Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αυτο εγραψα.δεν εχει νοημα αν εχει ιντερνετ απο αλλη εταιρεια.αν δεν εχει τοτε ας το ριξει.forthnet ειναι η Ote?forthnet λεει το θεμα.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για αυτο εγραψα.δεν εχει νοημα αν εχει ιντερνετ απο αλλη εταιρεια.αν δεν εχει τοτε ας το ριξει.forthnet ειναι η Ote?forthnet λεει το θεμα.

ναι sorry φίλε μου λάθος δικό μου forthnet είναι

λογικά πρέπει να παίζει με forthnet γιαυτό είπα να μήν το βάλει απο τώρα.

Δημοσ.

απλα οταν εγραψε να μην το βαλει πανω μου ακουστηκε σαν οτι το ειπεςοτι θα παθει κατι και κολλησα:P

χαχαχαχα οχι ρε c

Δημοσ.

Sorry και από μένα που δεν σας ενημέρωσα.

Όταν ξεκίνησα το θέμα είχα στο μυαλό μου το τηλέφωνο του σπιτιού μου που είναι στην forthnet στο 2play Economy.

Αλλά την αίτηση την έκανα στο τηλέφωνο της δουλείας μου που είναι στον ΟΤΕ με conn-x και παράλληλα είναι και στην forthnet με το αρχικό σύστημα που είχε όταν δεν είχε δικές τις γραμμές και παίρνεις το 1789 πριν από κάθε κλήση για να γίνει μέσω forthnet.

Δημοσ.

προεπιλογη φορεα.οποτε ναι πεεριμενεις να σταματησει να παιζει η οτενετ για να βαλεις πανω το ρουτερ της cyta.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με πήραν χθες τηλ. από την cyta και μου είπαν ότι σήμερα θα με συνδέσουν, οπότε λέω συνεπείς στο ραντεβού τους. Σημέρα δεν είδα καμια κίνηση μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Ακόμη δεν έγινε διακοπή απ’ τον ΟΤΕ.

sorry απο τον οτε...

όταν γίνει τότε θα βάλεις το router της cyta.

Δημοσ.

Παιδιά τζάμι η cyta!!! ;) :D

Κατά τις 15:00 κόπηκε η γραμμή αλλά επειδή έλειπα κατά τις 18:00 συνδέθηκα, οπότε δεν ξέρω πόσο έμεινα χωρίς σύνδεση. Έβαλα το modem και κατευθείαν συνδέθηκα χωρίς παρατράγουδα. Είδα και μια αναπάντητη στο κινητό μου από σταθερό, μαλών με έπαιρναν για να μου πουν ότι συνδέθηκα και να με βοηθήσουν στην εγκατάσταση, αλλά τα είχα κάνει ήδη. Τώρα που σας γράφω με ξανά πήραν να βεβαιωθούν ότι συνδέθηκα και αν είχα κανένα πρόβλημα.

Μπράβο τους παντός, ούτε με τον ΟΤΕ ούτε με την Forthnet είχα τέτοια γρηγοράδα και εξυπηρέτηση, ειδικά με τον ΟΤΕ. <_< :P

Δημοσ.

Κατά τις 15:00 κόπηκε η γραμμή αλλά επειδή έλειπα κατά τις 18:00 συνδέθηκα, οπότε δεν ξέρω πόσο έμεινα χωρίς σύνδεση. Έβαλα το modem και κατευθείαν συνδέθηκα χωρίς παρατράγουδα. Είδα και μια αναπάντητη στο κινητό μου από σταθερό, μαλών με έπαιρναν για να μου πουν ότι συνδέθηκα και να με βοηθήσουν στην εγκατάσταση, αλλά τα είχα κάνει ήδη. Τώρα που σας γράφω με ξανά πήραν να βεβαιωθούν ότι συνδέθηκα και αν είχα κανένα πρόβλημα.

Μπράβο τους παντός, ούτε με τον ΟΤΕ ούτε με την Forthnet είχα τέτοια γρηγοράδα και εξυπηρέτηση, ειδικά με τον ΟΤΕ. <_< :P

άρα συνεχίζουν όπως ξεκίνησαν...

μπράβο τους για άλλη μια φορά.

Δημοσ.

Μπράβο τους παντός, ούτε με τον ΟΤΕ ούτε με την Forthnet είχα τέτοια γρηγοράδα και εξυπηρέτηση, ειδικά με τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Μπράβο τους παντός, ούτε με τον ΟΤΕ ούτε με την Forthnet είχα τέτοια γρηγοράδα και εξυπηρέτηση, ειδικά με τον ΟΤΕ.

Poulinos τι έγινε;

Είναι αυτό που λέει: (θέλω να τ’ ακούω)!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...