Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για CYTA.

Τώρα είμαι Forthnet αλλά μέχρι τέλος του μήνα θα έχει γίνει φορητότητα στην CYTA.

Οπότε από CYTA, μόνο μέσω του router;

Υπάρχει software υπολογιστή που να κάνει αυτή την δουλειά;

software υπολογιστη δυσκολο.τωρα πιστευω οτι εκτος απο τον ρουτερ κατι θα πρεπει να δινει και η cyta.γιατι δεν τους κανεις καλα τηλ να σου πουν η ας απαντησει καποιος που εχει ηδη cyta.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

software υπολογιστη δυσκολο.τωρα πιστευω οτι εκτος απο τον ρουτερ κατι θα πρεπει να δινει και η cyta.γιατι δεν τους κανεις καλα τηλ να σου πουν η ας απαντησει καποιος που εχει ηδη cyta.

Γιατί από εξυπηρέτηση πελατών δεν τα πάνε και τόσο καλά ούτε οι μεν ούτε οι δε. :)

Τους πήρα και για να μου μιλήσουν ζητούσαν ΑΦΜ και ταυτότητα.

Μα Χριστιανοί μου η ερώτηση μου είναι τεχνικής φύσεως και δεν αφορά μόνο την δική μου γραμμή,

αλλά την ίδια την εταιρεία σας. Τέσπα...

Δεν τους λέω επίτηδες ΑΦΜ και ταυτότητα γιατί πραγματικά είναι ΑΣΧΕΤΕΣ πληροφορίες

και φυσικά τρώω πανηγυρικά ΑΚΥΡΟ.

Την επόμενη φορά που θα πάρω θα μιλήσω απ'ευθείας με προϊστάμενο, μπας και...

Δημοσ.

Γιατί από εξυπηρέτηση πελατών δεν τα πάνε και τόσο καλά ούτε οι μεν ούτε οι δε. :)

Τους πήρα και για να μου μιλήσουν ζητούσαν ΑΦΜ και ταυτότητα.

Μα Χριστιανοί μου η ερώτηση μου είναι τεχνικής φύσεως και δεν αφορά μόνο την δική μου γραμμή,

αλλά την ίδια την εταιρεία σας. Τέσπα...

Δεν τους λέω επίτηδες ΑΦΜ και ταυτότητα γιατί πραγματικά είναι ΑΣΧΕΤΕΣ πληροφορίες

και φυσικά τρώω πανηγυρικά ΑΚΥΡΟ.

Την επόμενη φορά που θα πάρω θα μιλήσω απ'ευθείας με προϊστάμενο, μπας και...

αυτο πολλες φορες το κανουν ωστε αμα εισαι πελατης τους να σε βρουν απευθειας χωρις να δωσεις τηλεφωνο η νουμερο ενεργοποιησης τα οποια καποιοι δεν τα ξερουν καν.σε πολλες εταιρειες αμα δωσεις λαθος αφμ η δεν δωσεις τιποτα τοτε πολυ απλα σε πεταει σε τηλεφωνητρια απευθειας.δεν ξερω για την cyta αλλα για την forthnet ετσι νομιζω ειναι.για να φτασεις σε προισταμενο παλι θα πρεπει να φτασεις πρωτα σε καποιο ατομο.και δεν νομιζω να σε περασουν ετσι ευκολα σε προισταμενο ειδικα για τετοιο θεμα που μπορει να σε βοηθησει οποιοσδηποτε.σιγουρα θα σε ρωτησουν τι θες πριν σε περασουν και αμα σε περασουν.αλλιως στειλε email

Δημοσ.

αυτο πολλες φορες το κανουν ωστε αμα εισαι πελατης τους να σε βρουν απευθειας χωρις να δωσεις τηλεφωνο η νουμερο ενεργοποιησης τα οποια καποιοι δεν τα ξερουν καν.σε πολλες εταιρειες αμα δωσεις λαθος αφμ η δεν δωσεις τιποτα τοτε πολυ απλα σε πεταει σε τηλεφωνητρια απευθειας.δεν ξερω για την cyta αλλα για την forthnet ετσι νομιζω ειναι.για να φτασεις σε προισταμενο παλι θα πρεπει να φτασεις πρωτα σε καποιο ατομο.και δεν νομιζω να σε περασουν ετσι ευκολα σε προισταμενο ειδικα για τετοιο θεμα που μπορει να σε βοηθησει οποιοσδηποτε.σιγουρα θα σε ρωτησουν τι θες πριν σε περασουν και αμα σε περασουν.αλλιως στειλε email

Μα δεν είμαι πελάτης στην CYTA.

Είμαι υποψήφιος πελάτης και θέλω να μάθω πως μπορώ να ελέγχω τον χρόνο ομιλίας σε περίπτωση που πάω στην Cyta.

Ζητάω μια συγκεκριμένη απλή πληροφορία.

ΑΦΜ και ταυτότητες δεν κολλάνε πουθενά αφού ΔΕΝ είμαι πελάτης τους.

Άσχετο το ότι έκανα φορητότητα.

Θα μπορούσα να έπαιρνα απλά για να πάρω την συγκεκριμένη πληροφορία.

Sorry αλλά αυτό το πράμα δεν είναι customer care. Τα ίδια και στην Forthnet για άλλα ζητήματα.

Δημοσ.

Μου λύσατε πολλές απορίες ειδικά με το τι γίνετε με τις υπόλοιπες πρίζες του τηλεφώνου, την χρήση του UPS και τους οικονομικούς λογαριασμούς!

Μάλλον με βλέπω και έμενα να πηγαίνω στην cyta!

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Σήμερα έσκασε μύτη το Pirelli A4201G!

Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός με την συνδεσμολογία για να κάνω την πατέντα με τις πρίζες τηλεφώνου;

Δημοσ.

Μα δεν είμαι πελάτης στην CYTA.

Είμαι υποψήφιος πελάτης και θέλω να μάθω πως μπορώ να ελέγχω τον χρόνο ομιλίας σε περίπτωση που πάω στην Cyta.

Ζητάω μια συγκεκριμένη απλή πληροφορία.

ΑΦΜ και ταυτότητες δεν κολλάνε πουθενά αφού ΔΕΝ είμαι πελάτης τους.

Άσχετο το ότι έκανα φορητότητα.

Θα μπορούσα να έπαιρνα απλά για να πάρω την συγκεκριμένη πληροφορία.

Sorry αλλά αυτό το πράμα δεν είναι customer care. Τα ίδια και στην Forthnet για άλλα ζητήματα.

οπως σου ειπα και στην cyta και στην forthnet δεν ξερω αμα δωσεις λαθος ΑΦΜ η δεν δωσεις τιποτα αν σε πεταει σε καποιον υπαλληλο.στην forthnet Νομιζω γινεται.γιατι θυμαμαι σε καποια τμηματα δεν σου ζηταγε καθολου ΑΦΜ η ταυτοτητα.δεν θυμαμαι σε ποια.και στα αλλα νομιζω που σου ζηταγε αν δεν πληκτρολογουσες τιποτα η ηταν λαθος συνεχιζε.υποθετω οτι κατι παρομοιο θα γινεται και στην cyta.τους λογους που το κανουν τους ειπα πιο πανω.τωρα και αφμ και ταυτοτητα δεν εχει μαλλον πολυ νοημα αφου το αφμ ειναι μοναδικο.εκτος αν το κανουν για θεματα επιβεβαιωσης σε αλλαγες password Κτλ.

καλα ναι πραγματι θα μπορουσες να επαιρνες για οτιδηποτε ακομα και να μαθεις για ενα χ προγραμμα ποσο κανει.

Μου λύσατε πολλές απορίες ειδικά με το τι γίνετε με τις υπόλοιπες πρίζες του τηλεφώνου, την χρήση του UPS και τους οικονομικούς λογαριασμούς!

Μάλλον με βλέπω και έμενα να πηγαίνω στην cyta!

με τις πριζες απλα πρεπει να πιανουν λιγο τα χερακια σου και β.να υπαρχουν και spare καλωδια παντα για να γινει αυτο που θες

Καλησπέρα παίδες!

Σήμερα έσκασε μύτη το Pirelli A4201G!

Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός με την συνδεσμολογία για να κάνω την πατέντα με τις πρίζες τηλεφώνου;

αναλυτικο οδηγο δεν εχω δει.το νοημα ειναι.στο κεντρικο πριζακι υπαρχει σιγουρα ενα ζευγαρι η και 2 που ανεβαινουν απο κατω απο τον κατανεμητη μεχρι την πριζα σου.εσυ πρεπει να βρεις αυτο το ενα που φερνει την υπηρεσια σου.το συνδεεις στο πριζακι σου και απο εκει στο ρουτερ.μετα πισω απο το πριζακι θα υπαρχει ενα ζευγαρι η δυο ζευγαρια αναλογα παλι ποσα αλλα πριζακια εχεις και πως ειναι συνδεδεμενα (παραλληλα η σε σειρα ) που παει/πανε στα αλλα πριζακια.αυτα θα πρεπει να τα βαλεις στο Phone 1 ,Phone 2 αναλογως ποσα νουμερα σου εχουν δωσει .για να τα ενωσεις η κανεις καποια ματιση και βαζεις μονωτικη ταινια η πας και παιρνεις ενα πριζακι ειτε αυτοκολλητο εξωτερικο ειτε χωνευτο(αναλογως τι ειχες πριν) που να εχεις δυο πριζες πανω.η μια στην ουσια φερνει την υπηρεσια στον ρουτερ και η δευτερη πριζα δινει το τηλεφωνο στα υπολοιπα πριζακια.απλα ακριβως οδηγος ειναι λιγο δυσκολο να υπαρξει γιατι εξαρτατε αν ο

Provider σου δινει Phone 1 ή phone 2 ή και τα 2

β.ποσα ζευγαρια spare εχεις

γ.αν ειναι παραλληλα η εν σειρα τα πριζακια

κτλ.

Δημοσ.

αναλυτικο οδηγο δεν εχω δει.το νοημα ειναι.στο κεντρικο πριζακι υπαρχει σιγουρα ενα ζευγαρι η και 2 που ανεβαινουν απο κατω απο τον κατανεμητη μεχρι την πριζα σου.εσυ πρεπει να βρεις αυτο το ενα που φερνει την υπηρεσια σου.το συνδεεις στο πριζακι σου και απο εκει στο ρουτερ.μετα πισω απο το πριζακι θα υπαρχει ενα ζευγαρι η δυο ζευγαρια αναλογα παλι ποσα αλλα πριζακια εχεις και πως ειναι συνδεδεμενα (παραλληλα η σε σειρα ) που παει/πανε στα αλλα πριζακια.αυτα θα πρεπει να τα βαλεις στο Phone 1 ,Phone 2 αναλογως ποσα νουμερα σου εχουν δωσει .για να τα ενωσεις η κανεις καποια ματιση και βαζεις μονωτικη ταινια η πας και παιρνεις ενα πριζακι ειτε αυτοκολλητο εξωτερικο ειτε χωνευτο(αναλογως τι ειχες πριν) που να εχεις δυο πριζες πανω.η μια στην ουσια φερνει την υπηρεσια στον ρουτερ και η δευτερη πριζα δινει το τηλεφωνο στα υπολοιπα πριζακια.απλα ακριβως οδηγος ειναι λιγο δυσκολο να υπαρξει γιατι εξαρτατε αν ο

Provider σου δινει Phone 1 ή phone 2 ή και τα 2

β.ποσα ζευγαρια spare εχεις

γ.αν ειναι παραλληλα η εν σειρα τα πριζακια

κτλ.

ΟΚ. Επειδή την κάνω για να δω τόπι,

κρατάω το post σου και το αναλύω/επεξεργάζομαι το βραδάκι!

Thank you poulinos!!!

Δημοσ.

οκ αν ενεργοποιηθει η γραμμη σου και ανοιξεις πριζακια και δουμε συγκεκριμενα για το case σου θα ειναι πιο ευκολο.αυτο ηταν κατι το γενικο.ειπες να δεις τοπι και σαν ασχετος με το ποδοσφαιρο εκανα μισο λεπτο να καταλαβω τι εννοουσες.λεω συντομογραφια ειναι αραγε η λεξι τοπι απο κατι?:P

Δημοσ.

εγώ έχω cyta και είμαι ικανοποιημένος

μένω και εγώ θεσσαλονίκη

και δεν κολλάει καθόλου και ποτέ...

ούτε μία αποσύνδεση

το μόνο θέμα είναι ότι βάζεις το ρουτερ στην κεντρική μπρίζα

και απο εκει στέλνει γραμμή στο τηλέφωνο και στο internet

Δημοσ.

εγώ έχω cyta και είμαι ικανοποιημένος

μένω και εγώ θεσσαλονίκη

και δεν κολλάει καθόλου και ποτέ...

ούτε μία αποσύνδεση

το μόνο θέμα είναι ότι βάζεις το ρουτερ στην κεντρική μπρίζα

και απο εκει στέλνει γραμμή στο τηλέφωνο και στο internet

στο voip δυστυχως ειναι σαν το isdn .ολα πρεπει να ξεκινανε απο το ρουτερ.απο την αλλη οπως εχουμε πει αν εχεις καλη γραμη καλο χαλκο ολες οι εταιρειες θα παιξουν.αν η γραμμη ειναι χαλια οτι και να βαλεις αστα να πανε .η διαφορα ειναι στο τι ενεργειες θα κανει η εταιρεια για να μην εχεις αποσυνδεσεις κτλ.αλλαγη Profile και διαφορα τετοια μεχρι να πιεσει τον οτε κτλ για τις αποσυνδεσεις μπας και κανει αλλαγη απερχομενου η κεντρικου

Δημοσ.

ΟΚ. Επειδή την κάνω για να δω τόπι,

κρατάω το post σου και το αναλύω/επεξεργάζομαι το βραδάκι!

Thank you poulinos!!!

περιμενω τις πρωτες σου εντυπωσεις οταν μπει το ιντερνετ :)

Δημοσ.

περιμενω τις πρωτες σου εντυπωσεις οταν μπει το ιντερνετ :)

οπως με ολες τις εταιρειες ετσι και εδω οι εντυπωσεις εχουν να κανουν με το ποσο τυχερος εισαι ποσο κοντα εισαι στον οτε τι χαλκο εχεις παρει κτλ.για αυτο και ακους απο τα καλυτερα λογια μεχρι τα χειροτερα.

Δημοσ.

Επανέρχομαι!

Στις 18 του μήνα το απόγευμα κόβεται η Forthnet και κουμπώνω επάνω στην γραμμή το Pirelli.

Ήταν προσεταρισμένο με τα username και password που μου στείλαν με sms.

Επομένως απλά το συνέδεσα, συγχρόνισε πολύ γρήγορα και όλα πένα!!!

Πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για την πατέντα στην πρίζα και σε 2 μέρες,

στις 20 του μήνα ήρθε ηλεκτολόγος από την Cyta να μου γυρίσει την γραμμή(έβαλε διπλή πρίζα της CYTA).

Δωρεάν ο τεχνικός.

Και ενώ όλα καλά με ταχύτητες, 4Mbps/512Kbps, έχω παράπονο για το customer care.

Τα παιδιά που έχουν για τεχνική υποστήριξη δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Τέσπα.

Πήρα 2 φορές για να μάθω αν μπορώ πάνω από την VoIP γραμμή μου να συνδέσω συσκευή fax για αποστολή και λήψη fax.

Πήρα και 2 διαφορετικές απαντήσεις.

Α. Θα πρέπει να πάρω καινούρια συσκευή fax που να είναι συμβατή με VoIP.

Β. Πρέπει να κάνω μία ρύθμιση στο fax(χωρίς να ξέρει ο agent να μου πει ποιά ρύθμιση) για να μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει fax.

Θα την βγάλω την άκρη αλλά είναι κρίμα να έχει τέτοιου επιπέδου technical customer care.

Δημοσ.

εχουμε και λεμε.δεν εχω ακουσει ποτε για φαχ που να ειναι συμβατο με voip αφου ολα τα fax που θα κουμπωσουν πανω στο ρουτερ θα ειναι με κανονικο Rj11 στην fxs υποδοχη.

σε forthnet Που ξερω βαζεις κανονικα πανω το fax και παιζει οπως και ο συναγερμος και τα μηχανηματα πιστωτικων καρτων.Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα πλεον ειναι σπανιες να μην παιξει κατι.συνηθως αμα δεν παιξει το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις την ταχυτητα αποστολης του fax στην μικροτερη δυνατη πχ 9600 αν το υποστηριζει το fax.μερικα δεν εχουν καν επιλογη να διαλεξεις ενω καποια αλλα απο default ειναι στο μεγιστο στα 33600 οποτε εκει το ριχνεις.επισης μπορεις να κανεις δοκιμη με enable disable to ecm.ecm = error correction mode αλλα πολλες φορες καποιοι το εχουν σαν economy mode σε μελανι.

απο εκει και περα εξαρταται τον provider αν τα μηχανηματα για voice Που εχουν παιζουν με fax και συναγερμους κανονικα.καποιες εταιρειες σου λενε οτι δεν παιζουν ουτε φαξ ουτε συναγερμο.πολλες φορες ο συναγερμος δεν παιζει επειδη θελει τα data του να ειναι Uncompressed ενω απο default οταν μιλας στο τηλ γινονται compressed .ετσι αν δεν περασουν Uncompressed δεν θα παιξει πχ ενας συναγερμος(κατα μεγαλο ποσοστο) οποτε κανε δοκιμη μονος σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...