Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα έλα έχεις δίκιο...

διακοσμητικό είναι το σταθερό πού έχω γιατί απλά δεν το χρησιμοποιώ...

ups φυσικά και έχω. ένα αρκετά δυνατό για τα μηχανήματα και ένα πιό δεύτερο για το router πού κρατάει τσεκαρισμένο γύρω στις 2 ώρες...

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαχαχα έλα έχεις δίκιο...

διακοσμητικό είναι το σταθερό πού έχω γιατί απλά δεν το χρησιμοποιώ...

ups φυσικά και έχω. ένα αρκετά δυνατό για τα μηχανήματα και ένα πιό δεύτερο για το router πού κρατάει τσεκαρισμένο γύρω στις 2 ώρες...

υπηρχε και η λυση ενα καλο και δυνατο για ολα.ειδικα οταν κοπει το ρευμα κλεινεις το Pc η το βαζεις να κανει shutdown αυτοματα ωστε να μεινει ολη η μπαταρια για το router

Δημοσ.

ναι πολύ σωστα. αλλά είχα πάρει ένα πιο δεύτερο ups πριν 2 χρόνια και όταν οι απαιτήσεις του pc έγιναν μεγαλύτερες πήρα ένα αρκετά καλό. έτσι μου εμεινε αυτό...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα έπαθα το αντίθετο, είχα τηλέφωνο, δεν είχα internet. Έμαθα τώρα, επανεκκίνηση το modem και έστρωσε η κατάσταση!

Μου ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός, ένταξη, αυτά που είπαν έβαλαν. Γιατί άλλες εταιρίες άλλα μας δήξαν και άλλα μας μπήξαν!!!!!

Δημοσ.

Σήμερα έπαθα το αντίθετο, είχα τηλέφωνο, δεν είχα internet. Έμαθα τώρα, επανεκκίνηση το modem και έστρωσε η κατάσταση!

Μου ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός, ένταξη, αυτά που είπαν έβαλαν. Γιατί άλλες εταιρίες άλλα μας δήξαν και άλλα μας μπήξαν!!!!!

δεν ειχες ppp οχι ιντερνετ.για να εχεις τηλεφωνο θα ηταν συγχρονισμενο το ρουτερ .απλα θα ειχε κανει drop to ppp και με το reboot εστρωσε.για το τελευταιο απλα χαχα..τι να πω τοσα χρονια ειμαι εγω σε μια εταιρεια ποτε δεν ειχα θεμα με λογαριασμους.:D

me οτε μου ειχε κατσει βλακεια με λογαριασμο και πληρωσε η Mother δυο φορες τον ιδιο λογαριασμο για μαμακιες τους.δεν προλαβα να ασχοληθω εγω αλλιως δεν θα ειχαν παρει δεκαρα.το εμαθα εκ τον υστερων αλλιως...(με ηρεμο τροπο παντα. Πανω απο ολα ανθρωποι και δεν μας φταιει η ταμιας των 500 ευρω).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και ο δεύτερος λογαριασμός. Αυτοί είναι λογαριασμοί!!!

Και αφού όλα πάνε καλά και με την σύνδεση και με το τηλέφωνο, κάνω αίτηση και για το σπίτι.

Δημοσ.

Ποιό router έχεις;

το pirelli

Σήμερα ήρθε και ο δεύτερος λογαριασμός. Αυτοί είναι λογαριασμοί!!!

Και αφού όλα πάνε καλά και με την σύνδεση και με το τηλέφωνο, κάνω αίτηση και για το σπίτι.

άστα φίλε μου σώθηκα με την cyta

Δημοσ.

και το Thomson 782 οπως και το 784 και το 780 και το 787 εχουν μενου που βλεπεις διαρκεια κλησης last calls κτλ .ειναι sto toolbox και telephony.αρκει να μην σου εχουν κοψει αυτην την καρτελλα.

Δημοσ.

και το Thomson 782 οπως και το 784 και το 780 και το 787 εχουν μενου που βλεπεις διαρκεια κλησης last calls κτλ .ειναι sto toolbox και telephony.αρκει να μην σου εχουν κοψει αυτην την καρτελλα.

Δεν έχει γίνει ακόμα η μεταφορά από Forthnet.

Ούτε το router έχω πάρει ακόμα.

Άλλος τρόπος για να μετράς την διάρκεια των voip κλήσεων,

εκτός του web interface του router, υπάρχει;

Δημοσ.

Δεν έχει γίνει ακόμα η μεταφορά από Forthnet.

Ούτε το router έχω πάρει ακόμα.

Άλλος τρόπος για να μετράς την διάρκεια των voip κλήσεων,

εκτός του web interface του router, υπάρχει;

μισο λεπτακι.για cyta Μιλαμε η για forthnet?με μπερδεψες.απο forthnet δυο τροπους ξερω.ο ενας ειναι η αναλυτικη του λογαριασμου και το δευτερο που πρεπει να ζητησεις ενεργοποιηση ειναι το OAM.

https://services.forthnet.gr/e-billing/app/login

Δημοσ.

μισο λεπτακι.για cyta Μιλαμε η για forthnet?με μπερδεψες.απο forthnet δυο τροπους ξερω.ο ενας ειναι η αναλυτικη του λογαριασμου και το δευτερο που πρεπει να ζητησεις ενεργοποιηση ειναι το OAM.

https://services.for...lling/app/login

Για CYTA.

Τώρα είμαι Forthnet αλλά μέχρι τέλος του μήνα θα έχει γίνει φορητότητα στην CYTA.

Οπότε από CYTA, μόνο μέσω του router;

Υπάρχει software υπολογιστή που να κάνει αυτή την δουλειά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...