Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η cyta δουλεύει διαφορετικά φιλε μου

όλα αυτά θα τα βγάλεις τι δέν κατάλαβες πιό πανω πού σού είπα?

Το κατάλαβα το κόλπο που έκανες, το θέμα είναι ότι η cyta θα με συνδέσει στο κουτί των τηλεφώνων της οικοδομής, οπότε θα δώσει κατευθείαν στις πρίζες του διαμερίσματος μου.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τότε πρέπει να βρείς ένα τρόπο να φέρεις το καλώδιο σε ένα σημείο του σπιτιού σου χωρίς να παρεμβάλονται οι μπρίζες

Δημοσ.

τότε πρέπει να βρείς ένα τρόπο να φέρεις το καλώδιο σε ένα σημείο του σπιτιού σου χωρίς να παρεμβάλονται οι μπρίζες

Πολύ δύσκολο αλλά θα δω τη θα κάνω.

Στην άλλη περίπτωση δηλαδή θέλει το modem – router της cyta μόνιμα αναμμένο και το τηλέφωνο συνδεδεμένο πάνω σ’ αυτό.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως θα μπορέσεις να τα έχεις όλα αλλάζοντα σε CYTA και Voip. Αν είναι τόσο σημαντικό δες κάναν άλλο πάροχο.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως θα μπορέσεις να τα έχεις όλα αλλάζοντα σε CYTA και Voip. Αν είναι τόσο σημαντικό δες κάναν άλλο πάροχο.

δηλαδή ποιά όλα φίλε μου?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λέγοντας όλα εννοώ και να κλείνει το router και να έχεις ότι τηλέφωνο θες και να μπορείς να το συνδέσεις σε όποια πρίζα θες και να πληρώνεις λίγα και να έχεις πιο γρήγορες ταχύτητες κλπ κλπ. Πρακτικά θέματα, αλλά εξαρτάται και από τις απαιτήσεις του καθένα.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι μην ανοιγω καινουριο θεμα: Tι διαφορά εχει το "Ενισχυμένο πακέτο 2play 24Mbps" απο το απλο "2play 24Mbps" ξερει κανεις? Ευχαριστω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λέγοντας όλα εννοώ και να κλείνει το router και να έχεις ότι τηλέφωνο θες και να μπορείς να το συνδέσεις σε όποια πρίζα θες και να πληρώνεις λίγα και να έχεις πιο γρήγορες ταχύτητες κλπ κλπ. Πρακτικά θέματα, αλλά εξαρτάται και από τις απαιτήσεις του καθένα.

Πρακτικά θέματα και πολύ επίκαιρα τώρα με τις διακοπές της ΔΕΗ κάποιοι δεν έχουν ούτε τηλέφωνο.

Δημοσ.

Για ‘μένα πάντως με το πακέτο που έχω στο κινητό, δεν με απασχολεί αν δεν έχω τηλέφωνο την ώρα της διακοπής του ρεύματος άσε που το router θα είναι σβηστό έχεις δεν έχεις γραμμή.

Δημοσ.

και για μένα πού έχω ups,όπως νομίζω όλοι πρέπει να έχουμε, το έχω βάλει επάνω οπότε όταν κοπεί το ρεύμα έχω τηλ τουλάχιστον για 1 ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...