Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο γαι speed test; Να σας πω και τι ταχύτητα μου δίνει η 4άρα.

Δημοσ.

Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο γαι speed test; Να σας πω και τι ταχύτητα μου δίνει η 4άρα.

πές μας τι σου λέει το router μέσα...

Δημοσ.

να μην μπορείς να μεταφέρεις το τηλέφωνο μακριά αό το router είναι λίγο βλακεία αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. πάντως @eddie αν νομίζεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα μειονεκτήματα του voip, προχώρα...

μπορεις να βαλεις μια μπριζα της cyta που εχει δυο υποδοχες μια στην οποια θα δινει σημα στο router και μια που θα επιστρεφει απο το router στις υπολοιπεσ μπριζες οποτε λινετε το θεμα να εχεις το τηλεγωνο οπου θελεις.
Δημοσ.

οχι αυτό...

στο downstream.

Αν δεν κάνω λάθος πάλι, μάλλον εννοείς από κάτω που λέει (Δραστηριότητα).

Αποστολή 4.070.925 byte και Παραλαβή 9.744.942 byte.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος πάλι, μάλλον εννοείς από κάτω που λέει (Δραστηριότητα).

Αποστολή 4.070.925 byte και Παραλαβή 9.744.942 byte.

οχι.

πάτα στην γραμμή διεύθυνσης του browser 192.168.1.1 πάτα enter, θα σου ανοίξει μια καρτέλα user name και pass. και στα 2 βάλε cytauser, θα σου ανοίξει η καρτέλα του router, στην μέση γράφει adsl πάτας status και εκεί τα βλέπεις όλα.

Δημοσ.

οχι.

πάτα στην γραμμή διεύθυνσης του browser 192.168.1.1 πάτα enter, θα σου ανοίξει μια καρτέλα user name και pass. και στα 2 βάλε cytauser, θα σου ανοίξει η καρτέλα του router, στην μέση γράφει adsl πάτας status και εκεί τα βλέπεις όλα.

Το προσπαθώ αλλά δεν ανοίγει τίποτα. :(

Κάτι διάβασα ότι δεν λειτούργει πλέον αυτό,

η δεν κάνω κάτι καλά εγώ.

Δημοσ.

Το προσπαθώ αλλά δεν ανοίγει τίποτα. :(

Κάτι διάβασα ότι δεν λειτούργει πλέον αυτό,

η δεν κάνω κάτι καλά εγώ.

κάτι λάθος κάνεις φίλε... πές μου τι ακριβώς κάνεις για να σε βοιθήσω.

Δημοσ.

κάτι λάθος κάνεις φίλε... πές μου τι ακριβώς κάνεις για να σε βοιθήσω.

Έλα, το βρήκα είναι το 192.168.10.254

Το 192.168.1.1 που μου είπες βγάζει (σφάλμα, Αδύνατη η σύνδεση στο διακομιστή).

Λοιπόν πήγα εκεί που λέει (Broadband Connection) πάτησα (Internet:) και κάπου γράφει:

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,04 / 3,01

Πες μου πάλι ότι δεν είναι αυτό! :mad:

Δημοσ.

οχι φίλε μου ούτε αυτό είναι

πές μου ποιό router σου έδωσαν και κάνε μου ένα print screen όταν έχεις ανοικτό το router να δώ και να σου πώ.

Δημοσ.

Παιδιά τζάμι η cyta!!!

Κατά τις 15:00 κόπηκε η γραμμή αλλά επειδή έλειπα κατά τις 18:00 συνδέθηκα, οπότε δεν ξέρω πόσο έμεινα χωρίς σύνδεση. Έβαλα το modem και κατευθείαν συνδέθηκα χωρίς παρατράγουδα. Είδα και μια αναπάντητη στο κινητό μου από σταθερό, μαλών με έπαιρναν για να μου πουν ότι συνδέθηκα και να με βοηθήσουν στην εγκατάσταση, αλλά τα είχα κάνει ήδη. Τώρα που σας γράφω με ξανά πήραν να βεβαιωθούν ότι συνδέθηκα και αν είχα κανένα πρόβλημα.

Μπράβο τους παντός, ούτε με τον ΟΤΕ ούτε με την Forthnet είχα τέτοια γρηγοράδα και εξυπηρέτηση, ειδικά με τον ΟΤΕ.

α.συνηθως η διακοπη γινεται προς το μεσημερι για αυτο και το πρωι 11 η ωρα δεν ειχε γινει κατι.συνηθως το πρωι οι κατανεμηταριοι κοιτανε τις βλαβες και τα συνδυαστικα.επειδη εχεις voip ειναι ηδη σεταρισμενο το ρουτερ.ναι η κληση απο την cyta ειναι.

τωρα για αυτο που λες ουτε με οτε και forthnet Ειχα τετοια εξυπηρετηση γενικως ισχυουν τα παρακατω.

οταν εχεις voip συνηθως παιρνεις το ρουτερ ετοιμο. στην forthnet το 585 v8 οσο ξερω το Thomson σεταρεται αυτοματα οταν μπει πανω στην γραμμη οποτε πλεον δεν χρειαζεται να το σεταρεις εσυ.το 784 ερχεται με το voip ετοιμο και απλα νομιζω βαζεις username kai password που σου εχουν ερθει με μηνυμα,αν δεν σεταριστει μονο του το 585 v8 η εχεις αλλο ρουτερ απλα μπαινεις στο Interface του ρουτερ και βαζεις Username kai password και σε 2 λεπτα εισαι ετοιμος.τιποτα παραπανω.απλα πρεπει να βαλεις και φιλτρα στα τηλεφωνα εκτος αν εχεις voip τηλεφωνο.αν ειναι ομως tdm θελει φιλτρο.η forthnet δινει και voip και tdm, η cyta Μονο voip ,η Hol και τα 2 .ο οτε μονο tdm.στην οτενετ τωρα και εκει χρειαζεται απλα να βαλεις τα στοιχεια οπως και σε ολες τις αλλες εταιρειες που ειναι διαδικασια ενος λεπτου απλα η Otenet μεχρι προτεινως δεν σου δινε παντα Username και password.πολλες φορες επαιρνες ενα id και επρεπε να πας στο my.otenet.gr και να ενεργοποιησεις απο εκει το λογαριασμο.πραγμα λιγο σπαστικο γιατι επρεπε να βαλεις στο ρουτερ τα στοιχεια [email protected] και password otenet για να μπεις σε αυτην την σελιδα η να μπεις απο αλλον υπολογιστη που εχει νετ.αν και μερικα ρουτερ της οτενετ τα ειχαν ηδη ετοιμα τα στοιχεια σεταρισμενα για να μπορεις να μπεις στην σελιδα my.otenet.gr και να κανεις την ενεργοποιηση.στην Hol δεν υπαρχουν στοιχεια οποτε συνδεεσαι απευθειας ειτε εχεις voip ειτε Tdm..

αν δεν εχεις καποιο προβλημα πχ sync no ip,η αποσυνδεσεις η ασταθεια sync η no sync η δεν ξερω τι σε ολες τις εταιρειες παιζεις τσακ μπαμ..απλα θελει προσοχη και με τα φιλτρακια ειδικα αν υπαρχει συναγερμος.

τωρα η διακοπη απο τον οτε ειναι 5 λεπτα μετα βιας οταν μιλαμε οτι φευγεις απο μια εταιρεια και πας σε αλλη.απλα βγαζουν το ραζιμι που παει την γραμμη σου στο δικο τους dslam (οτε) ειτε στο dslam του εναλακτικου και βαζουν ενα ραζιμ στο mirroring με την αιθουσα παροχων που καταληγει στο εκαστοτε dslam της καθε εταιρειας.ολες οι καλωδιωσεις ειναι ετοιμες απο την κατασκευη της αιθουσας παροχων απλα ο οτε κανει την γεφυρα μεσα στον κατανεμητη του αστικου κεντρου.δηλαδη οση ωρα θες για να περασεις ενα ραζιμ 5-10 μετρα να βγαλεις το παλιο και να το πατσαρεις (το νεο)στα σωστα ορια

χαχαχαχα άστα αυτά....

ασε εγραφα τοση ωρα και το εχασα.

αφου δουμε οτι κουμπωνεις στα 4 αμα θες να δοκιμασεις down και Up δοκιμασε σε καποιον ftp server και οχι σε speedtest.net κτλ.

τωρα για Online tests ειναι τα 2 κλασσικα.speedtest.forthnet.gr και speedtest.net.

μπορεις να βαλεις μια μπριζα της cyta που εχει δυο υποδοχες μια στην οποια θα δινει σημα στο router και μια που θα επιστρεφει απο το router στις υπολοιπεσ μπριζες οποτε λινετε το θεμα να εχεις το τηλεγωνο οπου θελεις.

δεν ειναι ακριβως θεμα πριζας .και χωρις διπλη πριζα το κανεις αρκει να πιανουν τα χερια σου.απλα με διπλη ειναι πιο ευκολο για να μην εχεις καλωδιο απο κατω οπως εκαναν παλια οι τεχνικοι του οτε με το isdn επειδη δεν κουβαλαγαν διπλη πριζα.

Έλα, το βρήκα είναι το 192.168.10.254

Το 192.168.1.1 που μου είπες βγάζει (σφάλμα, Αδύνατη η σύνδεση στο διακομιστή).

Λοιπόν πήγα εκεί που λέει (Broadband Connection) πάτησα (Internet:) και κάπου γράφει:

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,04 / 3,01

Πες μου πάλι ότι δεν είναι αυτό!

δεν ειναι.θα πας broadband connection και μετα dsl connection οχι Internet.και ειναι 192.168.1.254 οχι 10.254.thomson δεν σου δωσαν?

Η γκαντεμια ειναι να παιζει οριακα ο χαλκος η να ησουν 2mbit και να μην παιζει παραπανω λογω κακης ποιοτητας να σε βαλουν σε αλλο οριο καταλαθος και να μην παιζεις καθολου η να εισαι σε αλλον isp

να μην κουμπωσουν καλα το καλωδιο

να ειναι κομμενο η προβληματικο το ζευγαρι καλωδιο μεχρι την αιθουσα παροχων

να εχει προβλημα η καρτα του παροχου κτλ.

σπανια μεν αλλα γινονται.

Δημοσ.

οχι φίλε μου ούτε αυτό είναι

πές μου ποιό router σου έδωσαν και κάνε μου ένα print screen όταν έχεις ανοικτό το router να δώ και να σου πώ.

:blink: Σε τραπεζικούς λογαριασμούς πιο εύκολα θα έμπαινα! :D

To modem είναι (THOMSON TG782).

Δες το και ανοιχτό.

δεν ειναι.θα πας broadband connection και μετα dsl connection οχι Internet.και ειναι 192.168.1.254 οχι 10.254.thomson δεν σου δωσαν?

Δες στην εικόνα, έχει πουθενά dsl connection;

Το 192.168.10.254 είναι γραμμένο στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες, αλλά και με το 192.168.1.254 το ίδιο αποτέλεσμα βγαίνει.

post-200258-0-70985400-1312373173_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...