poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 α οκ cyta = 782 .β.μπαινεις σαν User για αυτο δεν βλεπεις παραπανω πραγματα.αλλα ελεος να κοψουν το ποσο συγχρονιζει. αν εχεις προσβαση απο telnet που χλωμο θα μπορουσες να γραψεις telnet 192.168.10.254 και αφου μπεις αν σε βαλει δεν ξερω με τι στοιχεια αμα εγραψες adsl info σου βγαζει τα στατιστικα.αλλιως θα μπορουσες να τα δεις μονο με κανα προγραμμα οπως το Orbmt η to dmt αν το ρουτερ σου υποστηριζεται απο αυτα τα προγραμματα.
eddie-2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 α οκ cyta = 782 .β.μπαινεις σαν User για αυτο δεν βλεπεις παραπανω πραγματα.αλλα ελεος να κοψουν το ποσο συγχρονιζει. αν εχεις προσβαση απο telnet που χλωμο θα μπορουσες να γραψεις telnet 192.168.10.254 και αφου μπεις αν σε βαλει δεν ξερω με τι στοιχεια αμα εγραψες adsl info σου βγαζει τα στατιστικα.αλλιως θα μπορουσες να τα δεις μονο με κανα προγραμμα οπως το Orbmt η to dmt αν το ρουτερ σου υποστηριζεται απο αυτα τα προγραμματα. Με λίγα λόγια, δεν μπορώ να δω!
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 με λιγα λογια αν πετυχει το τελευταιο μονο.η αν θες παρε απο κανα φιλο κανα ρουτερ και βαλτο πανω να δεις απο περιεργεια ποσο κανει sync.δεν θα μπεις νετ αλλα τουλαχιστον θα δεις ποσο συγχρονιζει και με τι χαρακτηριστικα.αλλιως μονο dmt orbmt αν πετυχει που δεν ξερω αν υποστηριζουν το 782.καποια thomson 585 κτλ τα υποστηριζαν τωρα αυτο...
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 θα του πουν οτι το ρουτερ ειναι κλειδωμενο για χ υ λογους.απλα μπορει να ζητησει να του τα πουν αυτοι που τα βλεπουν ειτε μεσα απο το ρουτερ ειτε μεσα απο το port που συνδεεται.
billst21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ε ρε και να μου το έκαναν αυτό τι θα γινόταν... να μην έχω πρόσβαση στο δικό μου μηχάνημα?
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 bill το θεμα δεν ειναι οτι κλειδωνουν το ρουτερ.το θεμα ειναι οτι δεν ξερουν να το κλειδωσουν σωστα και κλειδωνουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο αυτα που πρεπει.πχ και στην forthnet κλειδωνουν το 784 αλλα δεν εξαφανιζουν ολες τις καρτελλες.ειδικα στην Thomson απο κλειδωμενα firmware αλλο τιποτα.ολες οι εταιρειες με custom firmware τα ζητανε.
weber122 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ψιλο απαράδεκτο μου φαίνεται να κλειδώνουν το router του άλλου. για ποιο λόγο γίνεται αυτό?
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 για να μην μπορει ο χρηστης να πειραξει το voip και χαλασει τις ρυθμισεις του τηλεφωνου και μετα λεει δεν παιζει το τηλεφωνο.γιατι ως γνωστο απειρα bot θα κανουν δοκιμες.αυτο το βρισκω λογικο απλα η cyta μαζι με αυτα εχει κλειδωσει και αλλα που δεν θα πρεπε.η forthnet εχει κλειδωσει λιγοτερα .βεβαια για καποιον που θελει να πειραξει τα παντα στον ρουτερ ακομα και η forthnetπου κοβει το cli ειναι too much.απλα στο cli οσο ξερω δεν μπορεις να κοψεις λιγα πραγματα οποτε υποχρεωτικα το κοβεις ολο.εκτος αν η thomson μπορει να βγαλει εκδοση και με περιορισμενο cli
billst21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 αυτό φαίνετε το έκαναν μετά γιατί αυτό πού έχω εγώ τα έχει όλα free.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 λογικα το voip δεν πρεπει να ειναι free εκτος αν δεν εχεις καν τηλεφωνια και εχεις μονο νετ.
billst21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οχι ρε c όλα τα έχω... και είναι εντελώς ξεκλείδωτα και στο voip
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 μαλλον σε ξεχασαν τι να πω.η μπορει τα πρωτα να εφυγαν ετσι.δηλαδη βλεπεις sip servers username kai password κανονικα για το voip σου?αν κανεις Reveal τα αστερακια μετα μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες εσυ.
eddie-2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τα speed test μου δίνουν 3.47 πάνω κάτω.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 speedtest sucks.ειτε download απο καποιον καλο Ftp η download Με download manager απο καποιο καλο site px www.asus.com www.apple.com www.nvidia.com www.ati.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα