω περασει windows και επειδη ειναι 80αρι θελω να τα αντιγραψω σε ενα μεγαλυτερο για να μην θελω να τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη.... γινεται;;; δοκιμασα με το norton ghost κρατωντας backup σε αλλο δισκο και επιλεγοντας απο το bootable να επαναφερει το backup στον καινουριο δισκο (τσεκαρα και την επιλογη που ειχε να ειναι bootable ο δισκος στον οποιο θα επαναφερει) αρχισε η διαδικασια και μου πεταει error "can't find volume" καπως ετσι τεσπα... δοκιμασα και με το acronis true image με την επιλογη αντιγαφης πανω στον καινουριο μεσα απο τα windows και με λιγη επιδιορθωση bootαρε αλλα δεν δουλευε καμια εφαρμογη, ουτε καν των windows....
rafail1994 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Όταν λες δισκάκι τη εννοείς cd η dvd ; Τι ακριβός θέλεις να κανείς ;
alpo Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Με το Acronis το έχω κάνει αρκετές φoρές. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3682/p/227%2C294/session/L3RpbWUvMTMwNjcwMzY5Mi9zaWQvc0c4a1Vidms%3D και ξαναπροσπάθησε.
blackdemon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος... εχω βεβαια το true image το 11, αλλα πανω κατω τα βηματα ειναι ιδια... παταω πανω στο δισκο του λειτουργικου clone basic disk μετα του αφηνω την επιλογη "as is" και τσεκαρω το "copy nt signature".... μηπως αυτο το τελευταιο ειναι λαθος;;; μετα αφου και σβησει το μηχανημα αφηνω μονο τον καινουριο δισκο πανω και δεν bootαρει... Φιλε rafail οταν λεω δισκακια, εννοω σκληρους... θελω να αντιγραψω το λειτουργικο σε ενα μεγαλυτερο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.