eddie-2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 11 εργάσιμες... ταχύτητα σύνδεσης. 2play 4Mbps, με τα 16 ευρώ.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μην κοιτας και πολύ τα βήματα, εμενα πήγε ξαφνικα βημα 3, μετα βημα 0 και μετα λίγες μέρες μους εστειλαν μηνυμα ότι θα ενεργοποιηθει σε 2-3 μέρες. Η ολη διαδικασία κραταει 30 ημερολογιακες μέρες περιπου.
kosmous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Στην Νάουσα σε 4 διαφορετικές συνδέσεις μου πήρε γύρω στις 15 εργάσιμες για την κάθε μία . Πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος , δυόμισι χρόνια τώρα έμεινα από τηλέφωνο (λόγω προβλημάτων δικτύου αναβαθμίσεις κλπ )τρεις με τέσσερις φορές με διάρκεια από μια μέρα μέχρι δύο . Τίποτα δηλαδή σε σχέση με τα χρήματα που έχω γλυτώσει .
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Την έκανα την αίτηση στην cyta. Τώρα!!! Η νεκροψία θα δήξει! θα δεις.αμα δεν σαρεσει υπαρχουν και αλλες εταιρειες.αν και ειναι θεμα χαλκου και 4 mbps που ζητησες ειναι ευκολο Από 30/6 Πες μας τα καλά, πες μας και τα άσχημα. voip.σε πολλες εταιρειες η ποιοτητα ειναι σχεδον ιδια με την tdm.σε αλλες δεν ειναι οποτε αυτο ειναι συν πλην αναλογως τα ασχημα του voip.πρεπει το ρουτερ να ειναι αναμμενο.αμα εχεις διακοπη και δεν εχεις Ups την εκατσες.σε μερικες εταιρειες αμα δεν κανουν τα καταλληλα qos για να εχει priority τοτε αμα seedareis η leechareis full τοτε εχεις θεμα. Επισης τα τηλεφωνα ξεκινανε πανω απο το ρουτερ αλλα αντιθετα με το φιλο που ελεγε οτι δεν μπορεις να εχεις σε ολα τα δωματια θα διαφωνησω διοτι αμα το σπιτι επιτρεπει και πιανουν τα χερια σου βγαζεις τηλ οπου θες.αμα πεσει το ιντερνετ χανεις το τηλ. τα συν ειναι οτι μπορεις να εχεις πολλα νουμερα.αμα γινει βραχυκυκλωμα σε t-r ενω η tdm τηλεφωνια δεν θα παιζει με τιποτα το ιντερνετ ισως παιξει με χειροτερα στατιστικα αλλα εστω και ετσι θα εχεις τηλ.το ιδιο και σε γραμμη που γειωνει η ειναι μονοπωλο κτλ. ειναι πιο απλη στην υλοποιηση στον Provider και δεν εχεις καρτα voice και splitter να χαλασει οποτε καποιες φορες ειναι καλυτερα. Το μηνυμα έρχεται λίγο πριν ενεργοποιηθει η σύνδεση, λογικά σε 1 μηνα αλλά επειδη ειναι καλοκαιρι ίσως λίγο νωριτερα. συνηθως στελνουν σε ολες τις εταιρειες απο την καταχωρηση της αιτησης. Τίποτα δεν έλαβα. Βέβαια την αίτηση δεν την έκανα μόνος μου, πήγα σε κατάστημα για να τους δώσω την προμήθεια. συνηθως τα καταστηματα εχουν μια μικρη καθυστερηση μεχρι να δωσουν την αιτηση.ειτε Online ειτε offline Σε μια φίλη μου που έκανε την αίτηση ποιο μπροστά από μένα, χωρίς να έχει σύνδεση ΟΤΕ οπότε έπρεπε να πληρώσει 50 ευρώ για νέα γραμμή, της είπαν ότι δεν γίνετε τίποτα. ολοι πληρωνουν τελος ενεργοποιησης.και οτε να εχεις παλι κατι πληρωνεις .οχι 50 αλλα νομιζω σε ολες τις εταιρειες κατι υπαρχει. Σήμερα το πρωί μου ήρθε το πρώτο μήνυμα με τους κωδικούς για να ελέγχω την πορεία της αίτησης μου. Πλάκα έχουν!!! Είμαι στο (Βήμα 0) (Το αίτημά σας βρίσκεται σε επεξεργασία.). 12 Μέρες το επεξεργάζονται, για να δούμε πόσες ακόμα. μπορει να ειναι στο σταδιο που παει στον οτε οποτε εκει θα προχωρησει μολις ο οτε δωσει το οκ για την κατασκευη του βρογχου
eddie-2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Με πήραν τηλ. Απ’ τον ΟΤΕ πριν λίγες μέρες για να μου κάνουν καλύτερη προσφορά και για να τους αποφύγω είπα θα το σκεφτώ και μου απάντησαν θα σας ξανά καλέσουμε την Τρίτη, σήμερα δηλαδή. Μέτα σκέφτηκα ότι αυτό ίσως να καθυστερούσε την αίτηση. Σήμερα που με πήραν τους είπα ότι θα πάω στην cyta. Ελπίζω να βοηθήσει αυτό.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 δεν νομιζω οτι θα στην καθυστερησε.απλα επειδη ξερουν οτι απο την στιγμη που παει στον οτε η αιτιση θελει κανα 10 ημερο μαλλον κοιτανε μεσα σε αυτες τις 10 μερες να σε παρουν πισω.anyway το ποσες μερες θα παρει ειναι και λιγο θεμα τυχης.τεχνικος που θα βγει αν θα ενωσει απο καφαο η θα ερθει μεχρι και στο σπιτι και αν θα βρει ανοιχτα κατω την πορτα και τον κατανεμητη καιδιαφορα τετοια. ενα φιλο μου ο τεχνικος του οτε δεν του ενωσε την γραμμη απο το καφαο μονο και τερμα παρολο που ηταν σε τριτη εταιρεια αλλα πηγε και στο σπιτι για να αφησει χαρτακι στον κατανεμητη(κατι που ειδικα αθηνα δεν πολυγινεται αντιθετα με επαρχεια) και επειδη βρηκε κλειστα δεν ενεργοποιησε την γραμμη και εφυγε και η αιτηση αργησε αλλες 7 μερες.ενω αλλοι τεχνικοι του οτε δεν πανε κατανεμητη να αφησουν χαρτακι με το οριο και να κανουν δοκιμη και απλα ενωνουν απο το καφαο προς τον κατανεμητηκαι αμα παιξει επαιξε.αν οχι παει για βλαβη αφου την τεσταρει ο παροχος.εχει να κανει με τον τεχνικο
eddie-2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλά πάμε! Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι η ενεργοποίηση θα γίνει έως 26/7/2011.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 λογικα ναι τοτε θα ενεργοποιηθει.ειναι η πιθανη ημερα ενεργοποιησης που δινει ο οτε στον παροχο.μετα απλα θα ερθουν απο τον παροχο σου να σου συνδεσουν την γραμμη(εκτος αν αλλαξες απλα εταιρεια οποτε θα παιξει πανω στην ηδη υπαρχουσα).απλα θα βαλεις πανω το ρουτερ της cyta για να παιξει και η τηλεφωνια(voip)
eddie-2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 και ενοείτε ότι δεν θα βάλεις τίποτα... Λες να το κάνω σαν τον Mr. Bean με την τηλεόραση; Που να το βάλω αν δεν μου κάνουν την σύνδεση πρώτα! Παντός το παρέλαβα!!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 και ενοείτε ότι δεν θα βάλεις τίποτα... γιατι και να βαλει το ρουτερ πανω στην γραμμη και να τα εχει ολα ετοιμα που το κακο???? το ρουτερ συνηθως ειναι σεταρισμενο και αμα εχει ηδη ενεργο βρογχο γιατι να περιμενει να του πουν αυτοι και να μην το εχει πανω στην γραμμη να δει αυτος ποτε θα ενεργοποιηθει. αν εχει ηδη ιντερνετ τοτε ναι περιμενει μεχρι να μην παιζει το ιντερνετ με τον υπαρχον παροχο και μολις σταματησει βαζει το αλλο πανω.
billst21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 γιατι και να βαλει το ρουτερ πανω στην γραμμη και να τα εχει ολα ετοιμα που το κακο???? το ρουτερ συνηθως ειναι σεταρισμενο και αμα εχει ηδη ενεργο βρογχο γιατι να περιμενει να του πουν αυτοι και να μην το εχει πανω στην γραμμη να δει αυτος ποτε θα ενεργοποιηθει. αν εχει ηδη ιντερνετ τοτε ναι περιμενει μεχρι να μην παιζει το ιντερνετ με τον υπαρχον παροχο και μολις σταματησει βαζει το αλλο πανω. άμα δεν ήταν σε κανένα πάροχο να το έκανε αλλά ήδη είναι στον οτε οπότε γιατί να το κάνει απο τώρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα