nikoskon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εχουμε και λεμε.δεν εχω ακουσει ποτε για φαχ που να ειναι συμβατο με voip αφου ολα τα fax που θα κουμπωσουν πανω στο ρουτερ θα ειναι με κανονικο Rj11 στην fxs υποδοχη. σε forthnet Που ξερω βαζεις κανονικα πανω το fax και παιζει οπως και ο συναγερμος και τα μηχανηματα πιστωτικων καρτων.Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα πλεον ειναι σπανιες να μην παιξει κατι.συνηθως αμα δεν παιξει το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις την ταχυτητα αποστολης του fax στην μικροτερη δυνατη πχ 9600 αν το υποστηριζει το fax.μερικα δεν εχουν καν επιλογη να διαλεξεις ενω καποια αλλα απο default ειναι στο μεγιστο στα 33600 οποτε εκει το ριχνεις.επισης μπορεις να κανεις δοκιμη με enable disable to ecm.ecm = error correction mode αλλα πολλες φορες καποιοι το εχουν σαν economy mode σε μελανι. απο εκει και περα εξαρταται τον provider αν τα μηχανηματα για voice Που εχουν παιζουν με fax και συναγερμους κανονικα.καποιες εταιρειες σου λενε οτι δεν παιζουν ουτε φαξ ουτε συναγερμο.πολλες φορες ο συναγερμος δεν παιζει επειδη θελει τα data του να ειναι Uncompressed ενω απο default οταν μιλας στο τηλ γινονται compressed .ετσι αν δεν περασουν Uncompressed δεν θα παιξει πχ ενας συναγερμος(κατα μεγαλο ποσοστο) οποτε κανε δοκιμη μονος σου Εμ δεν έχω fax! Εδώ είναι το θέμα... Θέλω να αγοράσω αλλά θέλω να μου εγγυηθούν πως θα παίξει... Φαντάζεσαι να σκάσω 100€ για μηχάνημα που τελικά δεν...; Τις επόμενες ημέρες θα συντάξω mail αναφέροντας τα συγκεκριμένα μοντέλα fax που σκέφτομαι να αγοράσω για να μου πουν. Κατά τ' άλλα, μπόμπα η Cyta!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 βρες κανα fax δανεικο απο κανα φιλο η ας μας πει εδωμεσα καποιος αν παιζει το fax του η οχι.δες και στο site τους τι γραφουν.να σου εγγυηθουν το ξεχνας αλλα οκ.δεν γινεται να εχουν δοκιμασει ολα τα μοντελα fax
nikoskon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 βρες κανα fax δανεικο απο κανα φιλο η ας μας πει εδωμεσα καποιος αν παιζει το fax του η οχι.δες και στο site τους τι γραφουν.να σου εγγυηθουν το ξεχνας αλλα οκ.δεν γινεται να εχουν δοκιμασει ολα τα μοντελα fax Σιγά τα πολλά fax που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά! Και δεν είπα να το δοκιμάσουν οι ίδιοι και μετά να μου πουν(που στην τελική αν γινόταν στο παρασκήνιο κάτι τέτοιο θα μιλούσαμε για ασύλληπτης κλάσης customer care), αλλά τί στο καλό, θα έχουν ένα feedback από διάφορες συσκευές fax και αν λειτουργούν ή όχι. Θα δείξει η πορεία... Δυστυχώς fax δεν μπορώ να βρώ...
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Σιγά τα πολλά fax που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά! Και δεν είπα να το δοκιμάσουν οι ίδιοι και μετά να μου πουν(που στην τελική αν γινόταν στο παρασκήνιο κάτι τέτοιο θα μιλούσαμε για ασύλληπτης κλάσης customer care), αλλά τί στο καλό, θα έχουν ένα feedback από διάφορες συσκευές fax και αν λειτουργούν ή όχι. Θα δείξει η πορεία... Δυστυχώς fax δεν μπορώ να βρώ... ειναι παρα πολλα.δεν γινεται μια εταιρεια να αγορασει 500 τετοια.το ιδιο και με τα τηλεφωνα που σε μερικα δεν παιζει η αναγνωριση.δυσκολο να κρατησεις feedbackκαι ακομα πιο δυσκολο να προτεινεις με 100 τις 100 σιγουρια οτι παιζει.γενικα δεν ξερω κατα ποσο το υποστηριζουν.σε forthnet που εχω δει εχω αποψη σε cyta θα σε γελασω.το πιο ευκολο ειναι αν εχεις ενα Laptop να δοκιμασεις το win fax με το 56κ modem που εχει.ετσι θα δεις αν στελνει η οχι φαξ πριν παρεις κατι.και υπαρχουν πολλα fax επειδη κατι hp κτλ καθε λιγο και λιγακι νεα γκαμα πολυμηχανηματων που εχουν και φαξ πανω.και καθε 5-6 μηνες βγαζουν και νεα μοντελα.
nickaros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ειναι παρα πολλα.δεν γινεται μια εταιρεια να αγορασει 500 τετοια.το ιδιο και με τα τηλεφωνα που σε μερικα δεν παιζει η αναγνωριση.δυσκολο να κρατησεις feedbackκαι ακομα πιο δυσκολο να προτεινεις με 100 τις 100 σιγουρια οτι παιζει.γενικα δεν ξερω κατα ποσο το υποστηριζουν.σε forthnet που εχω δει εχω αποψη σε cyta θα σε γελασω.το πιο ευκολο ειναι αν εχεις ενα Laptop να δοκιμασεις το win fax με το 56κ modem που εχει.ετσι θα δεις αν στελνει η οχι φαξ πριν παρεις κατι.και υπαρχουν πολλα fax επειδη κατι hp κτλ καθε λιγο και λιγακι νεα γκαμα πολυμηχανηματων που εχουν και φαξ πανω.και καθε 5-6 μηνες βγαζουν και νεα μοντελα. http://www.cyta.gr/index.php?ID=products#anch9 εχει στα πολυμηχανιματα ενα φιλιπς που υποστηριζει και φαξ, δεν νομιζω να πουλανε φαξ και να μην μπορουν να το υποστηριξουν σαν παροχος. ρωτα τους ξανα στο τηλεφωνο η στειλε τους εμειλ οπως ειπες η στειλε τουσ και στο adslgr.com στο tech support μερος του forum της cyta μπας και σου απαντησουνε.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 http://www.cyta.gr/i...=products#anch9 εχει στα πολυμηχανιματα ενα φιλιπς που υποστηριζει και φαξ, δεν νομιζω να πουλανε φαξ και να μην μπορουν να το υποστηριξουν σαν παροχος. ρωτα τους ξανα στο τηλεφωνο η στειλε τους εμειλ οπως ειπες η στειλε τουσ και στο adslgr.com στο tech support μερος του forum της cyta μπας και σου απαντησουνε. μην αμφιβαλεις για τιποτα.και στο τηλεφωνο ελεος κανεις δεν ξερει αν υποστηριζει η οχι?ας βρει απο κανα φιλο κανα δανεικο η ας δοκιμασει το win fax αν εχει κανα 56 Modem σε Pc η σε laptop.giati και οι 2 απαντησεις που εδωσαν μου φαινονται παραξενες.τι ρυθμιση να κανει?β.τι συμβατη με voip.δεν εχω δει φαξ να λεει συμβατο με voip και ουτε εχω δει φαξ να λεει παιζει και σε voip γραμμη.με τον παροχο εχει να κανει οσο ξερω οχι με την συσκευη.δεν ειναι voip fax.και τα Philips οχι και η καλυτερη επιλογη.1000 φορες κανα panasonic.αν παιζει το Philips τοτε λογικα θα παιζουν και τα υπολοιπα.βεβαια ολο και καποιες εξαιρεσεις θα υπαρχουν.ας στειλει email μεσα απευθειας αν δεν μπορει να κανει μονος του δοκιμη που για μενα ειναι οτι καλυτερο.και στο adslgr να στειλει θα ειναι σαν να εχει στειλει email μεσα.
idolent Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, εβαλα cyta..και εχω μερικες αποριες και θα ημυν ευγνωμων αν με βοηθησετε. Ο τεχνικος ειπε μπορει να μ βαλει το ρουτερ μονο στο εισογειο για να να λειτουργησουν τα τηλεφωνα του 1ου και 2ου οροφφου.το βαλε κ κομπλε με τα τηλεφωνα.το ιντερνετ ομως στο 2ο οροφο εχει σημα σχεδον τπτ. μου ειπε αν το βαλουμε το ρουτερ πανω δεν θα λειτουργουν τα κατω τηλεφωνα.μου ειπε μπορω να εχω καλω σημα αν τραβηξω καλωδιο απο το ρουτερ πανω(>??) που δεν το καταλαβα ή αν βαλω αναμεταδοτη του σηματος στον πρωτο. πειτε μου καμια λυση.. επισης αν βαλω ρουτερ της επιλογης μου θα ρυθμιστει αυτοματα? αν βαλω αλλο ρουτερ σε αλλη πριζα πανω θα γινει τπτ? αν παρω αναμεταδοτη ειναι ευκολο να το συνδεσω με το πιρελι?ποιο να παρω?θα μπλεχτω πολυ? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, εβαλα cyta..και εχω μερικες αποριες και θα ημυν ευγνωμων αν με βοηθησετε. Ο τεχνικος ειπε μπορει να μ βαλει το ρουτερ μονο στο εισογειο για να να λειτουργησουν τα τηλεφωνα του 1ου και 2ου οροφφου.το βαλε κ κομπλε με τα τηλεφωνα.το ιντερνετ ομως στο 2ο οροφο εχει σημα σχεδον τπτ. μου ειπε αν το βαλουμε το ρουτερ πανω δεν θα λειτουργουν τα κατω τηλεφωνα.μου ειπε μπορω να εχω καλω σημα αν τραβηξω καλωδιο απο το ρουτερ πανω(>??) που δεν το καταλαβα ή αν βαλω αναμεταδοτη του σηματος στον πρωτο. πειτε μου καμια λυση.. επισης αν βαλω ρουτερ της επιλογης μου θα ρυθμιστει αυτοματα? αν βαλω αλλο ρουτερ σε αλλη πριζα πανω θα γινει τπτ? αν παρω αναμεταδοτη ειναι ευκολο να το συνδεσω με το πιρελι?ποιο να παρω?θα μπλεχτω πολυ? ευχαριστω α.αν εχεις spare καλωδια απο πανω μεχρι κατω τοτε οκ μπορεις να το βαλεις και πανω.λιγα σπιτια εχουν εκτος αν εχεις Utp οποτε εκει γινεται.αλλιως ναι δεν γινεται. β.εννοουσε καλωδιο ethernet απο κατω απο το ρουτερ μεχρι πανω για να δωσεις ιντερνετ στο pc σου πανω η αμα μπει το ρουτερ πανω πανω να ριξεις καλωδιο μεχρι κατω για τα τηλεφωνα. γ.δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ διοτι εχεις voip και δεν σου δινουν τις ρυθμισεις.το παντρευεσαι αυτο στην cyta.η αυτο ή to thomson που δινουν.οποτε δεν θα ρυθμιστει αυτοματα.θα παιξει το ιντερνετ αμα το ρυθμισεις αλλα οχι το τηλ. δ.οχι δεν μπορεις να βαλεις 2 adsl router ταυτοχρονα. ναι ειναι ευκολο.απλο φτηνο value for money repeater tp link wa701nd.to βαζεις px στον πρωτο που θα εχεις νορμαλ σημα και αναμεταδιδει το σημα.το σεταρεις σαν Universal repeater.κανα 35 αρη κανει. δεν ειναι δυσκολο στο σεταρισμα σε βοηθαμε και εμεις.κακη επιλογη να παρεις cyta με voip εφοσον θες τηλεφωνα παντου.το μονο που σε σωζει ειναι να βαλεις το ρουτερ στον δευτερο οροφο και μετα να παρεις ασυρματα με διπλες βασεις και να βαλεις τις κεντρικες βασεις διπλα στο ρουτερ και τις δευτερες τους με τα ασυρματα να της βαλεις στο ισογειο και στον πρωτο(δεν θελουν τηλεφωνικο καλωδιο διοτι παιρνουν απο την πρωτη βαση ασυρματα) ισως βρεις και τηλεφωνο με 3 βασεις απευθειας.αν δεν θες ασυρματο τηλεφωνο τοτε δεν γινεται αυτη η λυση
Dimgi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 αλη επιλογη να παρεις cyta με voip εφοσον θες τηλεφωνα παντου.το μονο που σε σωζει ειναι να βαλεις το ρουτερ στον δευτερο οροφο και μετα να παρεις ασυρματα με διπλες βασεις και να βαλεις τις κεντρικες βασεις διπλα στο ρουτερ και τις δευτερες τους με τα ασυρματα να της βαλεις στο ισογειο και στον πρωτο(δεν θελουν τηλεφωνικο καλωδιο διοτι παιρνουν απο την πρωτη βαση ασυρματα) ισως βρεις και τηλεφωνο με 3 βασεις απευθειας.αν δεν θες ασυρματο τηλεφωνο τοτε δεν γινεται αυτη η λυση Το καλο που το είδες δε ξέρω Δε θα ήταν πιο βολικό όμως να είχε άλλο πάροχο (non-voip) και να χρησιμοποιεί ο άνθρωπος τις πρίζες που έχει ήδη στον τοίχο, αντί να περνά καλώδια σε όλους τους ορόφους;
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το καλο που το είδες δε ξέρω Δε θα ήταν πιο βολικό όμως να είχε άλλο πάροχο (non-voip) και να χρησιμοποιεί ο άνθρωπος τις πρίζες που έχει ήδη στον τοίχο, αντί να περνά καλώδια σε όλους τους ορόφους; Μην βαρατε. κακη επιλογη ηθελα να πω.λαθος τυπογραφικο.φαινεται και απο τα συμφραζομενα οτι εννοω κακη κακη επιλογη γιατι α.οπως γραφω πιο πανω παντρευεται το router της cyta. β.δεν μπορει να βαλει τηλεφωνα παντου εκτος αν κανει κατι απο τα 2 παραπανω που του ειπα που ειναι ειτε καλωδια ειτε ασυρματα τηλεφωνα.εκτος αν το σπιτι του εχει διπλα ραζιμ πισω απο τον τοιχο.
idolent Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω ολους για τον κοπο να απαντησετε.με καλυψατε πληρως.ελπιζω στο μελλον να μπορεσω να σας βοηθησω και εγω σε κτ. να ειστε καλα κ μπραβο
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.μετακινω και το θεμα στην σωστη κατηγορια γιατι εδω ειναι λαθος.
eddie-2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέσα από το site της cyta μπορώ να πληρώνω on line τους λογαριασμούς με πιστωτική;
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξερω αν εχεις στοιχεια που να μπαινεις μεσα και να βλεπεις τους λογαριασμους σου και να τους πληρωνεις απο εκει αν και δεν εχω ακουσει κατι.λογικα θα γινεται και με παγια εντολη τραπεζης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα